Topiklere yazı yazan bazı arkadaşlar..

Bundan 2 sene once bir gelin kaynanasiyla oturuyor sorunlari dile getirmis.Hakli esi ve esinin ailesinden yakiniyor yasadiklari zor hak vermemek elde degil.Ev ev uzerine olmaz diyenlerdenim.Kayinvalideniz melek olsa yinede catlaktan su sizar bu gemiye bir evde iki kadin egemenligi olmuyor neyse bu arkadasimizin uzerine bebegide olmuyor tedavi surecinde bunun icinde uzuluyor stres yapiyor belliki bebegi cok istiyor kendince o dusunceye siginmis .Bir cok bilmis ve saksakci saz arkadaslari devrede abuk sabuk konusup sacamaladigi yetmezmis gibi demez mi SEN ZATEN IYI BIR INSAN OLSAN ALLAH SANA COCUK VERIRDI ONCE sok gecirdim nasil bir cumle bu bu sitede kac tane tedavi goren cocuk icin yanip tutusan uye var bu onlarada hakarettir.Simdi cocuk tedavisi gorenler iyi insan degil mi?yorum yapmadim ama konu sahibi uye diger tadavi goren arkaslar adina Allaha havale ettim.Insan olan bunu yazar mi?Asil bu igrenc yorumu yapan onu alkislayan kisilerin kayinvalideleri adina uzuldum boylesine kalbi olmayan gelinlere dustukleri icin,cocugu olmak meziiyet degil dogurmakta meziyet degil ona anne olabilmek meziyet anne olman seni olmayandan ustun tutar mi?yazik cehalet ve terbiyesizlik bu iste bir insanin soylu ve asil olmasi kanindan degil yetisme seklinden kalbinin icinde gelen bir durum bu yuzden 1,5 senedir ne tartismalara ne giriyorum ne yorum yaziyorum hararetli topiklere sadece okuyorum sinirlerimi koruyorum boylece

bundan 2 sene once bir gelin kaynanasiyla oturuyor sorunlari dile getirmis.hakli esi ve esinin ailesinden yakiniyor yasadiklari zor hak vermemek elde degil.ev ev uzerine olmaz diyenlerdenim.kayinvalideniz melek olsa yinede catlaktan su sizar bu gemiye bir evde iki kadin egemenligi olmuyor neyse bu arkadasimizin uzerine bebegide olmuyor tedavi surecinde bunun icinde uzuluyor stres yapiyor belliki bebegi cok istiyor kendince o dusunceye siginmis .bir cok bilmis ve saksakci saz arkadaslari devrede abuk sabuk konusup sacamaladigi yetmezmis gibi demez mi sen zaten ıyı bır ınsan olsan allah sana cocuk verırdı once sok gecirdim nasil bir cumle bu bu sitede kac tane tedavi goren cocuk icin yanip tutusan uye var bu onlarada hakarettir.simdi cocuk tedavisi gorenler iyi insan degil mi?yorum yapmadim ama konu sahibi uye diger tadavi goren arkaslar adina allaha havale ettim.ınsan olan bunu yazar mi?asil bu igrenc yorumu yapan onu alkislayan kisilerin kayinvalideleri adina uzuldum boylesine kalbi olmayan gelinlere dustukleri icin,cocugu olmak meziiyet degil dogurmakta meziyet degil ona anne olabilmek meziyet anne olman seni olmayandan ustun tutar mi?yazik cehalet ve terbiyesizlik bu iste bir insanin soylu ve asil olmasi kanindan degil yetisme seklinden kalbinin icinde gelen bir durum bu yuzden 1,5 senedir ne tartismalara ne giriyorum ne yorum yaziyorum hararetli topiklere sadece okuyorum sinirlerimi koruyorum boylece

sen zaten ıyı bır ınsan olsan allah sana cocuk verırdı ' mi ?????

Nasıl bi zihniyettir bu.... Bunu yazan bi insan olamaz... Pes...

hayatımızın çoğu vaktini burada geçirip sosyalleşmekten uzaklaşırsak , buradaki dünya gerçek dünyamız oluverir bir anda.. dışarısı ise sanal alem olur.. buradaki herşeyi her sözü çok fazla ciddiye alırız... bilgisayarda olanları , yaşananları düğmeyi kapattığımızda burada bırakırsak sorun olmaz..

bazen hepimiz çileden çıkabiliyoruz ama şunu düşünmeliyiz buraya o kadar fazla bayan giriyorki.. her düşünceden, her karakterden....

kimisi gerçekten sorunu olduğu için giriyor, çözüm bulmak adına yada anlatıp rahatlamak adına..
kimisi sorun varmış gibi gösterip a-sosyal hayatına sanalda olsa sosyallik katma adına..
kimisi ( en fenası ) ortalıgı karıştırıp eğlenmek adına...

