napim kız gerçekten öyle ama :kedi:Yemin etmiş bir de canım yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım ya ben 3 seneden beri çeyiz yapıyorum, yeni başlamadım. Yeni başlasam bu kadar yapamazdım asla. Benim de bir sürü taksidim var hala. Eee kolay değil ev kurmak.
napim kız gerçekten öyle ama :kedi:
inşallah tamamlarım ya bitmez gibi geliyor
kizlar ben de sizdenim ustume basima bisi alamiyorum uzun zamandir zaten bi evleniim bi muddet ust-bas hasretimi gidericem insallah..kaydirigubbakcemile3
ayyy güzel cnmm çok güzel herşeylerinn maşşallah güle güle kullan ama zor olmadımı yahuu canına yazık bu kadar resim eklemişsinn valla helal olsun azimli hatunmuşsunn heeeekaydirigubbakcemile3
maşallah iyi günlerde kullanamk nasip olur inş. hepsi çok güzeller
vallahi hepsine bakamadım ama baktıklarım bakacaklarım aynası oldu...ben gcen yıl evlendim her seyden az az aldım eskidikçe almak için ve döküntü fazla eşya sevmedigim için tabi benim ev küçük senin büyükse her sey harika güle güle kullan canım..
canim benim cicilerini guzel gunlerde kullan insallah..olumunekankayizsmile
Hannecim seninle konuşmuştuk ya süt şişelerini ben dün pazarda gördüm sosyete pazarı var bizim burda süt şişesi buna çok benziyor ama seninki daha güzel tabii opuyorumnanaktan pazarda gördüğüm 3,50 tl idi tanesi nasıl sence?
Çok uygunmuş canım fiyatı, bence böyle ufak tefekleri çok beğendiklerini tabi al koy kenar canım şimdiden. Daha sonra daha elzem şeyleri alırsınopuyorumnanaktan
evet çok uygun canım ama şişesi bir az farklı bunda bi tane inek var benim baktığımda iki-üç inek var daha küçük inekler :ecrin_bebek: ama itiraf ediyorum üşenirim ben yahu dursun kutusunda pıt diye açayım lıkır lıkır içeyim opuyorumnanaktan su neyse o güzel bişey ama meşrubat ve süt için üşeniyorum daha şimdiden kız bana hanne alsanaalsanasmilelmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?