Merhabalar,başlıkta da belirttiğim çiftler beni çok rahatsız ediyor.Sevgilimin de en yakın arkadaşları böyle maalesefGeçenlerde sevgilimin arkadaşı evine davet etti kahvaltıya .Kahvaltıya kadar her şey normal sonrasında sevgilimin arkadaşı bir çift var bunlar sarıldılar ama ne sarılma öpüşüp koklaştılar.kızın sarılırken cok afedersınız ıc camasırı gorunuyodu dusuk bel gıymıs.Sonra bunlar bız cok yorgunuz dıyıp ıkısı koltuga uzanıp sarıldılar bir başka arkadaşları da vardı kız.O da başka koltuga uzandı bizde sevgilimle otruduk oyle.Çok asırı rahatsız oldum ben bu durumdan sevgilimi kırmamak için bir şey de diyemedim.Çünkü arkadaşlarıyla yeni tanıstırmıştı.Bir de bahsettığım kız cok rahat sevgilime gelip yanaklarını sıkıyo,mesajlar atıyo mesajlarına baktım opucuk gondermıstım bırınde sevgilimde ona kalp gondermıs sevgilimle tartıştık o da tek bı sefer oldu o da yanlıslıkla sana msj atarken hep kalp eklıyorum sonuna el alışkanlığı tek bir sefer ona da oyle gıtmıs dedı yaslarını soylemeyı unuttum 21 yasında bu ınsanlar ergen ya da çocuk da değiller
Çok güzel hareketler bunlar diyenleri anlamaya çalışıyorum. Bu tür şeyler bırakın bizim ülkemizi dünyanın pek çok yerinde hoş karşılanmaz. Kaldı ki bizim beğensek de beğenmesek de örflerimiz adetlerimiz var. Hadi inanca saygısı yok insanların. Toplum kurallarına saygısı olmak zorunda. Yok gençmişmiş...Sonra ağlayan kim oluyor dersiniz, yine kızlar yine kızlar. Ben şahsen üç kız anası olarak çocuklarımın ne gizli ne aşikar böyle cıvık hareketler yapmasını asla onaylayamam, çok kırılırım, üzülürüm. Allah da göstermesin. Çağdaşlık maskesi altında orman hayatına geri döndürülmeye çalışılıyor gençlik. Bulduğun yerde ye, iç, seviş. Elele gezmek sarılmak güzel şeyler tamam da başkalarının yanında öpüşmek vs. ne yaa.
evet cok rhatsız edıcı .üstünde durmaz olur muyum ama bahsettıgım kız herkese boyle davranıyor sevgilsiine karsı nasılsa diğer tüm erkeklere de aynı davranıyor ve sevgilimin ortamından uzakşastıramam akrabası ve ılkokuldan berı sınıf arkadası sımdı de aynı bolumde okuyorlaröpüşmeleri sevişmeleri neysede,o kızın senin erkek arkadasına mesaj atıp ,seninkinin de kalp ile cevap vermesi daha rahatsız edici !!! bunun üstünde dur bence
evet cok rhatsız edıcı .üstünde durmaz olur muyum ama bahsettıgım kız herkese boyle davranıyor sevgilsiine karsı nasılsa diğer tüm erkeklere de aynı davranıyor ve sevgilimin ortamından uzakşastıramam akrabası ve ılkokuldan berı sınıf arkadası sımdı de aynı bolumde okuyorlar
Kimse cinsel istismardan hoşlanmaz herkes savunur özgürlüğü ama tüm gün parkta çarşıda pazarda öpüşenleri izleyen çocukların psikolojisi ne olacak .
Daha 3-4 yaşında ki çocuğun gözü önünde öpüşülmez arkadaşım .
O çocuk büyüyünce ne olacak .
Bu ülkede bir kadını sokak ortasında tekme tokan döven koca kimsenin dikkatini çekmez, hatta durup izlerler karı koca arasına girilmez derler ama sokak ortasında öpüşen sarılan çiftler herkesi nedense rahatsız eder..
Nerden biliyorsunuz kimsenin dikkatini çekmediğini.ikiside rahatsızlık verici.şiddet orda bulunan toplumu üzer.ahlaksızlıkta orda bulunan toplumu utandırır.ikiside ayrı bir şey.aynı katagoriye koymanıza anlam veremedim.
açıkcası ben rahatsız olmuyorum tabii abartmamak lazım sarılır dudaktan öper beni etkilemiyor cünkü bende yapıyorum öyle bir an geliyorki öpesi geliyor insanın bu görüşe göre değişir gidip pazarın ortasında yapsın demiyorum bir yeniköy sahili kadıköyde turlarken vs.bence rahatsız edici değil herkes kendi halinde sizin duruma gelecek olursam o mesaj atan kızda var bir problem ayrıca sevgilininde karsılık vermesi hiç hos değil...Ben aklına girmek istemem ama altında birsey arardım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?