ama bunları kestirebilmemiz bazen mümkün, bazen mümkün değil... bazen bende deliriyorum okuduğunu anlamayan, yada anlayıpta işine geldiği gibi kışkırtıcı yorum yapan bayanlara hatta dayanamayıp bir iki cümleyle karşılık veriyorum. aslında amaç zaten tahrik etmek.. uymamak lazım.. çunki o tahrik ettiğinin vermiş olduğu hazla bıyıkaltı gülerek bakarken ekranına , ben burada bir sürü edebi metin sıralıyorum kendisine.. :)

Biz bütün dünyayi etkileyemeyiz,ama kendi kapimizin önünden baslayabiliriz,yani dikkat etmeye insanlara sakince yaklasabilmeye,yorum yaparken empati kurabilmeye ve unutmamayi karsidakinin hayati farkli benimkinden...

caresizlik kötü bir seydir.insaniz hepimizde,her an herkesin basina hersey gelebilir.

Biz bütün dünyayi etkileyemeyiz,ama kendi kapimizin önünden baslayabiliriz,yani dikkat etmeye insanlara sakince yaklasabilmeye,yorum yaparken empati kurabilmeye ve unutmamayi karsidakinin hayati farkli benimkinden...

caresizlik kötü bir seydir.insaniz hepimizde,her an herkesin basina hersey gelebilir.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hayatımızın çoğu vaktini burada geçirip sosyalleşmekten uzaklaşırsak , buradaki dünya gerçek dünyamız oluverir bir anda.. dışarısı ise sanal alem olur.. buradaki herşeyi her sözü çok fazla ciddiye alırız... bilgisayarda olanları , yaşananları düğmeyi kapattığımızda burada bırakırsak sorun olmaz..

bazen hepimiz çileden çıkabiliyoruz ama şunu düşünmeliyiz buraya o kadar fazla bayan giriyorki.. her düşünceden, her karakterden....

kimisi gerçekten sorunu olduğu için giriyor, çözüm bulmak adına yada anlatıp rahatlamak adına..
kimisi sorun varmış gibi gösterip a-sosyal hayatına sanalda olsa sosyallik katma adına..
kimisi ( en fenası ) ortalıgı karıştırıp eğlenmek adına...

ama bunları kestirebilmemiz bazen mümkün, bazen mümkün değil... bazen bende deliriyorum okuduğunu anlamayan, yada anlayıpta işine geldiği gibi kışkırtıcı yorum yapan bayanlara hatta dayanamayıp bir iki cümleyle karşılık veriyorum. aslında amaç zaten tahrik etmek.. uymamak lazım.. çunki o tahrik ettiğinin vermiş olduğu hazla bıyıkaltı gülerek bakarken ekranına , ben burada bir sürü edebi metin sıralıyorum kendisine.. :)

çok doğru, burda mesela bi bayan var ben ne konu açarsam muhakkak bi laf sokar beni küçük görür acımasızca eleştirir, benim sıkıntım bana göre büyük ve dertleşmek kafamı sakinleştirmek için yorum bekliyorum , eleştirilmek istesem bunu yapacak birsürü insan var, insanın daha fazla üzmenin manası nedir yani, en son o bayanıda engelledim, allah benden beter etsin onu ne diyim

Evet bende bunun farkındayım. Sanki yorum yapan insanlar dört dörtlük! Her insan hata yapar, dertleri olur.. Size düşmez ki o insanın dertleriyle dalga geçmek veya onu daha da fazla kırmak. Ya doğru düzgün düşüncelerinizi tatlı dille söyleyin yada hiç bir şey söylemeyin çenenizi kapatın susun !

Kişisel olarak üzerinize gelenler varsa, yani amacı sizi eleştirerek stres atmaksa kafayı sırf sizin topiklerinize takmışsa engelleyin gitsin... Kendi kendine konuşsun dursun, benim bir kez başıma geldi uzun zaman önce, hem özelden hem topikten taciz edilmiştim engelledim kurtuldum... :55:

Herseyi sanki insanoglu kontrol edebiliyormus gibi davaranir cogunluk,sanki hep oldugu yerde kalacakmiscasina düsünüs acisinida oldugu yerde birakir,halbuki bu dünya göründügünden daha fazlasini gizliyor icinde,ama birde cani sIkIp ilahi bente biraz tuz ekleyeyim corbaya diyenler var ve bazilari,bazilarida o kadar cok eklerler ki tuzu,al ye bunu simdi,ama karsindakinin migdesinin bulandigini görmezler.

Bunun yanında bir de şu dikkatimi çekti benim. Mesela bi konu açıyorsun, derdin var anlatıp rahatlamak istiyorsun doğal olarak, sonra yaşını soruyorlar eğer 25 altıysan hurraaaa hadi yüklenelim buna, bu daha küçükmüş gibi davranıyorlar.
Oysa ki ben de dahil o insanların konu açma sebebi kendinden yaşça büyük insanlardan akıl danışmak, destek almak ama maşallah bazıları çok iyi köstek oluyor:47:

Yok canim burada derdini paylasmadan aslinda önce anket baslatmali-acayim mi acmayayim mi bu konuyu...töbe töbe

Back
X