Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

napim kız gerçekten öyle ama :kedi:
inşallah tamamlarım ya bitmez gibi geliyor

napim kız gerçekten öyle ama :kedi:
inşallah tamamlarım ya bitmez gibi geliyor

İnşallah canım, ama rahat ol Allah ev kurana yardımcı oluyor. Benim de alınacak ıvır zvırlarım duruyor hala. Mutfak için özellikle, ufak ufak şeyler kaldı ama yine de eksik işte.

kizlar ben de sizdenim ustume basima bisi alamiyorum uzun zamandir zaten bi evleniim bi muddet ust-bas hasretimi gidericem insallah..kaydirigubbakcemile3

kizlar ben de sizdenim ustume basima bisi alamiyorum uzun zamandir zaten bi evleniim bi muddet ust-bas hasretimi gidericem insallah..kaydirigubbakcemile3

Aynen canımcım, ben de senin gibi düşünüyorummm. Hasret kaldım ayakkabılara, kıyafetlere, takılara-tokalara.kaydirigubbakcemile3

ayyy güzel cnmm çok güzel herşeylerinn maşşallah güle güle kullan ama zor olmadımı yahuu canına yazık bu kadar resim eklemişsinn valla helal olsun azimli hatunmuşsunn heeeekaydirigubbakcemile3

ayyy güzel cnmm çok güzel herşeylerinn maşşallah güle güle kullan ama zor olmadımı yahuu canına yazık bu kadar resim eklemişsinn valla helal olsun azimli hatunmuşsunn heeeekaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canımm. İnşallah, güle güle kullanalım hepimiz aldıklarımızı :Saruboceq:. Zor oldu ne yalan söyleyeyim, uğraştırdı yeri geldi Azimli olduğum da doğrudur canımm zemuszemus

vallahi hepsine bakamadım ama baktıklarım bakacaklarım aynası oldu...ben gcen yıl evlendim her seyden az az aldım eskidikçe almak için ve döküntü fazla eşya sevmedigim için tabi benim ev küçük senin büyükse her sey harika güle güle kullan canım..

Çok teşekkürler canım. Sen de aldıklarını, alacaklarını güle güle kullan inşallah. Beğenmene sevindim.zemuszemus

Su, meşrubat ve süt şişelerimiz

Sürahim ve kadehlerim

Hannecim seninle konuşmuştuk ya süt şişelerini ben dün pazarda gördüm sosyete pazarı var bizim burda süt şişesi buna çok benziyor ama seninki daha güzel tabii opuyorumnanaktan pazarda gördüğüm 3,50 tl idi tanesi nasıl sence?

Çok uygunmuş canım fiyatı, bence böyle ufak tefekleri çok beğendiklerini tabi al koy kenar canım şimdiden. Daha sonra daha elzem şeyleri alırsınopuyorumnanaktan

Çok uygunmuş canım fiyatı, bence böyle ufak tefekleri çok beğendiklerini tabi al koy kenar canım şimdiden. Daha sonra daha elzem şeyleri alırsınopuyorumnanaktan

evet çok uygun canım ama şişesi bir az farklı bunda bi tane inek var benim baktığımda iki-üç inek var daha küçük inekler :ecrin_bebek: ama itiraf ediyorum üşenirim ben yahu dursun kutusunda pıt diye açayım lıkır lıkır içeyim opuyorumnanaktan su neyse o güzel bişey ama meşrubat ve süt için üşeniyorum daha şimdiden kız bana hanne alsanaalsanasmile lmaz:

canimcim evi tutmussun hayirli olsun simdiden..Diger islerini halledebildin mi..Resim bekliyoruz senden..

kaydirigubbakcemile3 Öyle üşenirsen olmaz ama canım. Emek istiyor bazı şeyler:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…