Toplam 9 yumurta

Merhaba kızlar tüm testtlerim yapıldı herşey yolunda fsh deha amh hepsi çok iyi ancak sağda 4 solda 5 yumurta saydı doktor yaşın 30 rezervin yaşına göre az tüp yapman lazım dedi sizce başka doktora da gideyim mi? Ve toplamda 9 yumurta az mı?
Daha yeni kadın doğum doktorumla görüştüm normal bir kadında 4 ve 5 arası olması gerekirmiş amh değerinde gayet iyi benim amh 4.5 çıkıyor ama sağda 2 solda 4 buna bile doktor iyi dedi düşün. Ne kadarlık evlisin ? Bence ovulasyon testi al birde öyle dene diğer arkadaşların dediği gibi düzenli sık ilişkiye gir baktın olmuyor o zaman düşünürsün tabi yinede başka bir doktora hatta normal iyi bir kadın doğumcuyla görüş derim

Daha yeni kadın doğum doktorumla görüştüm normal bir kadında 4 ve 5 arası olması gerekirmiş amh değerinde gayet iyi benim amh 4.5 çıkıyor ama sağda 2 solda 4 buna bile doktor iyi dedi düşün. Ne kadarlık evlisin ? Bence ovulasyon testi al birde öyle dene diğer arkadaşların dediği gibi düzenli sık ilişkiye gir baktın olmuyor o zaman düşünürsün tabi yinede başka bir doktora hatta normal iyi bir kadın doğumcuyla görüş derim
1 yıldır bebek istiyoruz aslında normal kadın doğumcum var o hiç böyle bir konudan bahsetmedi tüp bebek fiyatlarını öğreneyim diye gittim hayatımın şokunu yaşadım geç kalma vs dedi ama burada da okudum internette araştırdım normalde 8-10 arası iyiymiş 6’dan aşağısını düşük sayarlarmış bak sana da doktorun iyi demiş ne bileyim ticari mi bakıldı emin olamıyorum bir prof a daha gideyim diyorum

Kaç yıldır deniyorsunuz başka rahatsızlığınız var mı?
1 yıldır deniyoruz başka rahatsızlık derken şeker tansiyon vs ise yok troid yok çikolata kisti yok polip yok yani seninde şundan olmuyordur kızım dedikleri bir şey yok sadece bu tüp bebek doktoru ilk kez gittim o dedi az rezervin var dedi toplam 9 yumurtaya

1 yıldır bebek istiyoruz aslında normal kadın doğumcum var o hiç böyle bir konudan bahsetmedi tüp bebek fiyatlarını öğreneyim diye gittim hayatımın şokunu yaşadım geç kalma vs dedi ama burada da okudum internette araştırdım normalde 8-10 arası iyiymiş 6’dan aşağısını düşük sayarlarmış bak sana da doktorun iyi demiş ne bileyim ticari mi bakıldı emin olamıyorum bir prof a daha gideyim diyorum
benim fsh yüksekti kadın doğumcu direk yönlendirdi düşün tüp bebek bölümü direk maddi olarak baktıkları için hemen gel yapalım modundalar tamam belki biraz azalma vardır ama sonuçta değerlerin iyi neden boşu boşuna o kadar masrafa giresin ki ben bile kendim hamile kalıyım diye uğraşıyorum ikinciye denemiyim diye ama kısmet tabi. birde şöyle bişey var her adette bir yumurta eksiliyor onuda göz önünde bulundurmak lazım öyle demişlerdi sen yinede bir kadın doğumcu prof a git en iyisini o söyler canım belki tüp bebek demezde ufak tefek ilaçla yardımcı olur hemen hamile kalmana

benim fsh yüksekti kadın doğumcu direk yönlendirdi düşün tüp bebek bölümü direk maddi olarak baktıkları için hemen gel yapalım modundalar tamam belki biraz azalma vardır ama sonuçta değerlerin iyi neden boşu boşuna o kadar masrafa giresin ki ben bile kendim hamile kalıyım diye uğraşıyorum ikinciye denemiyim diye ama kısmet tabi. birde şöyle bişey var her adette bir yumurta eksiliyor onuda göz önünde bulundurmak lazım öyle demişlerdi sen yinede bir kadın doğumcu prof a git en iyisini o söyler canım belki tüp bebek demezde ufak tefek ilaçla yardımcı olur hemen hamile kalmana
Evet bence de bende öyle düşünüyorum peki siz biliyor musunuz her ay yumurta sayısı değişiyor mu? Ve tüp bebeğe başlandığında verilen ilaçlarla artış gözlemlenemez mi?

