Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

Beni durdur Miss'immmmyasakkelime. Teşekkür ederim, dayanamadım yine aldım ya offf. 80 TL ye düşmüştü, makul geldi aldım yalmaz:kaydirigubbakcemile3
sorma cnm indirimde gorunce ben de almak isityorum hemen..nevresim konusunda durdurdum gibi kendimi bakalim..:icecream:

sorma cnm indirimde gorunce ben de almak isityorum hemen..nevresim konusunda durdurdum gibi kendimi bakalim..:icecream:
Zaafım var ya nevresim,pike konusunda. Çok güzel şeyler var, aldıkça alası geliyor insanın. Ben de durdurmalıyım kendimi, artık bir şey almayacağım nevresim pike namına. Bir alırsam yatak örtüsü alacağım, yatak odamı aldıktan sonra. Ama alıp almama konusunda kararsızım. Sen ne yapacaksın canımcım?

canim su anda ortu vs. almayi planlamiyorum aldigim renk ara bi renk yatak ortusu, umarim uyar mobilyaya muhtemelen beyaz alicam mobilyayi eger bi degisiklik olmazsa ona da taş rengi gider umarim..Gundemimde ortu yok cnm..:1no2:

canim su anda ortu vs. almayi planlamiyorum aldigim renk ara bi renk yatak ortusu, umarim uyar mobilyaya muhtemelen beyaz alicam mobilyayi eger bi degisiklik olmazsa ona da taş rengi gider umarim..Gundemimde ortu yok cnm..:1no2:

Ya ben de karar veremiyorum. Yatak örtüsünde ağır şeyler hoşuma gidiyor, ama yatak odamız modern olacak. Bir de yatak boyu alçak olacak sanırım, nişanlım bu tarzdan hoşlanıyor. Yatak örtüsü nasıl durur bilmem işte bu yataklarda. Bakalım ne yapacağım.:sm_confused:

cnmcm bahsettigin tarzdaki yatak odalarinda yatak ortusu kullanilmiyo pek genelde nevresim takimlari oluyo sadece sanki..Duruma gore bakarsin hannem olmadi alirsin ama senin ortun de şık..

cnmcm bahsettigin tarzdaki yatak odalarinda yatak ortusu kullanilmiyo pek genelde nevresim takimlari oluyo sadece sanki..Duruma gore bakarsin hannem olmadi alirsin ama senin ortun de şık..

Haklısın tatlım pek gitmiyor o tarz yatak odalarına. Ama bir tarafım al diyor, bir tarafım alma diyor, dediğin gibi duruma göre bakarım artık. vereliniortak

ooh oh oh almışsınız yine bi dünya şey
hepsi harika mutlulukla kullanın inşallah
kız nasıl para yetiştiriyorsun sen bunlara ya
yoksa ben çeyiz yapmayı mı çözemedim kaydirigubbakcemile3

ooh oh oh almışsınız yine bi dünya şey
hepsi harika mutlulukla kullanın inşallah
kız nasıl para yetiştiriyorsun sen bunlara ya
yoksa ben çeyiz yapmayı mı çözemedim kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım teşekkür ederim, sen de aldıklarını mutlulukla kullan.
Varını yoğunu çetyiz almaya adarsan alınıyor canım, kendime doğru düzgün hiçbir şet almıyorum çooook uzun zamandırkaydirigubbakcemile3

bende almıyorum vallahi billiha kendime doğru düzgün birşey
çeyiz yapmaya çalışıyorum
iki şey alıyorum öde öde bitmiyor taksitleri çıldırıyorum kaydirigubbakcemile3

ben almaya yeni başladım sayılır ama şuan gözüm sadece çeyiz kampanyalarını görüyor
Giysiye bakmıyorum bile bana birşey oldu sanırım kaydirigubbakcemile3

ben almaya yeni başladım sayılır ama şuan gözüm sadece çeyiz kampanyalarını görüyor

insan gaza geliyor bir yerden sonra
şimdi ne alsam diye düşünüyorum boshayallersmile

Yemin etmiş bir de canım yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım ya ben 3 seneden beri çeyiz yapıyorum, yeni başlamadım. Yeni başlasam bu kadar yapamazdım asla. Benim de bir sürü taksidim var hala. Eee kolay değil ev kurmak.

ınsan çeyiz hazırlığı yaparken gözü çeyizlikten başka bir şey görmüyor haklısın canım. Sana olan bana da oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…