Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

olur olur hediye iste araba alana bile bi yıllık bakım hediye veriyorlar sana bi şekerlik vermişler çok mu değil mi yayerimseniben ben bu aldıgım takıma tatlı catalı ilave etmek istedım hiçbir yerde bulamadm yaa

Hiç rastlamadım ben de, üretmemişler herhalde. Aslında gayet mantıklı, güzel bir düşünce imiş.
Değil mi ama o kadar şey almışım.

senın de mı var bunlardan oo masallah güzelm ayrı ayrı cok güzel düzmüssün ceyizini düğün eylüldeymiş galiba evini döşeyince detaylarıyla evini görmek isterim canım diğer esyalrında da zevkli davranacagını tahmin ediyorm önce allahım huzurunu daim etsin tabii

tam takım catal bıcak takımı var ama tatlı catalını ayrı bulamadım benın bı tanıdıgım öyle cünkü gördm misafırde pasta tbagına o catalı kullanıyo ama ben de karacanın bambu modeli vardı şimdi yok artık misafır takımı onu aldım kasık bıcak takımı bu modele ayak uyduruyo o da cızgili gibi onun için cok önemsemedm artk onun catalını kullanırım

Valla çok para harcandı ama güzel oldu canım. Evet eylülde nasipse. İnşallah evimin fotolarını da çekip koyarım zamanı gelince. Beyaz eşyaları aldık. Bir ıvır zıvırlar var alınacak sonra da mobilyalar inşallah. Ama ıvır zıvırı almak hepsinden daha oyalayıcı ya.
Aminnnn inşallah, Rabb'im huzuru hiçkimseden mahrum etmesin, huzurumuz daim olsun hepimizin inaşallah.

biz de aynı canım beyaz esyaları aldık mobilya bakmaya da basladım yavastan eylül 25 gibi falan düsünüyorum ben de bakalım tarıh konmadı kesin ama önümüzdeki haftalarda konusulur hayırlısı olsun artık

İstersen gittiğimde bakarım senin için yine, sorarım burdaki jumboya da. Ama göze batmaz canım ya bence de çok önemsenecek bir detay değil.

Amin cümlemizin hakkında canım. Beyaz eşyayı nerden aldınız acaba?
"Öğrenci" yazıyor bilgilerinde, ben düğünün bu kadar yakın bir tarihte olacağını düşünmemiştim. Şimdiden hayırlı olsun.

servet harcamışsındr heralde....gamyoncuiremsu3 tane saç kurutma makinası napıcaksın onu anlamadım :smiley-cool:güle güle kullan

evet canım önemli değil artık şimdi o varsa bile muhtemlen 120 tlden asagı degıldır altı yedı ay öncesı alırdım ama şimdi ev için daha önemli ihtiyaçlar var aldıklarımıza sükür gene allah olmayanlara daha güzellerini versin bizimkiler yeter bize artık:1rolleyes:

evet canım öğrenciyim bir senem kaldı bugün üç bitti allahın izniyle bakalı kesin değil ama beklemeyecez büyük ihtimal bide ben kendi memleketimde okuyorum onun için sen öğretmen misin branşın ne

evet canım öğrenciyim bir senem kaldı bugün üç bitti allahın izniyle bakalı kesin değil ama beklemeyecez büyük ihtimal bide ben kendi memleketimde okuyorum onun için sen öğretmen misin branşın ne

Oh oh hadi hayırlısı... Evet canım Türkçe öğretmeniyim ben de memleketimde okudum ve memleketimde çalışıyorum, ailemin yanında. dışarda çalışsaydım bu kadar çeyiz yapamazdım ben de. Sen hangi bölümde okuyorsun?

servet harcamışsındr heralde....gamyoncuiremsu3 tane saç kurutma makinası napıcaksın onu anlamadım :smiley-cool:güle güle kullan

Valla o saç kurutma makinelerinin hiçbirisini ben almadım ya hepsi hediye. biri öğretmenler gününde, diğerleri aldığım ürünlerin yanında. Kendi isteğime göre bir saç kurutma alamadım, şöyle güzel bir şey istiyordum ama onlar olunca alamadım. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum :).

meslekdaş sayılırım canım ben türk dili ve edebiyatı okuyorum ama bölüm formasyon verirlerse inşallah öğretmen olacaz kadrolu musun peki ay cok soru sormus olacam nişanlın da mı öğretmen evlenince tayin işin nasıl olacak

Peki canım sen bilirsin, allah yardımcımız olsun valla, zor ev kurmak. Haklısın şükür yine halimize, allah zorluk çekenlere yardım etsin.

:). Olsun canım önemli değil.
Allah gönlüne göre versin. Nişanlım da öğretmen evet. Ve mayıs ayında yönetmelik değişti bilyorsundur. Doğu görevi muafiyeti geldi. 6 Haziran 2010 tarihinden sonra atananlar doğu görevine gidecekler. Biz yükümlü değiliz. Tayin de istemeyeceğiz şimdilik.

hergün yeni birseylr değiştiriyorlar formasyonu bile allak bullak ettiler hiçbirsey belli değil bakalım artık ben allahın izniyle bitireyim okulumu da nasipten ötesi yok sizin adınıza cok sevindim

hergün yeni birseylr değiştiriyorlar formasyonu bile allak bullak ettiler hiçbirsey belli değil bakalım artık ben allahın izniyle bitireyim okulumu da nasipten ötesi yok sizin adınıza cok sevindim

Haklısın canım, nasip kısmet. Ama Allah gönlündekini alnına yazar inşallah hayırlıysa senin için. Ve teşekkür ederim . Neyse canım sonra görüşürüz inşallah, yarın sabah İstanbul yolcusuyum yatayım artık. İyi geceler sana, tanıştığıma sevindim.

canım tesadüfe bak sen de benim açtıgım konuya yorum yazmıssın mobilyaları eklemişti begenmişssin galiba bugün gittik nişanlımla o da begendi yine de acele etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…