Toplum içinde sevgilisiyle sarılıp ,öpüşen çiftler sizi de rahatsız ediyor mu?

Nişanlımı bende öperim dudaktan dişarda ama uzun uzun degil, sarilirimda tabi sizin sarilip öpüşmekten kastiniz bunlar degil galiba. Ayrica ben öpüşende görürsem rahatsiz olmam kafami çevirir geçerim

öpüşmeleri sevişmeleri neysede,o kızın senin erkek arkadasına mesaj atıp ,seninkinin de kalp ile cevap vermesi daha rahatsız edici !!! bunun üstünde dur bence

Çok güzel hareketler bunlar diyenleri anlamaya çalışıyorum. Bu tür şeyler bırakın bizim ülkemizi dünyanın pek çok yerinde hoş karşılanmaz. Kaldı ki bizim beğensek de beğenmesek de örflerimiz adetlerimiz var. Hadi inanca saygısı yok insanların. Toplum kurallarına saygısı olmak zorunda. Yok gençmişmiş...Sonra ağlayan kim oluyor dersiniz, yine kızlar yine kızlar. Ben şahsen üç kız anası olarak çocuklarımın ne gizli ne aşikar böyle cıvık hareketler yapmasını asla onaylayamam, çok kırılırım, üzülürüm. Allah da göstermesin. Çağdaşlık maskesi altında orman hayatına geri döndürülmeye çalışılıyor gençlik. Bulduğun yerde ye, iç, seviş. Elele gezmek sarılmak güzel şeyler tamam da başkalarının yanında öpüşmek vs. ne yaa.

Bu ülkede bir kadını sokak ortasında tekme tokan döven koca kimsenin dikkatini çekmez, hatta durup izlerler karı koca arasına girilmez derler ama sokak ortasında öpüşen sarılan çiftler herkesi nedense rahatsız eder..

size ne ki ne yaptıkları... kimseyi ilgilendirmez bence. beni de rahatsız etmez bana ne, beni mi öpüyorlar sonra ikisi birden :) naparlarsa yapsınlar yani. böyle şeyler ile insanları yargılamaya başlarsanız sonu gelmez. iki gün sonra da el ele tutuşanlara da laf gelir, her şeye laf gelir. sonu ne bunun, ahlak sınırları genel olarak herkese göre değişken.

Özel konuların toplumun ortasında yaşanması beni biraz utandırır doğrusu. Elimde değil. Bir de bunu yaşayan sizseniz bir süre sonra o konu özel olmaktan çıkıyor, anlamsızlaşıyor.

O yüzen ibadet de gizlidir, kabahat de sözü boşuna söylenmemiştir. Bunu "kabahat" olarak söylenmesi de boşuna değil esasen. Çünkü o an size çok özel ve güzel gelen bir fiilden, ilerde pişmanlık duyduğunuzda o işte artık bir kabahat oluyor sizin için. Bir de çevrenizde birsürü tanığınız var. O insanın bünyesinde ekstra yük.

Rahat bir bakış açısıyla yetiştirilmedik belki o yüzden. Belki de doğru olan budur. İlişkilerin ortalığa dökülmemesi, dejenere olmamasıdır doğru olan. Ben kendim yapmam, yapana da mani olmam ama bakamam da :)) utanırım.

söylediklerinize katılıyorum örfümüz adetimiz var ,toplum kurallarına saygımız olmak zorunda ama bu saygı sadece öpüşen insanlar için değil sokak ortasında karısı döven küfür eden ve buna benzer davranıslarda bulunan insanlar içinde gecerli olmalı....

yazdıklarınızda haklısınız ,3 kızınız var allah bağışlasın endişelenmektede haklısınız ama işimize geldiğinde ahlak toplum kuralı diyip işimize gelmediğinde susmak olmuyor ..

öpüşmeleri sevişmeleri neysede,o kızın senin erkek arkadasına mesaj atıp ,seninkinin de kalp ile cevap vermesi daha rahatsız edici !!! bunun üstünde dur bence
evet cok rhatsız edıcı .üstünde durmaz olur muyum ama bahsettıgım kız herkese boyle davranıyor sevgilsiine karsı nasılsa diğer tüm erkeklere de aynı davranıyor ve sevgilimin ortamından uzakşastıramam akrabası ve ılkokuldan berı sınıf arkadası sımdı de aynı bolumde okuyorlar

uzaklastıramazsan sen uzaklasacaksın sevgılınden kafan rahat olamayacak hıcbır zaman yanlısmıyım? sevgılın o kızı ne zamandır tanıyor pekı

Kimse cinsel istismardan hoşlanmaz herkes savunur özgürlüğü ama tüm gün parkta çarşıda pazarda öpüşenleri izleyen çocukların psikolojisi ne olacak .
Daha 3-4 yaşında ki çocuğun gözü önünde öpüşülmez arkadaşım .
O çocuk büyüyünce ne olacak .

