- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
Eski konunu acmadim. Aklimda kalani yazdim. Sen gerizekali olmasan , yapmazdin. Bana diyecegine kendine bak.Anca eski konularimi açıp laf sokmaya çalışırsın. Ayrıca eski sevgilimle msjlasmadim dikkatli oku.
Yeter canım banlancaksın zaten birazdan gelirlerEski konunu acmadim. Aklimda kalani yazdim. Sen gerizekali olmasan , yapmazdin. Bana diyecegine kendine bak.
Canim artık yeter cok ağır olduAaa ne alaka sanki normal beyni olan kocasini eski sevgilisi ile aldatirkene akilimi oluyor. Tabii senin gibi birisi bunu anormallestirir
Birakalim kakasinin ustunde otursun yavrucak
Boylelerine mustehak! Utanmadan gelmis araya giriyor. Senin gibi birisinin akli olsa kafasi karismaz eski sevgili arayinca .oyzuden bana gerizekali diyemezsin. Azicik beynin var onuda esini aldatmamak icin harca olurmu. Cok yorulma nefes al yeter.Yeter canım banlancaksın zaten birazdan gelirler
Sanane sanane. Sen ozaman cocugunu otururursun kakanin ustune.Toplum iciyle ne alaka Allah askina?
Cocugun bi tarafini kimseye sergileyecek degilim boyle bir zamanda.
Siz istediginiz yerde acabilirsiniz.
Ben senin kankinle konuşurken, ondan hiçbir zaman gösteremediği kanıtı isterken, araya girip bana sataşan sen değil miydin?Boylelerine mustehak! Utanmadan gelmis araya giriyor. Senin gibi birisinin akli olsa kafasi karismaz eski sevgili arayinca .oyzuden bana gerizekali diyemezsin. Azicik beynin var onuda esini aldatmamak icin harca olurmu. Cok yorulma nefes al yeter.
Bunlar teşhir bilmezler. Otobüste biri çocuğunun mahremini çekip internete koysa bunlara vız gelir.Toplum iciyle ne alaka Allah askina?
Cocugun bi tarafini kimseye sergileyecek degilim boyle bir zamanda.
Siz istediginiz yerde acabilirsiniz.
ne yaptığımı da söyle madem. Gerizekali degilsen bakmadan söyleEski konunu acmadim. Aklimda kalani yazdim. Sen gerizekali olmasan , yapmazdin. Bana diyecegine kendine bak.
Ben sana satmadim millete beyinsiz dedigin icin soyledim sana tabi sen anlayamsin . Millete beyinsiz diyecegine nakil yaptir onceBen senin kankinle konuşurken, ondan hiçbir zaman gösteremediği kanıtı isterken, araya girip bana sataşan sen değil miydin?
İnşBen o duruma düşmem merak etmeyin düşsem de açmam altını.
Uslubunuza dikkat edin hadsizlik etmeyin. Size bir sey diyen olmadi.Sanane sanane. Sen ozaman cocugunu otururursun kakanin ustune.
Gayet sen bana sataştın. İftiralarınızı beddualarınızı hala ispatlayamıyorsunuz. Nakle ihtiyacı olan ben değilim.Ben sana satmadim millete beyinsiz dedigin icin soyledim sana tabi sen anlayamsin . Millete beyinsiz diyecegine nakil yaptir once
HehehehehUslubunuza dikkat edin hadsizlik etmeyin. Size bir sey diyen olmadi.
Hii taman canimGayet sen bana sataştın. İftiralarınızı beddualarınızı hala ispatlayamıyorsunuz. Nakle ihtiyacı olan ben değilim.
İspatlasana kim bebeğe nefret kusmuş. Hadi lütfeeen.Hii taman canim
Ya bırak kanki muhatap olma şunlaHii taman canim
Azıcık beynim olsaydı saman altından yuruturdum herşeyi ama ben kocama dürüst oldum. Herşeyi anlattım. Sizin gibi beddua eden bir ahmak olmaktansa gerizekali olurum sıkıntı değilBoylelerine mustehak! Utanmadan gelmis araya giriyor. Senin gibi birisinin akli olsa kafasi karismaz eski sevgili arayinca .oyzuden bana gerizekali diyemezsin. Azicik beynin var onuda esini aldatmamak icin harca olurmu. Cok yorulma nefes al yeter.
El kadar cocugu cekio koyup napacaklar ? Ya allah askina sizin beyniniz anormal calisyor cevap veemiycem artikBunlar teşhir bilmezler. Otobüste biri çocuğunun mahremini çekip internete koysa bunlara vız gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?