Toplanın kızlar aldatılmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mamsell

Benim içime doğduysa kesin öyledir
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
1.096
1.530
53
Kızlar aldatılmışım önceki konularımdanda bilenleriniz vardır. 6 senelik ilişkiydi sessiz sessiz duruyordum dün baya ajanlık yaptım bi kızın fotoğraflarını beğenmiş bende inagagramdan kıza mesaj attim şu şu tarihlerde konuştuk haberiniz olsun çünkü aynı tarihlerde kızlada konuşmuş sonra bu beni aradı kızla ikisi yan yanaymış o an ayrıldık sizin ikinizede mutluluklar dedi sonra ardından bu pislik aradı neden yaptın bunu diye bende doğruları söyledim sadece dedim sonra baktım ikisi beni arıyor kız buna bağırıyor konuş diye buda telefonu yüzüme kapatıyor. Ya bildiğin ikimizide boynuzlamış birbirimizle şu an kızın peşinden koşuyor beni ruh hastası olarak gösterdi kıza sanırım kız yine bunu affetmiş. Artık doğruları söyledim kendi pisliklerinde boğulsun ikiside miğdemi bulandırdı artık. O kadar sene aldatılmışım adam bana beni niye ayırdın çık hayatımdan diyor kızı ikna etmeye çalışıyor kızda melüm melüm affediyor. Aptalın foyasını çıkardım diye acayip kinli bi kaşık suda boğucak nerdeyse

Kız tabi ki onu tercih edicek inanmak istiyor çünkü salak daha çook boynuzlanır hep kadınları suçluyorlar böyle ezik tipli kadınlar. Aldatılsın ama yeter ki sevgilisi olsun.
İçinize doğmuş içinize kurtulmuşsunuz oh böyle pislikler hem suçludur hem güçlüdür. Olacak olan olur yapacak birşey yok önünüze bakacaksınız geçmiş olsun. Enazından birde evli olsanız daha kötü olurdu.
Temiz bir sayfa açın kendinize.

Gerçekten bana neler dedi şok oldum nasıl bağırdı hemen gitti kızın yanına aynılarını zamanında banada yapmıştı ağlamıştı simdi ona yapınca bı tık üzüldüm ruhsuzlar

Tebrik ederim hayatınızda ki bir parazitten kurtulmussunuz birakin nefret etsin sizde ondan nefret edin bakin yolunuza

Tebrik ederim hayatınızda ki bir parazitten kurtulmussunuz birakin nefret etsin sizde ondan nefret edin bakin yolunuza
Bin şükür birde bana diyor kız ben çıktım hayatınızdan mutluluklar diye sonra gidip ayağına çağırıyor ikisi konuşuyorlar şaka gibiler cidden kim kurtuldu belli oldu 6 yıl ilişki deyince şok oldu aptal gibi laflarına inaniyor şu an arada bir benide arıyorlar sonra kapatıyorlar iyice cıvkını çıkarttılar madem güvenmiyorsun çık git illa o erkeği yalvartıp üzüldüğünü görüp geri dönecekler.

Gerçekten bana neler dedi şok oldum nasıl bağırdı hemen gitti kızın yanına aynılarını zamanında banada yapmıştı ağlamıştı simdi ona yapınca bı tık üzüldüm ruhsuzlar

Erkeklere zerre acımamak lazım ama sizi de bırakmamış hani yani o süre boyunca yani ona olan aşkı da sahte. boşta kalmak istemiyor siz hiç affetmez olacağınız için diğerine koşacak elbette daha manipüleye açık ve ilişki bakımından daha taze kandırması kolaay
Salak herif en ufak şeyde kız artık hep şüphe ile bakacak ve hayatı ona zindan edecek mutlu olurlar mı sanıyorsunuz amannn..

Etmemek mümkün değil beni yeni sevgilisinin yanında onun telefonundan arayıp çık hayatımdan bırak beni artık diyor 10 gün önce aglayarak dönen kendisi değilmiş gibi ikisinden uzak şehirdeyim onlar aynı şehirdeler iyi fingirdetmişler devam etsinler uyardım kızı anlamıyor

Amin evet uyardım ama o gidip birde o pislikten dinlemek istedi ve kandı sevdiği için mutluluklar hayatlarında bakalım kac kez daha boynuzlanıcak

Mesajlarını kıza atsaydınız ya tarihlerine kadar. Böyle şeylerde delilli konuşurum al kapı bu da sapı diye inanmamaya devam et deve kuşu derdim kuma göm kafanı.

Numaranizi mümkünse değiştirin

Ay birde size daha iğrenç bir şey söyleyim kızla adlarımız aynı

Mesajlarını kıza atsaydınız ya tarihlerine kadar. Böyle şeylerde delilli konuşurum al kapı bu da sapı diye inanmamaya devam et deve kuşu derdim kuma göm kafanı.
Daha uğraşmadım çünkü benden kanıt istemiyor tüm mesajlarıda sildim gerçi kanıtta yok ama wp den beni eklemiş numarami içine bir kurt düşmüş umarım bende ondaki bilgileri öğrenirim aslında mal ikimiz güçlerimizi birleştirsek köpek gibi kalır ortada ama o sevmeyi seçiyor

Bir an 12 yıl önce ki ben bu başlığı yazdım sandım devamında çok ağrıma gitsene defetmistim ki bir yıl sonrasında çiçekler evlenme teklifi karşıma geldi ben de benzeri bir karsilikla geri yollamistim. Hey gidi gençlik

Adama beni aldattın diyorum pesimi birak benim artık diyor ben senin açığını yakalamışım burnundan fitil fitil getirmeden bırakır mıyım hiç bide benimle aynı ada sahip birisini bulmuş bana aldığı kolyenin aynısından almıs saf garibim bunları bilmiyor kandı bu aptala

Ya hiç başıma gelmez sanıyordum. Öyle bir kuşkulandım yem attım ikisi birbirine girdi şoklar içinde dinledim seslerini aman benden uzak Allah'a yakın olsun kızın yanında defol hayatımdan bırak beni artık dedi kızda güvendi aa duyguları bitmiş buna ölü bir ilişkiymis zaten dedi yoluna devam etti.

Evet kendi hayatına aldı tekrardan ağladı zırladı kızada dedim su şu tarihlerde konuşuldu kesin şey demiştir daha cok o konustu benle saplantılı bana bu demiştir erkeklerin genel yalanı annesinede söyledim zaten herkese yaydım ufak krizler gecirdi oh olsun

İstemese bile sırf gerçeklerle yüzleşmesi açısından atardım inan aklından çıkamazdı ve hepsini okurdu. Burda kanıtlı atmayarak hata etmişsiniz.
Huzurumu kaçıranın huzurunu böyle kaçırırım valla sonra numaramı bile değiştirirdim onlar yesin birbirini hahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…