Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

Zeytinliğim

Reçel çeşitlerini koyma amaçlı

Reçellikteki gibi alt tabağı gri

Döküm tavalarımdan diğeri

Sebze soyacağım

Son düzenleme:
susleme amacli metallerin ne ise yaradigini senden ogrenmis oldum cnm, urunu goruyodum ne ise yaradigini bilmiyodum yaw..kaydirigubbakcemile3

Saç kurutma makinem

Doğrayıcım

Havlu

Havlu

Misafir bornoz takımı

Havlu

Normalde danteli sevmem ama çeyizde görünsün diye annemin aldığı havlu. Hoşuma da gitmedi değil.

Son düzenleme:
ıyı gunlerde kullan canım
benım ceyızımden bır parca gordum ınan kı
bıevden,jumbodan ve tchıbodan aldıklarımız hemen hemen aynı:)

Döküm pilav tencerem, aynı tencerenin 2 cm büyüğü var bir de

tupperwarelerimden sadece bir kısmı:)

Bir çeyizin olmazsa olmazı: Nintendo Wii kaydirigubbakcemile3

Başucu sürahim (Bunun turuncusu)

Makarna tabaklarımız

Fotoğraf çerçevemiz

Son düzenleme:
Kızlar çok yoruldum, pazar gecesi ya da ptesi devam edeceğim. Çeyizimdeki ürünler bitmedi ama ben bittim : ). Sorularıza ve yorumlarınıza cevap vermeye geçeyim öhö öhö:)

ıyı gunlerde kullan canım
benım ceyızımden bır parca gordum ınan kı
bıevden,jumbodan ve tchıbodan aldıklarımız hemen hemen aynı:)

Aminnnnnn canım sağ olasın. Sen de iyi günlerde kullan canım, zevklerimiz seninle de uyuşuyor desene :)

iyi günlerde kullan canım aldıgın bu jumboların tamamı ne kadar tuttu acaba

Bhr20 canım sağ olasın iyi dileğin için. İnşallah hepimiz iyi günlerde kullanırız. Valla bu jumboların hepsini bir anda alsaydım almazdım herhalde. 3 seneyi geçti yavaş yavaş alıyorum hep, bir anda para verecek kadar zengin değilim :).
Ama toplamak da istemiyorum döktüğüm paraları:lepi: güzel bir araba alırdım herhalde bunlara verdiğim parayla :lepi:

pamuk_helvacım teşekkür ederim. Aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah, Allah hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Sanırım linens'ten aldığım takımı soruyorsun, yine bakayım ben ama mor olarak onu ekledim sanırım birkaç tane daha mor var ama hepsini eklemedim yanılmıyorsam:). Evet evet o Linens. Fiyatı 210 tl, pamuk saten. Ama biz üç arkadaş birlikte aldık 140'a geldi. 3 al 2 öde var linenste hala devam ediyor sanırım.

tahmın edıyorum canım ben de bi cay setine araba kadar olmasa ıkı ön lastık parası vermişimdir heralde:umursamaz: onun için sordum canım allah güzel günlerde kullandırsın caydanlıgın aynı sarıdan mı ben de sarı aldım ilk kullanacagım günü sabırsızlıkla beklıyorum misafirlerimden nasıl bir tepki alacagm acaba:1rolleyes:

vakumlu seker saklama kabin falan cok hosuma gitti, hepsini güle güle kullan.. birden birde olmasada hepsini yavas yavas tamamliyor insan bir zamanlar kendimden biliyorum :) . mutluluklar
daha ekliyormusun ben dayanamadan yorum yaptim

Biraz geç oldu ama teşekkür ederim canım, allah cümlemize bir ömür mutluluğu tattırsın inşallah.

Ben de sarı aldım canım kaydirigubbakcemile2 Buraya eklemediğim bir kahvaltı takımım daha var jumbodan almıştım içinde sarılı çiçekler vardı ona uysun diye sarı almıştım. Ona bir de sarılı şekerlik alacağım ama jumboda var ya sen aldın mı?
Güzeldi espri bu arada:).Amin canım inşallah, sen de güzel günlerde kullan inşallah.

ben cay seti aldım canım 12 adet cay tabagı cay kaşıgı tepsi sarı caydanlık bide sarı sekerliği vardı bulabilrsem eklıyım aldıgım cay kasıgı modelini ama tek alırsan sekerlk pahalı canım yanlıs hatırlamıyosam 90tl lerde birseydi

hepsi cok hos cnmmmmmmm gule gule kullan,yeni topigin de hayirli olsun..Bu arada senin dugunu de merak ettim ne zaman...Bi de surahi, amerikan servis aldin mi tatlim ya..Onlari da halletmem lzm onumuzdeki aylarda...fisfisfis

Misscim, görmemişim bu mesajını arada pardon. Teşekkür ederim tekrar, ikimiz de güle güle kullanalım inşallah. Benim düğün senin düğünden 1 hafta önce inşallah, 19 Eylül.
Canım ben aldım onları bir takım jumbodan, bir takım decoriumdan. Ama günlük bardak falan almam lazım. Amerikan servisim de yok. Benim ıvır zıvırdan hala bir sürü eksiğim var. Süzgeçlerdi,saklama kaplarıydı, havandı, ekmek sepetiydi,servis tabaklarıydı... ohooo
Ama tek tesellim büyük paralar gitmeyecek bunlara sanırım :sm_cool:

Evet canım ya pahalı, ben alırken diğer şekerliğinden almışım. Reçellik olarak da kullanılabilen var ya. Şey yapayım ben ya, o kadar şey aldım ordan hediye etseler bana onu ne olur ki:). Hala alışveriş yapıyorum ordan bir dahaki gidişimde dile getireyim bu isteğimi.

işte bunlar canım inşallah olmustur

Eklentiler

• $J1126817.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $J5126810.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…