Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
alow kizlar sakin. uyuduk uyandik hala sinirlimisiniz... adminlerin admini Mune ablamiz gelince yine büyük ihtimal banlancam. ondan simdiden yeni yilinizi kutluyorum. hepinizi seviyorum iyiki varsiniz. yeni yilinizda saglikli huzurlu mutlu olun. kalbini kirdigim olduysa özür diliyorum. ama kücük konulara takilip bir birimizi parcalamayalim lütfen. hepimiz kadiniz ondan el ele verip güclü olalim

Tanımadığı kadına beddua eden yaratıklar nasıl birbirini pohpohluyor. Küçük oyunlarınızda başarılar size. Ben de gidip projeme çalışayım.
Ne projesi keske annenle baban da senin uzerine calisalarmis. Hahahah simdi banlanmayi goze aldim.
Cok ustune duramislar boyle kit olmusun @birumutturyasamak degilmi kankitooo

Ne projesi keske annenle baban da senin uzerine calisalarmis. Hahahah simdi banlanmayi goze aldim.
Cok ustune duramislar boyle kit olmusun @birumutturyasamak degilmi kankitooo
Çok şükür annecimle babacım beni güzel yetiştirdiği için kimseye beddua etmiyorum sanal ortamda. Okuduğumu da anlıyorum. Bebeğe hakaret edilmiş gibi saldırmıyorum insanlara. 2 saattir şu konuya cevap veremiyorsunuz. Başka konulardan bana laf sokmaya çalışıyorsunuz. Ettiğiniz bedduaya, iftiraya kılıf bulamadınız mı henüz cicim?

Birde annene babana sormak lazim :) ne yaptik ne oldu demislerdir hahahahaha

Ne bedduaşı ergenus
Allah herkesin kalbine gore versin
Bu bir duadir
Katı yürekli acımasız insanlar anne olmamalı evet
Bu duamizin da arkasindayiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…