Evet bence de bende öyle düşünüyorum peki siz biliyor musunuz her ay yumurta sayısı değişiyor mu? Ve tüp bebeğe başlandığında verilen ilaçlarla artış gözlemlenemez mi?
yani tam bende bilmiyorum açıkça yalan yanlış bişey demek istemem. değişmek şöyle ya aynı kalır yada azalır benim doktorlardan anladığım buydu. tüp bebek ilaçlarıyla da artış bilmiyorum ki o konularda bende eksiğim :) düşün benden ilk 6 tane toplandı geçen gittim gene 6 tane vardı :D

1 yıldır deniyoruz başka rahatsızlık derken şeker tansiyon vs ise yok troid yok çikolata kisti yok polip yok yani seninde şundan olmuyordur kızım dedikleri bir şey yok sadece bu tüp bebek doktoru ilk kez gittim o dedi az rezervin var dedi toplam 9 yumurtaya
Yumurta kalitesi düşük olabilir çatlama gerçekleşmiyor olabilir 9 yumurtanın 9 uda büyük olmayabilir v.s

Yumurtalık rezervi gitgide azalır.ama tedavi esnasında kullanılan ilaçlarla yeterli sayıda yumurta elde edilebilir dr bisey söylediyse kulak verin bence

yani tam bende bilmiyorum açıkça yalan yanlış bişey demek istemem. değişmek şöyle ya aynı kalır yada azalır benim doktorlardan anladığım buydu. tüp bebek ilaçlarıyla da artış bilmiyorum ki o konularda bende eksiğim :) düşün benden ilk 6 tane toplandı geçen gittim gene 6 tane vardı :KK70:
Bakalım bekleyeceğiz o zaman sonraki ay yine sayılmasını isteyeceğim çok merak ediyorum yine yazarım buraya :)

Yumurta kalitesi düşük olabilir çatlama gerçekleşmiyor olabilir 9 yumurtanın 9 uda büyük olmayabilir v.s
Dhea 300 progesteron 12-15 seviyelerinde ama 9 yumurtanın 9 u da büyük değil tabiki bir tanesi büyüyo 20mm olup çatlayıp regl görüyorum, olmamasının tek sebebi bu 9 yumurtacık olması daha fazla olmaması olabilir mi’nin cevabını arıyorum bende :)

Dhea 300 progesteron 12-15 seviyelerinde ama 9 yumurtanın 9 u da büyük değil tabiki bir tanesi büyüyo 20mm olup çatlayıp regl görüyorum, olmamasının tek sebebi bu 9 yumurtacık olması daha fazla olmaması olabilir mi’nin cevabını arıyorum bende :)
Bilemiyorum ben yeni yumurta toplattim 18,20 mm ideal sanırım o boyuta gelince catlatma ignesi oldum sonra aldılar. Hemşire bana sayı değil kalitesi önemli dedi .bence bir dr a daha görün hepsi ticari yaklaşmıyor emin ol ama illa bi süre denemek istiyorsan incir kürü yap bi de internette clife diye bir macun var araştır. Bi de rahim filmi çekildin mi?eşine sperm testi uygulandı mi tamamen sorun yok demen için bunları yaptırmış olmanız gerekli sadece hormon testi ve yumurta takibi olmaz

Bir de yumurtalık rezervinin iyiliğinden soz etmek için tek yumurtalıkta 7 8 folikül görülmesi lazım sanirim tavsiyem rahim filmi,sperm testi yaptiracaginiz bi yere gidin ve adetin 2.günü vajinal ultrason baktirin o zaman net bir şekilde herşeyi öğrenirsiniz

