Nasıl terbiyesizce bir davranışMerhaba.
Is geregi hergun 70 dk mesafedeki ilceye gidip geliyorum. Dun aksam is cikisi cok fazla gormedigim genc bir anne 1,5 yaslarindaki bebegin altini acti.
Tum otobus disarda ayaz, icerde koku ve bunaltici kalorifer sicagi ile yolculuk yaptik
Cocukta herhangi bir belirti yoktu, otobuse bindikten 10 dk sonra giristi.
Ben ozellikle tepkisiz kaldim kimse sesini cikarmadi.
Benmi tuhafim, insanlarmi artik korkuyor, cocuk o diyip gecmelimiyim o kokuyu cekmek zorunda kalmak cok mu normal, anne boyle biseyi herkese dayatabilirmi anlamadim.
Neyi dert ettim, hic biseyi fakat genel fikri merak ediyorum.
Ben anne olsam fotograf ve video ihtimaline karsi asla boyle bsy yapmam.
En azindan soforden ve otobustekilerden ozur diler ilk tesiste bezi cope atardim
Yol sehirler arasi yol, otobusler kucuk sert koltuklu belediye otobusu cocugun herseyi ortadaydi.
Aynen ben olsaydım camı sonunaaaaaa kadar açardım. Hadi sıkıyorsa değiştirsin bir daha.!Nasıl terbiyesizce bir davranış
Ne olursa olsun kimse o kokuyu çekmek zorunda değil
Ben direk kusarım cam açsaydınuz ayaza ayaz
emin olun o annede istemezdi acmak.demekki zaruri bir durum var eveylt katlanmasi zor ama gercekten bi.sknti olabilirMerhaba.
Is geregi hergun 70 dk mesafedeki ilceye gidip geliyorum. Dun aksam is cikisi cok fazla gormedigim genc bir anne 1,5 yaslarindaki bebegin altini acti.
Tum otobus disarda ayaz, icerde koku ve bunaltici kalorifer sicagi ile yolculuk yaptik
Cocukta herhangi bir belirti yoktu, otobuse bindikten 10 dk sonra giristi.
Ben ozellikle tepkisiz kaldim kimse sesini cikarmadi.
Benmi tuhafim, insanlarmi artik korkuyor, cocuk o diyip gecmelimiyim o kokuyu cekmek zorunda kalmak cok mu normal, anne boyle biseyi herkese dayatabilirmi anlamadim.
Neyi dert ettim, hic biseyi fakat genel fikri merak ediyorum.
Ben anne olsam fotograf ve video ihtimaline karsi asla boyle bsy yapmam.
En azindan soforden ve otobustekilerden ozur diler ilk tesiste bezi cope atardim
Yol sehirler arasi yol, otobusler kucuk sert koltuklu belediye otobusu cocugun herseyi ortadaydi.
Bende yaygarayı koparmıştım hassasım zaten kokulara karşı iyi birde s.mamışAynen ben olsaydım camı sonunaaaaaa kadar açardım. Hadi sıkıyorsa değiştirsin bir daha.!
kadin cok tuhaf bise istememis muhtemelen cocuk yaslansin diye rica etmis size ayaga kalk dmemis ne olurdu 10 saniye yer degisseydiniz kiHanımefendi oğluşumun uykusu geldi rahat edemiyoruz siz kalksanız çocuğumu oraya otursam rahat uyusun dedi. tabi ben algılayamadım şaka yapıyor sandım mesai çıkışı yorgunluktan ölüyorum'' ya anlayın işte çocuğun uykusu var sizin oturduğunuz koltukta uyutacam'' dedi . Nasıl baktıysam arkada ki adam kalktı yer verdi oraya geçtiler.
Konusahibi anne ne yapmalıydı sizce?
Çok iyi yapmışsın. Sanki mecburuz o premslerin premseslerin her şeyine katlanmaya. Kaç yaşında kadın bir yolunu bulsaydı!Bende yaygarayı koparmıştım hassasım zaten kokulara karşı iyi birde s.mamış
Saygisizlik denioda valla pelinin dedigi gibi les gibi ter kokanlari ne yapmali?
Dogru ama kis mevsimi neyse ama yaz geldiginde oww nedir o amcalar birde kisa kol gomlek giyerler buram buram :) insaniz hepimizin basina gelebilir demek istiyorum ama deodorant bulunali cok oldu yaa : (insan ırkı kokuyor,
akşam otobüse biniyorum sigara, ter, parfüm, sidik vs yok yok.
yıllardır şehirlerarası otobüse binmiyorum ama ordan da aklımda kalan, kusmuk/ter/sigara/mola yerinde yenmiş sucuk kokusu vb.
ben çocukken sigara da içilirdi otobüste, haşlanmış yumurtayla karışık
hiç güzel kokan otobüs görmedim ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?