- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.780
- 798
- 41
- Konu Sahibi xkadarbilinmeyen
-
ben de ısrarla yer vermek istemeyen kişileri anlayamıyorum siz de kusura bakmayın lütfenIstanbul'da yaşayan herkes iş saatlerinde toplu taşımaların yoğunluğu bilir. Buna rağmen yaşlılar o saatte ısrarla otobüse binmekte ve yer vermenizi beklerler. Artık yer vermemeye karar verdim. Zaten sabahın köründe kalkmısım. Aksamın bir saati dönüyorum. Bir de insanın gözünün içine bakıyorlar. O saate oturmak isteyen, evinde otursun bir zahmet.
Bir de bunu saygı olarak nitelendiriyorlar. Bir insanın hasta olabilmesinin yaşıyla alakası olmadığını anlayamıyorlar. Yer vermeyince de bu yeni nesil şöyle böyle diye söylenmeye başlıyorlar. Siz genclerden fazla yaşadınız diye ne kimse size yer vermek zorunda, ne de saygı duymak zorunda. Kusura bakmayacaklar.
Bir keresinde dolmuşta bebekli bir kadına yer verdim birde baktım kızı oturmuş başka kişiler ona yer veriyor Ogün bugün kimseye yer vermem
Geçen sene 1 hafta izin almıştım hastahane işlerim için ve her gidişimde en az 6 tüp kan alındı bir sürü başka başka testler annem de benle gelip gitti her sabah o teyzeler amcalar doluşuyordu tramvaya hepsinin çalışıyor olması mümkün değil hastahanede öğleden sonr a2 gibi işimiz bitince dönüşte de aynı tablo tramvaya teyzeler amcalarla dolu çalışan tipler olmadıkları çok belli ve bir hafta hergün bu şekildeydi benim anneme kimse yer vermedi ama ben ne kadar içimden söylensem de kalktım napim içim elvermiyor annemin afferim kızım demesi bile bana yetti ama gıcık oluyormuyum hem de nasıl yane seni anlıyorum o yüzden ama takma kafanaIstanbul'da yaşayan herkes iş saatlerinde toplu taşımaların yoğunluğu bilir. Buna rağmen yaşlılar o saatte ısrarla otobüse binmekte ve yer vermenizi beklerler. Artık yer vermemeye karar verdim. Zaten sabahın köründe kalkmısım. Aksamın bir saati dönüyorum. Bir de insanın gözünün içine bakıyorlar. O saate oturmak isteyen, evinde otursun bir zahmet.
Bir de bunu saygı olarak nitelendiriyorlar. Bir insanın hasta olabilmesinin yaşıyla alakası olmadığını anlayamıyorlar. Yer vermeyince de bu yeni nesil şöyle böyle diye söylenmeye başlıyorlar. Siz genclerden fazla yaşadınız diye ne kimse size yer vermek zorunda, ne de saygı duymak zorunda. Kusura bakmayacaklar.
Gecen tanik oldugum olayi anlatayim.Istanbul'da yaşayan herkes iş saatlerinde toplu taşımaların yoğunluğu bilir. Buna rağmen yaşlılar o saatte ısrarla otobüse binmekte ve yer vermenizi beklerler. Artık yer vermemeye karar verdim. Zaten sabahın köründe kalkmısım. Aksamın bir saati dönüyorum. Bir de insanın gözünün içine bakıyorlar. O saate oturmak isteyen, evinde otursun bir zahmet.
belli yaşın altındaki çocuklar bizden daha çok yoruluyorlar ayakta durmaları bizede eziyet olduğundan önce cocuğu oturtturmuştur. haklı gibi geldi. tabi çocuk çocukluktan çıkmış genç değilse.Bir keresinde dolmuşta bebekli bir kadına yer verdim birde baktım kızı oturmuş başka kişiler ona yer veriyor Ogün bugün kimseye yer vermem
nıye sadece taksı secenegını ele aldınıztaksiyle gidin demekte ayrı bir ironi kusura bakmayın. otobüste 2 tl basıyorsa akbil taksiler ne kadar yazıyor para haberiniz yok sanırım? işten akşam 5 te çıksak 2 saat yol yürüsek bunun yorgunluğu var,akşam yemeği,çoluk çocuk var evde bekleyen belki?
O emeklilik yaşı 65 olanlar bizleriz , Tam sınırda sigortalı oldum ordan biliyorum.. Şimdinin 65 yaşında olan insanları 35 yaşında emekli oldular zaten.. Bu arada ben toplu taşıma kullanmıyorum ama kullansaydım da çok kötü yorgun hasta falan değilsem yer verirdim.. Ama öncelikli olarak genç ve orta yaşlı erkeklerin yer vermesi gerekir diye düşünüyorum, malum tacize uğruyoruz hiç istisnasız.Türkıyede emeklilik yaşı 65 ve emekli maaşları yetmıyor evde otursun dedıgınız yaşlılar çalışmadığını nerden biliyorsunuz? Nasıl bu kadar Eminsiniz
Kaldı ki ne yapıyor olursa olsun toplu taşımada engelli çocuklu hamile ve yaşlılara yer verim diye yazıyor mu olay bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?