ıyı gunlerde kullan canım
benım ceyızımden bır parca gordum ınan kı
bıevden,jumbodan ve tchıbodan aldıklarımız hemen hemen aynı:)
susleme amacli metallerin ne ise yaradigini senden ogrenmis oldum cnm, urunu goruyodum ne ise yaradigini bilmiyodum yaw..kaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullan canım aldıgın bu jumboların tamamı ne kadar tuttu acaba
masallah canim masallah...rabbim agiz tadiyla hayirli günlerde kullanmayi nasip eylesin....
yanlis hatirlamiyorsam 2. sayfadaki 2.ekledigin bordo olan saten nevresim takimina bayildim...hangi marka ve kaca aldigin canim o nevresimi takimini???
süt sisende cok seker ya...:icecream:
vakumlu seker saklama kabin falan cok hosuma gitti, hepsini güle güle kullan.. birden birde olmasada hepsini yavas yavas tamamliyor insan bir zamanlar kendimden biliyorum :) . mutluluklar
daha ekliyormusun ben dayanamadan yorum yaptim
tahmın edıyorum canım ben de bi cay setine araba kadar olmasa ıkı ön lastık parası vermişimdir heralde:umursamaz: onun için sordum canım allah güzel günlerde kullandırsın caydanlıgın aynı sarıdan mı ben de sarı aldım ilk kullanacagım günü sabırsızlıkla beklıyorum misafirlerimden nasıl bir tepki alacagm acaba:1rolleyes:
Teşekkür ederim canım, aminnn inşallah.bende dayanamadım yazıyorum hepsi çok güzel bi servet ödemissindir kesin güle güle kullan hepsini canım..
hepsi cok hos cnmmmmmmm gule gule kullan,yeni topigin de hayirli olsun..Bu arada senin dugunu de merak ettim ne zaman...Bi de surahi, amerikan servis aldin mi tatlim ya..Onlari da halletmem lzm onumuzdeki aylarda...fisfisfis
ben cay seti aldım canım 12 adet cay tabagı cay kaşıgı tepsi sarı caydanlık bide sarı sekerliği vardı bulabilrsem eklıyım aldıgım cay kasıgı modelini ama tek alırsan sekerlk pahalı canım yanlıs hatırlamıyosam 90tl lerde birseydi
ben cay seti aldım canım 12 adet cay tabagı cay kaşıgı tepsi sarı caydanlık bide sarı sekerliği vardı bulabilrsem eklıyım aldıgım cay kasıgı modelini ama tek alırsan sekerlk pahalı canım yanlıs hatırlamıyosam 90tl lerde birseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?