Di mi? Aynı hassasiyeti televizyon önünde reklamlarda ya da izledikleri dizileri izlerken ortalıkta bıraktıkları çocuklarda da gösterseler keşke...

Özgürlüklerden yanayım..Ama özgürlük adı altında herseyin yapılması taraftardayım...

Kım kımınle opuşmek sarılmak ıstıyorsa sarılsın...Ama topluluk ıcınde olunca helede ortamda cocuk varsa bu benı rahatsız edıyor...

Ayrılırken opuşmek ayrı konu...

Artık cocuklarımızda internetten dolayı yaşında görmemesi gereken çok şeyı goruyor ama yınede korumak gereklı..

Toplulukta yapılması gereken ve yapılması gereken bazı kurallar olmalı..

Herkes ben özgurum dıye onunla öpüssün dıgerı ben ozgurum burnu karıştırsın bu boyle gıder...

Toplum ıcınde cocuguna bagıran yanındakı bayana kızan kısılere kızıyorum eger dayak varsa hemen polısı ararım oda ayrı...

Bazı toplum ıcınde uyulması gereken kurallar var bunlar hepımız ıcın gereklı ve lazım..

açıkcası ben rahatsız olmuyorum tabii abartmamak lazım sarılır dudaktan öper beni etkilemiyor cünkü bende yapıyorum öyle bir an geliyorki öpesi geliyor insanın bu görüşe göre değişir gidip pazarın ortasında yapsın demiyorum bir yeniköy sahili kadıköyde turlarken vs.bence rahatsız edici değil herkes kendi halinde sizin duruma gelecek olursam o mesaj atan kızda var bir problem ayrıca sevgilininde karsılık vermesi hiç hos değil...Ben aklına girmek istemem ama altında birsey arardım ...

Eğer otobüs,metro,ne bileyim bir yerin bekleme odası gibi bir alandaysam ve dolayısıyla o mekanı terketme gibi bir şansım yoksa rahatsız olurum.Hele hele metroda tam bakış açımdalarsa nereye bakacağımı şaşırıyorum.Malum ,oturma yerleri karşılıklı...

evdeymiş ya bende restoranda, sinemada, sokakta filan sandım. kendi ilişkileri. adam kendi evinde sevgilisiyle uzanmış. sonuçta sevişmemişler. iki sevgili sarılıp öpüşmüş. sana noluyo, rahatsız oluyorsan gelme derler adama. bence biraz kıskanmışsın kızı.. rahat ol, sevgiline de arkadaşının sevgilisini kıskandığın için terslenirsen sen kötü olursun.. bence çok saçma bi tepki veriyosun.

"Bir kadını sokak ortasında dövebilir hatta öldürebilirsin ama öpersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz."

Sarılmak öpüşmek aşkın, insanın en doğal tepkilerinden biri hiç de rahatsız olmam
Hatta bunları tuhaf karşılamayan şehrimde ve semtimde olduğum, yaşadığım için mutluyum
İçimden gelirse sevgilimi de çeker öperim
Yiyişmekten bahsetmiyorum, öpüşmekten bahsediyorum
Öpüşmek ya, sarılmak
Sokağa tükürürsün, küfredersin, kavga edersin kimse cık cık yapmaz
Öpüşünce mi batıyor insanlara anlamıyorum ki
Hayret bir şey
Neyse tabi herkesin görüşü kendine

Bence siz öpüşmelerinden ziyade o kıza sinir olmuşsunuz. Sevgilinize yaklaşımı daha sınırlı olmalı, sevgiliniz bu sınırı koymalı ki kız cesaret edemesin. Ben olsam kıskanırım ben de.

Son düzenleme:

Nerden biliyorsunuz kimsenin dikkatini çekmediğini.ikiside rahatsızlık verici.şiddet orda bulunan toplumu üzer.ahlaksızlıkta orda bulunan toplumu utandırır.ikiside ayrı bir şey.aynı katagoriye koymanıza anlam veremedim.

Öpüşmek ahlaksızlık mı?

Bende eve dönene kadar sabrediyorum.hiç zoranmıyorum nasıl olsa benim.. evimize çekildikmi acısını bol bol öperek çıkarıyorum.

masum olanlardan rahatsiz olmam, ama seksi cagristiran opucuk ve dokunmalarin karsimda yapilmasindan rahatsiz oluyorum. ozellikle metroda, karsiya baksam camdan yansiyo. hic hoslanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…