Toplu taşımada yer verme olayı

Aynen ben de yer vermeme kararı aldım yıllardır. Biz yorgunluktan ölüyoruz. Onlar iki durak sonraya gezmeye bilmem neye gidiyorlar bir de yer istiyorlar. Aynı parayı veriyoruz. Yer veremem valla

benim vicdanım rahatsız olur bu nedenle yer veririm. tabiki istanbul metrobüs vs çok kalabalık dip dibe olduğu için size de hak veriyorum .

O kadin dogumda oturanlari da esim tersliyor kaldiriyor. Biz kari koca cirkefiz azicik :) siz kizinizla gevseyebiliyorsunuz ne guzel biz gevseyemiyoruz henuz gelse de kizim bizim de gerilmelerimizi alsa
Sağlıkla doğsun bebeniz, güzel günlerde büyüsün.

Konu sahibesi aslında bu bölümle pek de alakası olmayan bir konuyu bomba yapıp bırakmış, bizimkiler kavga ediyor.
Çıkan sonuç: hamileler toplu taşımaya binmesin yorgun insanlar biniyor yer veremezler, çocuklular toplu taşımaya binmesin, çocukları altına yapıyor her yer kokuyor, yaşlılar toplu taşımaya binmesin (40 yaş+) ne işleri var, evde ölmeyi beklesinler.
Hmmm başka ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin, toplu taşıma yerine taksiye binin.

Konu kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…