- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Misscim, görmemişim bu mesajını arada pardon. Teşekkür ederim tekrar, ikimiz de güle güle kullanalım inşallah. Benim düğün senin düğünden 1 hafta önce inşallah, 19 Eylül.
Canım ben aldım onları bir takım jumbodan, bir takım decoriumdan. Ama günlük bardak falan almam lazım. Amerikan servisim de yok. Benim ıvır zıvırdan hala bir sürü eksiğim var. Süzgeçlerdi,saklama kaplarıydı, havandı, ekmek sepetiydi,servis tabaklarıydı... ohooo
Ama tek tesellim büyük paralar gitmeyecek bunlara sanırım :sm_cool:
Haklısın canım, nasip kısmet. Ama Allah gönlündekini alnına yazar inşallah hayırlıysa senin için. Ve teşekkür ederim . Neyse canım sonra görüşürüz inşallah, yarın sabah İstanbul yolcusuyum yatayım artık. İyi geceler sana, tanıştığıma sevindim.
canım tesadüfe bak sen de benim açtıgım konuya yorum yazmıssın mobilyaları eklemişti begenmişssin galiba bugün gittik nişanlımla o da begendi yine de acele etmiyorum
Aaa o zaman surahilerini merak ediyorum, onlari koyarsan sevinirim cnmcm..bak sen super yapmissin onceden almaya baslayarak, ben ne akla hizmet bilmiyorum gezmisim su ana kadar..Nisandan sonra aklim basima geldi, hicbi seyi olmayan biri olarak 7 ayda eksiklerimi tamamlamaya calistim cnm ya ama ben de bittim tabii...:bbo: Bi de ailemle yasamiyorum İstanbuldayim,burda yasam sartlari maddi olarak oldukca guc cnm..Bi de bunlarin ustune ogrenim oduyorum her ay..isim zor valla ya allah hepimiizn yardimcisi olsun..
hayırlı yolculuklar canım ben de memnun oldum tanıstıgıma görüsürüza.s
canm çok güzel herşeynde çok almışsın sanki 3 tane saç kurutma makinası 3 takm bornoz gördm bn çook güzeller amaa güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?