Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

Aaa o zaman surahilerini merak ediyorum, onlari koyarsan sevinirim cnmcm..bak sen super yapmissin onceden almaya baslayarak, ben ne akla hizmet bilmiyorum gezmisim su ana kadar..Nisandan sonra aklim basima geldi, hicbi seyi olmayan biri olarak 7 ayda eksiklerimi tamamlamaya calistim cnm ya ama ben de bittim tabii...:bbo: Bi de ailemle yasamiyorum ıstanbuldayim,burda yasam sartlari maddi olarak oldukca guc cnm..Bi de bunlarin ustune ogrenim oduyorum her ay..isim zor valla ya allah hepimiizn yardimcisi olsun..

Son düzenleme:

hayırlı yolculuklar canım ben de memnun oldum tanıstıgıma görüsürüza.s

canım tesadüfe bak sen de benim açtıgım konuya yorum yazmıssın mobilyaları eklemişti begenmişssin galiba bugün gittik nişanlımla o da begendi yine de acele etmiyorum

:). Bence de acele etmeyin, bakının biraaz daha. Ben karar verdim nereden alacağıma ama hala bakınıyorum, ne olur ne olmaz diiye . Dönüp dolaşıp oradan alacağımı biliyorum ama ne olur ne olmaz başka yerlere de bakayım diyorum ben.

Valla ben gezdim de giydim de ama alıp kenara koydum da beğendiklerimi, çok faydasını görüyorum şimdi dediğn gibi. Yoksa çok zorlanıyor insan, yetişemiyor her şeye. Allah yardımcımız olsun canım valla zor.haklısın İstanbul yoruyor insanı, ekonomik olarak. Benim avantajım ailemin yanında olmam oldu 4. senem bitmek üzere,3 senedir de alıyorum bir şeyler. Allah durumu olmayanlara yardım etsin valla.
Neyse pazar ya da ptesi devam edeceğim koymaya fotoları, kendim çekeceğim. Onları alalı oldu bayağı, bir tane de egzantrik bir şey istiyorum ama sürahide bulursan sen de koyarsın fotosunu :).

canm çok güzel herşeynde çok almışsın sanki 3 tane saç kurutma makinası 3 takm bornoz gördm bn çook güzeller amaa güle güle kullan

canm çok güzel herşeynde çok almışsın sanki 3 tane saç kurutma makinası 3 takm bornoz gördm bn çook güzeller amaa güle güle kullan

Canım teşekkür ederim inşallah hepimiz güle güle kullanırız.
Saç kurutma makinelerinin hiçbirisine para vermedim, hepsi hediye. Bornozların da biri misafirler için. diğerlerinin de biri bayan, diğeri bay. 2 takım var yani.

Birkaç şeyin fotosunu çektim paylaşıyorum. Devamı gelecek.
[

Çok severek aldığım pamuk saten nevresim takımım

Fransız danteli saten nevresim takımım

Son düzenleme:
Misafir nevresim takımlarım
[a href=http://urlal.com/dqqf][/a]
[a href=http://urlal.com/dqqf][img src=http://i1006.hizliresim.com/2010/6/5/1281.jpg][/a]

Çok güzel yanlış yeri kopyalamışım:). Devam ederim artık sonra çok uzun sürüyor bu şekilde.

Çeyizini çok özenerek yapmışsın canım, Allah'ım aldıklarını aynı zevkle kullanmayı nasip etsin.

hepsi birbirinden güzel ama bana cok abarti geldi valla simdiye kadar sirf üc tane bornoz takimi saydim nevresim takimlarini sayamadim bile hani bu kadari gercekten gereklimi diye durup düsündüm bir an
tabi bizim zamanimizda bu kadar ince ayrinti düsünemezdik sen cöp kovasini bile almissin helal valla
güle güle kullanin

canım çok detaylı vezevkli bier alışveriş maratonu olmuş senin için ama üstteki üyeye katılıyorum biraz israfa kaçacak ayrıntı alışveriş yapmışsın gibi geldi bana.

ütün çok orjinal daha önce hiç görmemiştim. model ve fiyat belirtirsen sevinirim

hepsini güle güle kullan

Salata servis spatulasi ne ilginc öyle :) ilk defa gördüm
yine hos detaylar var.. harikasiniz kizlar ya.. ben baya geride kalmisim

hepsi çok güsel güle güle kullan. çok beğendim.
jumboyla doldurmuşsun çeyizi:))
bende seviyorum jumbonun ürünlerini
babanemin jumboları bile hala pırıl pırılkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…