Topluca dalasım var

Ben ondan söz aldım iyi kötü ne varsa bana söylemesi için yoksa kendisi de beni üzmemek için böyle şeyleri söylemekten hoşlanmıyor.
Birde yanlış anlamayın ama bu herşeyi söyleme olayından vazgeçin. Bilmeyiverin boşverin..

Valla kadının adına tahammül edemiyorum burcuna bakmadım :KK70:
benim basımda da var da o yuzden merak ettim
eşime maasının hepsini karına söyleme derken duydum , bu arada ben eşimden fazla maas alıyorum:)
beni terk ettin gittin artık hayatta kimseye güvenmem dediğini duydum kv demin

ama yüzüme de uzak olun mutlu olun annecim , yakında olsanız mutsuz olsanız daha mı ıyı dıye sevgi gösterilerinde bulundugunu da gördüm

nefret edıyorum bu tiplerden
sen dediğim gibi yap
hep magdur küçük emrah ol sevgilinin yanında:D

Gerçekten inanamıyorum. Sevgilin seni bak anne bu kız benim eşim olacak evleneceğiz diye annesinin karşısına çıkardığı anda annesinin sana çok büyük bir saygı ve sevgi duyması lazım. Her şeyi senin gönlüne göre yapması lazım. Çok ince düşünmesi lazım. Kız evi naz evidir. Senin nazını da çekecek yeri gelince, alttan alacak gönlünü hoş tutacak. Yani ben çok şükür böyle gördüm kayınvalidemden. Kaldı ki bu yapılanlar çok yanlış. Hiçbir şey yapmasın daha iyi. Ne demek oğlunun eski sevgilisi ile görüşmek? Ne büyük saygısızlık sana. Ayrıca annesinin oğlu ile konuşmalarına bakacak olursak anladığım kadarıyla kadın oğluna da hiç saygı duymuyor. Oğlunu saymayan seni hiç saymaz. Oğlu da kendini saydıramamış demek ki. Neresinden tutsam elimde kaldı. O diğer kıza zaten söyleyecek söz bulamıyorum! Çok iyi düşünmelisin. Aşk bitince bu sorunların daha da büyümüş halleriyle baş edebilecek misin?
İnanın her anlamda istediğim insan. Tonla kişiyle görüştüm, varlıklı, zeki, yakışıklı vs kimseden böyle etkilenmedim. Ki ben buna rağmen ayrılmak istedim bu sorunlar için, ben ne yaptım ki benden ayrılıyorsun gerekeni yaptım görüyorsun nasıl benden bu kadar kolay vazgeçersin diye kırıldı baya.

Eskiler hayat okulundan mezunum ben derlerdi. Hayatta bata çıka herşeyin olurunu tecrübe ederdi insanlar ve o insanların nasihatlari gerçekten dinlemeye değer olurdu.
Şimdi bu müstakbel kayinvalidenin yaptığı nedir? Cocukluk. Başka birşey değil. Sadece bu kadın değil çok var böyle. Kaldı ki evlilik hassas bir iştir. Bırak çocuğun kimi seviyorsa onunla evlensin. Bir de burda erkek arkadaşın annesinin istediği kızla çıkmış zaten, olmamış. Bir insan oğluna böyle kötülük yapmaz ya

Bence de dal. Ayrıca müstakbel eşini nasıl yaparsın onu bilemem ama ailesinden ve arkadaşlarından uzaklaştır.

İyi de bu mantıkla herkesin eskiyi unutmaması lazım, hepsi yarım kalıyor bi nevi. Ayrıca erkek arkadaşıma meyilli olan taraf hep o kızmış genelde. Erkek arkadaşım benimle olmaya çok istekliydi ve sana duyduğum tutkuyu hiç kimseye duymadım diyor hep. Kendisi beni hoş etmek için beylik laflar eden biri değildir, net ve düz bir adamdır. Bi de onların memleketiyle bir işimiz yok zaten, inşallah biz başka büyük bir şehirde yaşayacağız.
Erkek arkadaşına ve kendine güven ve bu konuda onun tutumlarını takip et. Sana anlatmasına da engel olma sakın. Dost düşman belli olsun şimdiden. Kv ile anlaşamayan ilk gelin de sen olmayacaksın üzülme önemli olan eş adayınla bunların üstesinden beraber gelebiliyor olmanız. Emin ol memleketteki kızla evleniyor olsa ona da yapacaklardı hainliklerini. Sen eşinle mümkün olduğunca onlardan uzak ve mesafeli bir hayat kurmaya bak.

Eskiler hayat okulundan mezunum ben derlerdi. Hayatta bata çıka herşeyin olurunu tecrübe ederdi insanlar ve o insanların nasihatlari gerçekten dinlemeye değer olurdu.
Şimdi bu müstakbel kayinvalidenin yaptığı nedir? Cocukluk. Başka birşey değil. Sadece bu kadın değil çok var böyle. Kaldı ki evlilik hassas bir iştir. Bırak çocuğun kimi seviyorsa onunla evlensin. Bir de burda erkek arkadaşın annesinin istediği kızla çıkmış zaten, olmamış. Bir insan oğluna böyle kötülük yapmaz ya
O kızla da anlaşamamış zaten çıkarken. Sorunun kökeni kadının oğlunu parsellemek istemesi sanırım.

