Toplanın kızlar aldatılmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasil yani? 6 senelik iliskide ara ara mi konusuyordunuz?

O nasil bi iliski?
Hayır 6 senelik iliskimiz güzeldi ama cok ilgisiz davranmaya başlamıştı bende sırf bu yüzden kızıyordum kızsamda ciddiye almıyordu beni ertesi gün hiç bir sey olmamış gibi davranıyordu en son bu yüzden ayrıldık ve kendisi zaten çok kolay şekilde bitirdi ben çok şaşırmıştım. Sonra numarasını değistirdi bu 7 gün sonra yeni numarasını tekrar bama verdi telefonda ağladı yapamıyorum özlüyorum diye bende affettim inandım. Sonra ertesi gün ben sadece 1 kere sesini duyayım yeter başka bir şey istemiyorum demeye başladı bende huzursuz oldum böyle bir ilişki çok saçma diye düşündüm ilk 4 gün felan biraz uğraştı sonrasında telefondan beni engelledi aramalardan ben ona söylücekmişim aramak istediğim zaman hep bana kendini psikolojim bozuk olarak gösterdi düzelince sana geri dönücem felan dedi bi umut vermek istemiyor bi aklı hala bende gibi davrandı bu yüzden bana kendini bir türlü unutturamadı en son ben artık daraldım ve ayrıldım bundan. Sonra baktım ki bana tekrar döndüğü tarihlerde bu kızla konuşuyormuş ilişki içindeymiş beni hep kandırdı gün içinde arama beni gece konuşuruz diye. Ayrılmamıza rağmen kızı hala saklıyordu herkesten ulu orta ilişki yaşamıyorlardı ben kendim buldum araştırarak aldatıldığımı hissettim sonra kıza yazdım şu şu tarihde ayrıldık şu şu tarihte bana tekrar döndü ve konuştuk haberin olsun dedim ama o bana inanmadı tabi :) sonrasındada zaten engelledim herkesi yoluma bakmaya çalışıyorum

Yok yok ben o kadar karışmadım sadece su şu tarihlerde konuştuk haberin olsun dedim geri çekildim dahada uğrasmam kendileri beni aramaya başladılar deli gibi bi o arıyor bi diğeri arıyor tüm iğrençliklerini görünce zaten soğudum dedim daha uğraşmaya gerek yok birlikte olurlarsada olsunlar ikisi birbirine layık derim.

Allah'ın sevgili kuluymuşsun. Çok sevindim. Daha çok ilerlemeden birşeyleri görmen çok güzel. Bundan sonraki hayatında dilerim gerçekten kalbine göre temiz birini bulursun umarım.
Amin Allah razı olsun umarım kendimi toparlamaya çok gayret ediyorum.

Son düzenleme:
Mune rica etsem konumu yorumlara kapatabilir misiniz eski bir konuya yeniden yorumlar yapılmasını istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…