Evladimin tuvaletinin kokusu bazilarinin parfumune bin basarYaa canim birak sunlari degmez hadi gidelim evlatlarimiz altini degistirmeye
Aynen canım boşver :)Yaa canim birak sunlari degmez hadi gidelim evlatlarimiz altini degistirmeye
Senin dedigin o konusmakmi vallahi sen bisey bilmiyosun ? Biraz oku arastir...Ya ben başkasıyla KONU HAKKINDA konuşurken araya damlayıp benimle laf dalaşına giren sen değil misin?
Neyse, çok sakinim ben.
Beddua edenle, iftira atanla (konu sahibi bebeğe kin kusmuş ve bebeği suçlamış (!)) böyle konuşulur.Senin dedigin o konusmakmi vallahi sen bisey bilmiyosun ? Biraz oku arastir...
Bak.senTanımadığı kadına beddua eden yaratıklar nasıl birbirini pohpohluyor. Küçük oyunlarınızda başarılar size. Ben de gidip projeme çalışayım.
En çok ben biliyorumBak.sen
Proje filan da biliyor. He sen çok okudun çok biliyorsun he)
Ne projesiTanımadığı kadına beddua eden yaratıklar nasıl birbirini pohpohluyor. Küçük oyunlarınızda başarılar size. Ben de gidip projeme çalışayım.
SasirmadimEn çok ben biliyorum
Bunu bir proje olarak gormediler herhal :))Ne projesikeske annenle baban da senin uzerine calisalarmis. Hahahah simdi banlanmayi goze aldim.
Cok ustune duramislar boyle kit olmusun
Bunu bir proje olarak gormediler herhal :))
Çok şükür annecimle babacım beni güzel yetiştirdiği için kimseye beddua etmiyorum sanal ortamda. Okuduğumu da anlıyorum. Bebeğe hakaret edilmiş gibi saldırmıyorum insanlara. 2 saattir şu konuya cevap veremiyorsunuz. Başka konulardan bana laf sokmaya çalışıyorsunuz. Ettiğiniz bedduaya, iftiraya kılıf bulamadınız mı henüz cicim?Ne projesikeske annenle baban da senin uzerine calisalarmis. Hahahah simdi banlanmayi goze aldim.
Cok ustune duramislar boyle kit olmusun@birumutturyasamak degilmi kankitooo
Zaten bunu görünce yok demişlerdir herhal. Biz iyi bir proje ortaya cikartamiyoz deyip bunu görünce çocuk yapmaktan vazgecmislerdirHee ya gercekten plansiz projesiz olmus arkadas
Çok şükür annecimle babacım beni güzel yetiştirdiği için kimseye beddua etmiyorum sanal ortamda. Okuduğumu da anlıyorum. Bebeğe hakaret edilmiş gibi saldırmıyorum insanlara. 2 saattir şu konuya cevap veremiyorsunuz. Başka konulardan bana laf sokmaya çalışıyorsunuz. Ettiğiniz bedduaya, iftiraya kılıf bulamadınız mı henüz cicim?
Annem de babam da beni sizin hayatınızda göremeyeceğiniz kadar büyük bir sevgiyle sever :) Ucuz yaratıklar sizi.Zaten bunu görünce yok demişlerdir herhal. Biz iyi bir proje ortaya cikartamiyoz deyip bunu görünce çocuk yapmaktan vazgecmislerdir
Ne bedduaşı ergenusÇok şükür annecimle babacım beni güzel yetiştirdiği için kimseye beddua etmiyorum sanal ortamda. Okuduğumu da anlıyorum. Bebeğe hakaret edilmiş gibi saldırmıyorum insanlara. 2 saattir şu konuya cevap veremiyorsunuz. Başka konulardan bana laf sokmaya çalışıyorsunuz. Ettiğiniz bedduaya, iftiraya kılıf bulamadınız mı henüz cicim?
Hala cevap yok yalnızBirde annene babana sormak lazim :) ne yaptik ne oldu demislerdir hahahahaha
AhahaAnnem de babam da beni sizin hayatınızda göremeyeceğiniz kadar büyük bir sevgiyle sever :) Ucuz yaratıklar sizi.
Yaratik mi kiz onlar sevimli oluyor senin gibi kirma bisey olmuyorAnnem de babam da beni sizin hayatınızda göremeyeceğiniz kadar büyük bir sevgiyle sever :) Ucuz yaratıklar sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?