Merhabalar eminim aranızda benim yaşadıklarımı yaşayan bir çok insan vardır sessiz sakin kendi halinde biriyim benim gibi biraz daha sakin insanlar ile iletişim de hiç problem yaşamam gayet girişken davranırım ama ne bileyim biraz daha popüler insanlar olur ya hani ya da üst mertebeden herhangi bir insan falan resmen heyecandan titriyorum bunu yaşayan var mı çok merak ediyorum boynum ve omuzlarım kasiliyor o an ve heyecandan başımı çeviremiyorum. Suana kadar hic sevgilim olmadi bir sürü kanka anlaminda erkek arkadasim oldu ama kısa bir zaman önce bi çocuk benden hoşlandığını söyledi ben ondan hoşlanmıyorum ama elim ayağım boşaldı ellerim zangır zangır titriyor terliyor ayni sekilde boynum kasildi rezil oldum resmen. Birinin sizin elinizin titrediğini fark etmesi inanın çok utanç verici
Halbuki çekingen değilim sadece heyecandan elim ayağım sesim boynum titriyor kasılıyorum hadi şimdi neyse ilerde iş hayatına girerim bir şey olur yaşantımı olumsuz etkiler böyle birşey için de doktora gidemem güler bana bunun için mi geldin diye resmen. Çünkü sadece toplumda bakışlar bana cevrildiginde bunu yaşıyorum normalde pasif biri değilim. Aranızda bildiği birşey olan illa vardır ne yapmalıyım? (Yaşım 19)