Yahu annesiyle ablasının yanında acıklı şarkı açıp tribe girmiş, güler misin ağlar mısın :KK53:

Şimdi fonda birşeyler çalmalı ki
Kolay gaza gelsin millet:D

Abla işi biliyor.

Yalnız müstakbel kv, gelin olarak bu kıza düşerse
Cambaz misali oynar dururlar birbirlerine :KK53:

Bence de sevgiline güvenme zamanı şu an.
Aileyle irtibat kuracağın bi durum değil.
Bırak adam halletsin ailesini.

Benim sevgilimin eski sevgilisi de bizi öğrenince sevgilimin annesini arayıp 1 saat ağlamıştı telefonda.
Çok sinir oldum ya bunlar neden bu kadar yüzsüz :sinirli::sinirli:

Günaydın hanımlar hemen konuya gireyim.

Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz, bana evlenme teklifi etmişti ben de kabul ettim ama ailesiyle şimdiden sorun yaşayacağım belli oluyor.

Erkek arkadaşımın eski sevgilisi kendi memleketinden ve mahallesinden bir kız. Şu an memlekette hemşirelik yapıyormuş. Erkek arkadaşımın annesi ve ablasıyla arkadaş.

Şimdi biz ilişkiye başladığımızda bu kadın yani annesi bunu kıza söylüyor, kız da erkek arkadaşıma mesaj atıyor hayırlı olsun vs diye. Erkek arkadaşım cevap vermedi, ben huzursuz oldum ama çok üstünde durmadım.

Şimdi erkek arkadaşımın annesi ve ablası memlekete gitmiş - normalde şu an başka bir şehirde yaşıyorlar - kız bunları ziyaret etmiş. Sonra üçü takılmış. Kız oturup ağlamış, x ile nasıl bu hale geldik, ölüyorum bitiyorum bilmemne. Aynı günün akşamı annesi erkek arkadaşımı arayıp şunları söylüyor :"y, çok pişman. Ağlıyor, üzülüyor, sen de onun ahını alıyorsun bak." vs. Yani resmen kıza geri dönmesi için çocuğu işlemeye çalışıyor. Ve yine aynı günün gecesi biz sevgilimle beraberken kız arıyor. Sevgilim açmadı engelledi, WhatsApp tan yazmış :"biz ne ara bu hale geldik, çok büyük bir hata yapıyorsun, ailen de istemiyor bak!"

İnanın bu saygısız ve ahlaksız hareket değil, erkek arkadaşımın annesinin yaptığı ve ailen de istemiyor sözü canımı sıktı. Ve bu kadın bir ay önce tanıştığımızda yüzüme gülen, sevgi gösterileri yapan bir kadın. Ben samimiyetsiz olduğunu hissetmiştim tabiki ama bu kadar içten pazarlıklı olmasını beklemiyordum.

Erkek arkadaşım da beni sakinleştirip annesini aradı, senin yaptığın iki yüzlülük anne falan dedi, o kızı eve sokmayın vs. Kadın da istediğimi eve alırım, ne halin varsa gör, istemeye falan da gelmeyeceğim falan demiş. Hey allahım, bu saatten sonra gelmesini isteyen falan olacağını sanıyor herhalde.

Kadın erkek arkadaşımın bana söylediğini öğrenince biz birlikteyken beni telefona istedi işte vay efendim geçmişte kaldı o kız, gelecek için endişelenme oğlum seni dolduruyor bilmemne. Ulan yuh be yavaş dön reis ümmet hızına yetişemiyor diyecektim dkdkdd

Velhasıl kelam çok sinsi ve rahatsız edici bir kayınvalide adayım, çok da saygısız ve saldırgan bir görümce adayım var (kızla sevgilim konuşurken benim kulağım rahatsız oluyor bağırtı sesinden, siz hesap edin). Şimdi benim sinirlerim çok bozuldu. Erkek arkadaşım ailemle tanışmaya benim memleketime geliyor şu anda, oradan kendi memleketine geçecek bir hafta falan kalacak. Bu kız bunlara gelirse ederse diye aşırı rahatsız oluyorum. Erkek arkadaşım bunlara rağmen ben varken bize gelirse tutar kolundan atarım evden dedi ama bilmiyorum yine de huzursuzum. Sizce ne yapmalıyım, canım çok sıkıldı böyle bir insan çemberinin içinde kaldığım için.
Karşında bir ekip işi var. Bence serinkanlılığını korumaya çalış, işin gerçekten kolay değil ve çok rahatsız edici ancak bu sıkıntılı durumda bu olayların faturasını erkek arkadaşına kesmek gibi bir gaflette bulunma derim. Karşınızdaki ekibe karşı sizin de bir takım olmanız ve erkek arkadasinizin da ailesini aklinin gecmiste, eskide degil sizde olduguna iyice inandirmasi lazım bence kararlı olmalı yani. Anne ile abla sanirim sizin bir heves oldugunuzu ve biraz cabalarlarsa sevgilinizi kendi istedikleri kişiye ikna edebileceklerini düşünüyorlar. Onlar olmadan da yuva kurulabilir. Evlâdı mutlu olsun diye üstüne düşeni yapmak varken binbir dolap çeviren kadınların analığına saygı duyamıyorum. Fazla yüzgöz olmayın derim, resmen ikili oynuyor ogluyla kötu olmadan alacak istediğini akli sira. Böyle insanlarla kayınvalide bile olsa mesafeli olmak iyidir. Tabi olaylara hakimiyetinizi kaybetmeden :)) Allah gönlunuze gore versin, mutluluklar dilerim.

