Bundan 2 sene once bir gelin kaynanasiyla oturuyor sorunlari dile getirmis.Hakli esi ve esinin ailesinden yakiniyor yasadiklari zor hak vermemek elde degil.Ev ev uzerine olmaz diyenlerdenim.Kayinvalideniz melek olsa yinede catlaktan su sizar bu gemiye bir evde iki kadin egemenligi olmuyor neyse bu arkadasimizin uzerine bebegide olmuyor tedavi surecinde bunun icinde uzuluyor stres yapiyor belliki bebegi cok istiyor kendince o dusunceye siginmis .Bir cok bilmis ve saksakci saz arkadaslari devrede abuk sabuk konusup sacamaladigi yetmezmis gibi demez mi SEN ZATEN IYI BIR INSAN OLSAN ALLAH SANA COCUK VERIRDI ONCE sok gecirdim nasil bir cumle bu bu sitede kac tane tedavi goren cocuk icin yanip tutusan uye var bu onlarada hakarettir.Simdi cocuk tedavisi gorenler iyi insan degil mi?yorum yapmadim ama konu sahibi uye diger tadavi goren arkaslar adina Allaha havale ettim.Insan olan bunu yazar mi?Asil bu igrenc yorumu yapan onu alkislayan kisilerin kayinvalideleri adina uzuldum boylesine kalbi olmayan gelinlere dustukleri icin,cocugu olmak meziiyet degil dogurmakta meziyet degil ona anne olabilmek meziyet anne olman seni olmayandan ustun tutar mi?yazik cehalet ve terbiyesizlik bu iste bir insanin soylu ve asil olmasi kanindan degil yetisme seklinden kalbinin icinde gelen bir durum bu yuzden 1,5 senedir ne tartismalara ne giriyorum ne yorum yaziyorum hararetli topiklere sadece okuyorum sinirlerimi koruyorum boylece