Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl terbiyesizce bir davranış
Ne olursa olsun kimse o kokuyu çekmek zorunda değil
Ben direk kusarım cam açsaydınuz ayaza ayaz

Sizin yaşadığınız olay farklı olabilir. Annenin görgüsüzlüğünün de etkisi vardır. Ama her benzinlikte de bebeğin altını değiştirecek yer bulma imkanı olmaz. Bu soğukta dışarıda değiştiremeyeceğine göre mecbur otobüste değiştirecek. Biraz daha ılımlı olmaya çalışın bence.

Ayrıca alt değiştirmek koku açısından problem haklısınız. Ama emziren kadına çemkirenler bile var. Görmek istemiyorsan kafanı çevir, bu kadar.

Öğrencilik yıllarımda şehirlerarası otobüs kullanmak zorunda kalmıştım bir kaç kez , kadının biri çocuğunun tuvaletini pet bardağa yaptırmıştı ki mola yerinden yeni ayrılmıştık.Bana çok garip gelmişti.Otobüsteki diğer insanlar da gülerek izledi , çocuk erkek çocuğuydu ve 4 5 yaşlarında tuvaletini söyleyebilicek yaştaydı.Baya midem bulanmıştı.Var böyle insanlar , insanımız bazen çok garip olabiliyor.

Siz iyi sabirliymissiniz. Otobuste kucagimda cocuk yer istedim diye iki kadin saymadini birakmadi. Siradaki otobüsü beklemeliymisim.
Altini acsam ( ki asla yapmam) linç ederlerdi.
Kadin dusuncesizmis her açıdan.

Valla çocuğu pişik olmasın diye 70 dakikayı o kokuyla geçirmek zorında değil insalar onca kişiye saygısızlık yaptığı böyle inssnlar toplu yaşamamalı diye düşünüyorum medeniyetten bihaberler
Bitek bizim toplumumuzda var bu çocuğun ..sı geldi tut kenara mıçsın çişi geldi yolda tut işesin herkesin gözü önünde rezil bi toplumuz

Koku kismini es geciyorum ama, nasil acilir bi bebegin alti anliyamiyorum. Kiz veya erkek kucuk veya buyuk! Cok tuhaf..

emin olun o annede istemezdi acmak.demekki zaruri bir durum var eveylt katlanmasi zor ama gercekten bi.sknti olabilir

Allahtan böyle forumlar var da millet çocuğunun prems premses olmadığını ve kimsenin onlara tolerans göstermek zorunda olmadığını kavrayabiliyor! Yoksa mazallah!

kadin cok tuhaf bise istememis muhtemelen cocuk yaslansin diye rica etmis size ayaga kalk dmemis ne olurdu 10 saniye yer degisseydiniz ki

Konusahibi anne ne yapmalıydı sizce?

Otobus kucuk belediye otobusu
Oncelikle en arkaya gecmeliydi kimse gormesin
Sonra sofore soyleyip bezi atmaliydi
Genel bi aciklama yeterliydi ama bu cerceve her acidan garip

Saygisizlik denioda valla pelinin dedigi gibi les gibi ter kokanlari ne yapmali?

insan ırkı kokuyor,
akşam otobüse biniyorum sigara, ter, parfüm, sidik vs yok yok.
yıllardır şehirlerarası otobüse binmiyorum ama ordan da aklımda kalan, kusmuk/ter/sigara/mola yerinde yenmiş sucuk kokusu vb.
ben çocukken sigara da içilirdi otobüste, haşlanmış yumurtayla karışık
hiç güzel kokan otobüs görmedim ki ben

O kadın bebekle şehirlerarası otobüse bindiyse demek ki bir işi vardı biryere gitmesi gerekti. Yoksa kimse kucağında bebekle toplu taşımada keyfi seyahat etmez. Kaka yaptıysa değiştirmese de kokacaktı emin olun yani artık o kokuyu engelleyebilecek birşey yok ve bebek olduğu için bu bir suç değil. Pişik olmasın diye veya halihazırda pişiği varsa daha beter olmasın diye çıkarmıştır, bebeğiniz yoksa bilmezsiniz öyle ciddi pişikler oluyor ki çocuk poposunun üzerine oturamıyor, öyle basit bir konu değil yani. Böyle durumlarda anneye yardımcı olmak gerek, yolcular yardımcı olabilirdi çöpü atmak için veya çocuğu bir örtüyle gizlemek için. Aynı şey emziren anneler için de geçerli yanındaki yolcu bir bez örtü tutabilir rahat etmesi için. Duyarsız kaldığımız sürece anneler de kendi başının çaresine bakıp bu kadarını yapabiliyor.

Dogru ama kis mevsimi neyse ama yaz geldiginde oww nedir o amcalar birde kisa kol gomlek giyerler buram buram :) insaniz hepimizin basina gelebilir demek istiyorum ama deodorant bulunali cok oldu yaa : (

boyle bir konu acilmasina da , yapilan yorumlara da sok oldum , cok klise olacak belki ama biz ne zaman boyle bir toplum olduk ?

soz konusu olan bir bebek , ben boyle bir goruntuye sahit olsam , gercekten o bezin degismesini gerektirecek bir durum oldugunu dusunurdum hatta anneye yardimci olurdum

herkes bi koku da koku deyip durmus da , eger bebek kaka yaptiysa alti acilmazsa zaten daha beter kokar , cikan bezi kadin otobusun ortasina biraktiysa uyarsaydiniz alip bi posete koysaydi , o da yoksa yolda otobusu durdurup bi cope atyirsaydiniz

insanlarla iletisim kurmak bu kadar mi zor ?? otobuste alt acmak zorunda kalmis bir anneyle konusmak bu kadar mi guc?

ve yapilan yorumlar inanilir gibi degil gercekten , alti ustu bebek yahu

pelin de yazmis , koskoca adamlarla da ter kokuyor diye kavga ediyor musunuz? yada les gibi soganli agizlariyla gezenlerle?

o otobusler zaten igrenc kokuyor cunku insanimiz pis , bir bebegin bezi bu kadar battiysa da yazik halimize

insan once bir saglik sorunu mu var diye dusunur , sonra yardim teklif eder , buraya konu acmak gercektrn sacmalik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…