Mesele az olması değil kaliteli embriyo oluşması canlı kalması.. bende şu anda tedavi oluyorum yaşım 33 7-9 arası yumurta oluşuyor. Dr normal dedi

Bir de yumurtalık rezervinin iyiliğinden soz etmek için tek yumurtalıkta 7 8 folikül görülmesi lazım sanirim tavsiyem rahim filmi,sperm testi yaptiracaginiz bi yere gidin ve adetin 2.günü vajinal ultrason baktirin o zaman net bir şekilde herşeyi öğrenirsiniz
1 senedir bebek istiyoruz hsg çekildi sperm testi yapıldı ama ben sanırım kendimi ifade edemedim tüp bebek yapmaya başlamadık biz bu benim ilaçsız normal yumurta sayım tüp bebek ilaçlarıyla ne kadar olur yükselir mi bilmiyorum adetin üçüncü günü gittim 9 tane yumurta saydırdım sizce az mı diye başlık açtım :/

Mesele az olması değil kaliteli embriyo oluşması canlı kalması.. bende şu anda tedavi oluyorum yaşım 33 7-9 arası yumurta oluşuyor. Dr normal dedi
İlaçlarla mı 7-9 arası? Ben daha başlamadım adetin üçüncü günü muayenemde 9 yumurta saydı ilaçsız rezerv az dedi doktor ama ilaçla ne olur bilmiyorum ilaçsız 9 az mı’nın cevabını arıyorum :)

1 senedir bebek istiyoruz hsg çekildi sperm testi yapıldı ama ben sanırım kendimi ifade edemedim tüp bebek yapmaya başlamadık biz bu benim ilaçsız normal yumurta sayım tüp bebek ilaçlarıyla ne kadar olur yükselir mi bilmiyorum adetin üçüncü günü gittim 9 tane yumurta saydırdım sizce az mı diye başlık açtım :/
Bildiğim kadarıyla Yumurta sayısı kişiye yaşantıya yaşa göre değişir. Sayınızı tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar arttırmıyor. Normalde sadece 1 yumurta gelişip çatlarken, tedavideki ilaçlar diğer yumurtalarında büyüyüp gelişmesini sağlıyor. Az mı çok mu diye sorarsanız kimse bilemez ki bunu . ☺️

Bildiğim kadarıyla Yumurta sayısı kişiye yaşantıya yaşa göre değişir. Sayınızı tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar arttırmıyor. Normalde sadece 1 yumurta gelişip çatlarken, tedavideki ilaçlar diğer yumurtalarında büyüyüp gelişmesini sağlıyor. Az mı çok mu diye sorarsanız kimse bilemez ki bunu . ☺
Şimdi anladım :) ben ilaçlarla sayı da arttırılabilir mi’nin cevabını bilmiyordum teşekkür ederim. Bir şey daha sorayım mı bilgisizliğime verin ama bu sorumu😊 tüp bebekte topluyolar ya yumurtaları bir daha olmayacak mı yani benim yumurtam hepsini tüketecekler mi

Ilacsiz baktirdiginizi anladım dr lar folikül keseciklerini görüyorlar adetin 2 yada 3. Günü .benim çikolata kistim var sizin durumunuzla kıyaslamam kendimi çünkü baya sorunlarım var ama dr muayene etti kistli tarafı göremedi diğer tarafta 4 gördü ilacla 7 tane gelişti ama 7 den 4 e düşmüş yani 4ü döllenmiş yani sayıyı az çok biliyorlar. Sayı bana göre az değil ama dr az diyorsa kulak ver en azından evde bir süre deneyeceksen olmazsa o süreyi uzatma yaşına göre az görmüş olabilir yada folikülleri küçük bulmuş olabilir yine söylüyorum kalite daha önemli diyorlar takıntı yapma olmazsa da tetikte ol başka dr a görün

Back
X