- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
Annem babam beni terbiyeli yapmis canimKimse terbiyesini bozmuyordu? Beddualar havada uçuşuyordu. İnsanların ne vicdansızlığı ne kötülüğü kalmıştı. Tabi sizin terbiyeniz bu kadarsa onu bilemem. Naş.
Annem babam beni terbiyeli yapmis canim
Senin gibi oldu bitiye getirmemisler.
Getirselerdi ,allah muhafaza gerizekali olurdum.
Cok sukur rabbimee
Olmadığınızı kim söylediAnnem babam beni terbiyeli yapmis canim
Cok sukur rabbimee
Üslup falan kalmadi nameKonuya yorum yapanların çoğu anne
Nasıl usluplar böyle ?
Çocuklarınızın kakası bazı mesajların yanında amber kokusu
Bilin istedim
En azindan ben kocami eski sevgilimle mesajlasio aldatmiyorum sizin gibi buda gerizekali olmadigimi gosterir.Olmadığınızı kim söyledi
Ay lütfen ama ya. Koca koca kadınlarsınız ayıp vallahi.Annem babam beni terbiyeli yapmis canim
Cok sukur rabbimee
Ben koca kadinim karsimdaki ergen .Ay lütfen ama ya. Koca koca kadınlarsınız ayıp vallahi.
Kız sakin ol artik canimmmmmEn azindan ben kocami eski sevgilimle mesajlasio aldatmiyorum sizin gibi buda gerizekali olmadigimi gosterir.
Bilhassa, insanların konularını durup dururken yüzlerine vurup kalp kırmanız direkt olarak gerizekalı olduğunuzu gösterir aslında.En azindan ben kocami eski sevgilimle mesajlasio aldatmiyorum sizin gibi buda gerizekali olmadigimi gosterir.
Anca eski konularimi açıp laf sokmaya çalışırsın. Ayrıca eski sevgilimle msjlasmadim dikkatli oku.En azindan ben kocami eski sevgilimle mesajlasio aldatmiyorum sizin gibi buda gerizekali olmadigimi gosterir.
Aaa ne alaka sanki normal beyni olan kocasini eski sevgilisi ile aldatirkene akilimi oluyor. Tabii senin gibi birisi bunu anormallestirirBilhassa, insanların konularını durup dururken yüzlerine vurup kalp kırmanız direkt olarak gerizekalı olduğunuzu gösterir aslında.
Ay lütfen ama ya. Koca koca kadınlarsınız ayıp vallahi.
Ağzım açık okuyorum şuan yorumları!Ay lütfen ama ya. Koca koca kadınlarsınız ayıp vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?