Sen demiştin bebeğe kin besleyip bebek kaka yaptığı için kızılıyor diye. Kanıt göster dedim gösteremedin.Ne bedduaşı ergenus
Allah herkesin kalbine gore versin
Bu bir duadir
Katı yürekli acımasız insanlar anne olmamalı evet
Bu duamizin da arkasindayiz
Ne sormustun caniim :)Hala cevap yok yalnız
Ahahaha tamam, senin gibi çirkefle uğraşılmaz. Okuduğunu anlamıyor, anladıysa da anlamazlıktan geliyor. Haydi canım benim vaktimi harcama. Git bebişinle ilgilen.Ne sormustun caniim :)
Oy oy.Sen demiştin bebeğe kin besleyip bebek kaka yaptığı için kızılıyor diye. Kanıt göster dedim gösteremedin.
İftiracı seniiiiii.
Ahahaha tamam, senin gibi çirkefle uğraşılmaz. Okuduğunu anlamıyor, anladıysa da anlamazlıktan geliyor. Haydi canım benim vaktimi harcama. Git bebişinle ilgilen.
Kıyamam ya gösterecek kanıt da bulamadıOy oy.
Şu dağlar taşlar anlar sen anlaman
Bazılarının kafasına mermi geçer laf geçmez işte.
Sen git proje filan biseu lerle uğraş ergenus
Mahalle karısı olduğun nasıl ortaya çıktı amaSen kimsinde senle vakit harcayacagim :) seni para diye iki dakkikada harcarim.
Yumurtaya can veren rabbim sana niye akil vermemis.Kıyamam ya gösterecek kanıt da bulamadı
Adamı böyle düz ederler işte.
Öyle atıp tutmakla olmuyormuş "kankinle" değil mi?
Bir bir yersin söylediklerini :) Rezil seni :)
Hangisinde var acaba merak ettim. Biz shell BP hepsinde durduk. Ben de shell, BP gördükçe mutlu oluyordum. Kesin bunda vardır diye. Yol boyu neredeyse her yerde durduk. Mesela şimdi hatırladım bir restoranin önünde durduk en son o kadar bunaldim ki yok cunku. Adamlar bize ofislerinı açtılar orada değiştirdik.
Aaa ne alaka , para harcamiyomusun sen. Mahhele karisi degilim ama evladima biri abuk sabuk yorum yaparsa. Kendini ölmüs bilsinMahalle karısı olduğun nasıl ortaya çıktı ama
Beni birisinin korumasına ihtiyacım yok. Burada bana hak veren hanımlar var ama ben banlanmayı göze aldığım için ben konuşuyorum. Kimse korumasın ben kendimi korurum. İsterseniz 10 kişi gelin.Yumurtaya can veren rabbim sana niye akil vermemis.
Ama bak tip gelisti Beyin nakli yapiyorlar.
En azindan biz birbirimizi koruyacak kadar koca yurekliyiz , seni kim koruyor.
Bebi alıntıladığınız mesaja cevap verecektim ama gördüm ki 3 5 mesajdan sonra üslup yerlerde. Değmez diyorum ve kibliyorum.Mahalle karısı olduğun nasıl ortaya çıktı ama
Ben karşımdakinin seviyesine göre konuşuyorum. Kendi tercihiniz.Bebi alıntıladığınız mesaja cevap verecektim ama gördüm ki 3 5 mesajdan sonra üslup yerlerde. Değmez diyorum ve kibliyorum.
Beni birisinin korumasına ihtiyacım yok. Burada bana hak veren hanımlar var ama ben banlanmayı göze aldığım için ben konuşuyorum. Kimse korumasın ben kendimi korurum. İsterseniz 10 kişi gelin.
Bebeğe ağladığı için kızılıyor dendi mi dendi, yorum göster dedim, gösteremedi. Bu kadar net. Olay benim anlamamam değil cicim. Haydi naaaaaaaaaşşşşşşşş.
Kimse terbiyesini bozmuyordu? Beddualar havada uçuşuyordu. İnsanların ne vicdansızlığı ne kötülüğü kalmıştı. Tabi sizin terbiyeniz bu kadarsa onu bilemem. Naş.Ya tabi tabii :)) sen terbiyeni bozana kadar kimse bozmuyordu. Ama sen insani olamayan beyninle tahrik ediyosun. Akilimi saniyorsun kendini. Nasss haa
Seni sidikli seniii
Onları da kibliyorum. Tartışmanın da adabı var.Ben karşımdakinin seviyesine göre konuşuyorum. Kendi tercihiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?