burda mağazası yok ama yakında Ankara'ya gideceğim ordan alayım bari kampanya bitmezse
kararsız kalmakta haklısın yaa 3 al 2 öde varsa bir kahve bir pembe birde fıstık yeşili ya da fuşya alınabilir :)
valla ben karar veremedim cnm ya..:uhm: 1 ve 3 guzelmis hakkaten..Bu hamam seti misafir gelince mi oluyo hannecim..
Ben de 1 ve 3 arasında kaldım canım. Misafire de kullanabilirsin canım. Kendiniz için de kullanabilirsiniz. Yazın bornoz kullanmayı sevmeyenler için ideal.
hmm hakkaten ya yazin da iyi olur bornoz yerine cnmcm..bi ara bakmistim ben de tacin sitesinden aklimdan cikmis..Sen magazasindan mi alicaksin peki cnm..
hepsi birbirinden harika çok zevlisin... allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
hangi birini yazsın burcum yahu kaydirigubbakcemile3ayy çok güzeller güle güle kullan canım
nerden aldın bunları ?
ben bunu beğendim canım şekerim delikafadulden
hatta bende bakıcam şimdiiiiii :1rolleyes:
gül kurusu rengine bayılırım :1rolleyes:
tchibo ya abone mi oldun kız sen kaydirigubbakcemile3
bayağıdır bakmıyordum, biriksin hepsine birden bakayım diye
maaşallah çok güzel şeyler almışsın özellikle nintendo wii'ne bayıldım hakikatten o olmazsa çeyiz yarım kalırmış kaydirigubbakcemile3
ya aldığın yerleri de yazana şekerim bizde bakalım, markalarını filan yazda bizde alalım çok zevklisin vallahi
ayy çok güzeller güle güle kullan canım
nerden aldın bunları ?
hangi birini yazsın burcum yahu kaydirigubbakcemile3
kıııııııızz sen buna 100 milyon mu verdin akannehir
maaşallaahhh ama bayıldım buna bende istiyorum valla kıyıp parayı alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?