K
Günaydın hanımlar hemen konuya gireyim.

Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz, bana evlenme teklifi etmişti ben de kabul ettim ama ailesiyle şimdiden sorun yaşayacağım belli oluyor.

Erkek arkadaşımın eski sevgilisi kendi memleketinden ve mahallesinden bir kız. Şu an memlekette hemşirelik yapıyormuş. Erkek arkadaşımın annesi ve ablasıyla arkadaş.

Şimdi biz ilişkiye başladığımızda bu kadın yani annesi bunu kıza söylüyor, kız da erkek arkadaşıma mesaj atıyor hayırlı olsun vs diye. Erkek arkadaşım cevap vermedi, ben huzursuz oldum ama çok üstünde durmadım.

Şimdi erkek arkadaşımın annesi ve ablası memlekete gitmiş - normalde şu an başka bir şehirde yaşıyorlar - kız bunları ziyaret etmiş. Sonra üçü takılmış. Kız oturup ağlamış, x ile nasıl bu hale geldik, ölüyorum bitiyorum bilmemne. Aynı günün akşamı annesi erkek arkadaşımı arayıp şunları söylüyor :"y, çok pişman. Ağlıyor, üzülüyor, sen de onun ahını alıyorsun bak." vs. Yani resmen kıza geri dönmesi için çocuğu işlemeye çalışıyor. Ve yine aynı günün gecesi biz sevgilimle beraberken kız arıyor. Sevgilim açmadı engelledi, WhatsApp tan yazmış :"biz ne ara bu hale geldik, çok büyük bir hata yapıyorsun, ailen de istemiyor bak!"

İnanın bu saygısız ve ahlaksız hareket değil, erkek arkadaşımın annesinin yaptığı ve ailen de istemiyor sözü canımı sıktı. Ve bu kadın bir ay önce tanıştığımızda yüzüme gülen, sevgi gösterileri yapan bir kadın. Ben samimiyetsiz olduğunu hissetmiştim tabiki ama bu kadar içten pazarlıklı olmasını beklemiyordum.

Erkek arkadaşım da beni sakinleştirip annesini aradı, senin yaptığın iki yüzlülük anne falan dedi, o kızı eve sokmayın vs. Kadın da istediğimi eve alırım, ne halin varsa gör, istemeye falan da gelmeyeceğim falan demiş. Hey allahım, bu saatten sonra gelmesini isteyen falan olacağını sanıyor herhalde.

Kadın erkek arkadaşımın bana söylediğini öğrenince biz birlikteyken beni telefona istedi işte vay efendim geçmişte kaldı o kız, gelecek için endişelenme oğlum seni dolduruyor bilmemne. Ulan yuh be yavaş dön reis ümmet hızına yetişemiyor diyecektim dkdkdd

Velhasıl kelam çok sinsi ve rahatsız edici bir kayınvalide adayım, çok da saygısız ve saldırgan bir görümce adayım var (kızla sevgilim konuşurken benim kulağım rahatsız oluyor bağırtı sesinden, siz hesap edin). Şimdi benim sinirlerim çok bozuldu. Erkek arkadaşım ailemle tanışmaya benim memleketime geliyor şu anda, oradan kendi memleketine geçecek bir hafta falan kalacak. Bu kız bunlara gelirse ederse diye aşırı rahatsız oluyorum. Erkek arkadaşım bunlara rağmen ben varken bize gelirse tutar kolundan atarım evden dedi ama bilmiyorum yine de huzursuzum. Sizce ne yapmalıyım, canım çok sıkıldı böyle bir insan çemberinin içinde kaldığım için.
K.v ve görünceye yüz verme hadlerini şimdiden bildir o kız ile ilgili de bet çizginin koy önüm muhabbeti bir daha geverse dünyayı onlara dar edeceğini bilsinler inan sonrasında altından kalkamazsın yada ayrılacaksın ama arkadaşının da bi suçu yok yani

Benim sevgilimin eski sevgilisi de bizi öğrenince sevgilimin annesini arayıp 1 saat ağlamıştı telefonda.
Çok sinir oldum ya bunlar neden bu kadar yüzsüz :sinirli::sinirli:
Gecenin 11:30 unda aramıştı, sevgilim engelledi. Gece 1:30 da tekrar aramış engelli kayıtlarda gözüküyor. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Back
X