Alkışçı diye tabir ettiklerinizi geçelim hadi..
Ama özgüveninden dolayı eleştirdiğiniz o kişideki kadar özgüven sizde de varsa eğer..
Açıklar mısınız kimi kastettiğinizi..
Çok merak ettik..
Bir ismi kalmış yazmadığınız.. Yorumlarındaki ifadelerine kadar yazmışsınız..
İpektuncer;
öncelikle beni gerçekten çok şaşırttınız.
önce nedenlerinden bahsedeyim sonra sorunuza cevap veririm.
Ben sizin konularınızı yakından takip eden biriyim,konularınızdan ve yorumlarınızdan anladığım kadarıyla,
hayatta ki duruşuna gerçekten hayran kaldığım biriydiniz.
Öyle ki konularınızı evime geldiğinde anneme bile okuyup paylaşmıştım.
O da gerçekten etkilenmişti ve dün normal hayatımda da görüştüğüm burdan arkadaşlarımla bir sohbetimizde,
bu konudan ötürü adınız geçmişti o sohbette de ve yine sizin üslubunuzu ve duruşunuzu ne kadar sevdiğime değinmiştim.
Herneyse bunların konuyla alakası yok fakat bu yorumunuzdan önce benim kafamda ki sizden bahsetmek istedim.
Şimdi son derece gereksiz çıkışınıza ve sorunuza gelelim;
Ben o kişiyi özgüveninden dolayı mı eleştirmişim?Okuduğunuzdan anladığınız gerçekten bu mu?
O uzun yazı da nedenlerini detaya girerek anlatmışım fakat siz cımbızla iki cümleyi çekip''o kişi kadar özgüveniniz varsa açıklarsınız''demişsiniz:)
Konu benim ya da o kişinin özgüveni değildi oysa ki.Sadece hayatta kendisi kadar şanslı olmayanların sorunlarına yorum yaparken,
tavan yapmış özgüvenini ve yüksek egosunu fütursuzca savurmasına takmıştım.
Sizin de gayet elzem sorunlarınızı konu açıp paylaşmışlığınız var,bunu en iyi sizin anlamanız gerekir aslında.
Kendisini çaresiz hisseden birisinin inanın hayatta en son istediği şeydir o an o ortam da ''ne kadar şanslı,ne kadar özel bir hayatı''olduğundan bahseden bir başkası.
''tamam şanslısın,özelsin,güzelsin''ama niye bunu seni tanımayanların gözlerine gereksizce sokarsın?
Ya da kadın evliliğinde ki çatlaklardan,kendince önemli sorunlarından bahsetmiş.
Burda bir arkadaşımında dediği gibi çözüm''derhal boşan ne duruyorsun''mudur?
Ve bunları dile getirdiğimiz,mağdur konu sahibini savunduğumuz için biz mi hedef olduk şimdi?
Hiç bir üyeyi,hiç bir konuyu hedef göstermiyorum ki niye bu ani çıkış?
Kaldı ki siz niye böyle yüklendiniz birden?
Bu arada merakınızı gidereyim,siz ya da arkadaş listenizden biri değildi.
Çok zaman önce takıldığım fakat artık gözüme çarpınca bile okumadığım yorumlardı.
Ve ben bu siteye emek veriyor,konulara yorum yapıp zamanımı harcıyorsam,
saygı çerçevesinde burda da esprili bir dille yorumumu yaparım.
Kimin tavuğuna kış demiş oluyorum onu da anlamadım,
yapmaya çalıştığınız şeyi anladım sadece bundan eminim.
Bu konu yeterince uyarı almış yani burda bir tartışma olursa üyeliklerin altında''kapsama alanı dışında''ibaresi beliricek.
Sanırım bir ekşın olsun,kurbanın adını koyalım durumu:)
Herneyse ben konuya takılıp kalmadım,gayet makul bir konu üstelik.
Bir üye kafasına takılanı yazmış,ben de düşüncemi paylaştım.
Üzerinde durup büyütmenin,sorun haline getirip gerilmenin manası yok.
İnanın şu anda yorum bekleyen daha önemli konular var.
Bu konu üzerine yeterince konuşulduğu kanısındayım.
İşin özü;burası her yapıda insanın girip fikir alışverişi yaptığı bir paylaşım alanı,
tek renk,tek tip profil imkansız,her düşünceyi görücez tabi ki.
Dedim ya idare etmek diye,hayat böyle bişey işte.
Burda da takılmamak,gereksiz polemiğe girmemek için görmezden gelmek gerekir.
Şu anda yazmazdım aslında ama bana çıkışan kişinin üslubuna ve geçmiş konularda ki inceliğine binaen yazdım.
Bu konu da benim için kapanmıştır.Kalın sağlıcakla...