Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

burda mağazası yok ama yakında Ankara'ya gideceğim ordan alayım bari kampanya bitmezse
kararsız kalmakta haklısın yaa 3 al 2 öde varsa bir kahve bir pembe birde fıstık yeşili ya da fuşya alınabilir :)

burda mağazası yok ama yakında Ankara'ya gideceğim ordan alayım bari kampanya bitmezse
kararsız kalmakta haklısın yaa 3 al 2 öde varsa bir kahve bir pembe birde fıstık yeşili ya da fuşya alınabilir :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah bitmez, ihtiyacın olan bir şeyi daha aldın mı seçersin bir ürün daha bedavaya opuyorumnanaktan

valla ben karar veremedim cnm ya..:uhm: 1 ve 3 guzelmis hakkaten..Bu hamam seti misafir gelince mi oluyo hannecim..

Ben de 1 ve 3 arasında kaldım canım. Misafire de kullanabilirsin canım. Kendiniz için de kullanabilirsiniz. Yazın bornoz kullanmayı sevmeyenler için ideal.

Ben de 1 ve 3 arasında kaldım canım. Misafire de kullanabilirsin canım. Kendiniz için de kullanabilirsiniz. Yazın bornoz kullanmayı sevmeyenler için ideal.

hmm hakkaten ya yazin da iyi olur bornoz yerine cnmcm..bi ara bakmistim ben de tacin sitesinden aklimdan cikmis..Sen magazasindan mi alicaksin peki cnm..

hmm hakkaten ya yazin da iyi olur bornoz yerine cnmcm..bi ara bakmistim ben de tacin sitesinden aklimdan cikmis..Sen magazasindan mi alicaksin peki cnm..

Evet şeker mağazasından alırım. 3 al 2 öde varmış, bugün arabayla geçerken gördüm. İhtiyacım olan bir şey daha aldım mı, yanına da bir şey seçerim bedavaya.kaydirigubbakcemile3

tchibo ya abone mi oldun kız sen kaydirigubbakcemile3
bayağıdır bakmıyordum, biriksin hepsine birden bakayım diye
maaşallah çok güzel şeyler almışsın özellikle nintendo wii'ne bayıldım hakikatten o olmazsa çeyiz yarım kalırmış kaydirigubbakcemile3
ya aldığın yerleri de yazana şekerim bizde bakalım, markalarını filan yazda bizde alalım çok zevklisin vallahi

ayy çok güzeller güle güle kullan canım
nerden aldın bunları ?

Abonelik olsa olurum valla kaydirigubbakcemile3
Fazla bir şey birikmedi aslında canım benim, iki haftadır pek bir şey almadım. Tutuyorum kendimi. Wii olmazsa olmaz canım:roflol:
Canım sen merak etttiğini sor ben marka hatırlarsam fiyat söyleyeyim. Özelden de mesaj atabilirsin. Bu arada iltifatın içni teşekkürler. Se de zevklisin baksana beğendiğne göreolumunekankayizsmile. Bu arada sende de ne cevherler vardır, tasarımcı olarak.

ayy çok güzeller güle güle kullan canım
nerden aldın bunları ?

Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz aldıklarımızı güle güle, sağlıkla, huzurla kullanırız. Merak ettiklerini sor sen de canım :Saruboceq:. Ama genelde Jumbo, Tchibo, Linens'ten alışveriş yapıyorum.

kıııııııızz sen buna 100 milyon mu verdin akannehir
maaşallaahhh ama bayıldım buna bende istiyorum valla kıyıp parayı alıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…