Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeter canım banlancaksın zaten birazdan gelirler
Boylelerine mustehak! Utanmadan gelmis araya giriyor. Senin gibi birisinin akli olsa kafasi karismaz eski sevgili arayinca .oyzuden bana gerizekali diyemezsin. Azicik beynin var onuda esini aldatmamak icin harca olurmu. Cok yorulma nefes al yeter.

Boylelerine mustehak! Utanmadan gelmis araya giriyor. Senin gibi birisinin akli olsa kafasi karismaz eski sevgili arayinca .oyzuden bana gerizekali diyemezsin. Azicik beynin var onuda esini aldatmamak icin harca olurmu. Cok yorulma nefes al yeter.
Ben senin kankinle konuşurken, ondan hiçbir zaman gösteremediği kanıtı isterken, araya girip bana sataşan sen değil miydin?

Ben senin kankinle konuşurken, ondan hiçbir zaman gösteremediği kanıtı isterken, araya girip bana sataşan sen değil miydin?
Ben sana satmadim millete beyinsiz dedigin icin soyledim sana tabi sen anlayamsin . Millete beyinsiz diyecegine nakil yaptir once

Azıcık beynim olsaydı saman altından yuruturdum herşeyi ama ben kocama dürüst oldum. Herşeyi anlattım. Sizin gibi beddua eden bir ahmak olmaktansa gerizekali olurum sıkıntı değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…