Öpüşmek ahlaksızlık mı?
söylediklerinize katılıyorum örfümüz adetimiz var ,toplum kurallarına saygımız olmak zorunda ama bu saygı sadece öpüşen insanlar için değil sokak ortasında karısı döven küfür eden ve buna benzer davranıslarda bulunan insanlar içinde gecerli olmalı....
yazdıklarınızda haklısınız ,3 kızınız var allah bağışlasın endişelenmektede haklısınız ama işimize geldiğinde ahlak toplum kuralı diyip işimize gelmediğinde susmak olmuyor ..
ne demek sana noluya yaa!!! kızın nesini kıskansın ki konu sahibi oraya misafirliğe gittiğinde yaşanmış olay ne yani hem misafirliğe gidelim hemde onların karşımızda öpüşmelerini yiyişmelerini beraber uzanmalarını izleyelim oldu canım var mı böyle saçma birşey ben gittikten sonra ne hali varsa görsün o kadar da mı bekleyemiyor?evdeymiş ya bende restoranda, sinemada, sokakta filan sandım. kendi ilişkileri. adam kendi evinde sevgilisiyle uzanmış. sonuçta sevişmemişler. iki sevgili sarılıp öpüşmüş. sana noluyo, rahatsız oluyorsan gelme derler adama. bence biraz kıskanmışsın kızı.. rahat ol, sevgiline de arkadaşının sevgilisini kıskandığın için terslenirsen sen kötü olursun.. bence çok saçma bi tepki veriyosun.
evet katılıyorum bı keresınde banka kuyrugundaydım yan tarafta bi cıft vardı,adam kadına sureklı opucukler konduruyordu ama bu benı rahatsız etmek yerıne gulumsettı cunku erotık bır opucuk değildi cok tatlıydılar:)Bu soruya sadece evet veya hayır demek benim için zor.
Görmezden gelebileceğim noktalarda öpüşenler veya ufak öpücük kondurmalar beni rahatsız etmez.
Mesela bankta öpüşenlere bakmayabilirim veya vedalaşanlara vs...
Ama geçen gün avm nin ortasında öpüşenler vardı.
Yürüyen merdivenden iniyorum,tabak gibi tam karşımda:)
Benim ne tarafa bakacağımı şaşırmamdansa,onlar kuytuya gitseler daha uygun olurdu bence.
Bir de bir keresinde fast food yemek kuyruğunda önümde öpüşenler oldu,ondan çok rahatsız olmuştum.
Ama bunlar benim rahatsızlık sınırlarım.
Hangi öpücük küçüktür,hangisi büyüktür,müstehcendir veya yeridir değildir,herkese göre değişebilir.
O yüzden kesin bir ifade kullanamıyorum.
Merhabalar,başlıkta da belirttiğim çiftler beni çok rahatsız ediyor.Sevgilimin de en yakın arkadaşları böyle maalesefGeçenlerde sevgilimin arkadaşı evine davet etti kahvaltıya .Kahvaltıya kadar her şey normal sonrasında sevgilimin arkadaşı bir çift var bunlar sarıldılar ama ne sarılma öpüşüp koklaştılar.kızın sarılırken cok afedersınız ıc camasırı gorunuyodu dusuk bel gıymıs.Sonra bunlar bız cok yorgunuz dıyıp ıkısı koltuga uzanıp sarıldılar bir başka arkadaşları da vardı kız.O da başka koltuga uzandı bizde sevgilimle otruduk oyle.Çok asırı rahatsız oldum ben bu durumdan sevgilimi kırmamak için bir şey de diyemedim.Çünkü arkadaşlarıyla yeni tanıstırmıştı.Bir de bahsettığım kız cok rahat sevgilime gelip yanaklarını sıkıyo,mesajlar atıyo mesajlarına baktım opucuk gondermıstım bırınde sevgilimde ona kalp gondermıs sevgilimle tartıştık o da tek bı sefer oldu o da yanlıslıkla sana msj atarken hep kalp eklıyorum sonuna el alışkanlığı tek bir sefer ona da oyle gıtmıs dedı yaslarını soylemeyı unuttum 21 yasında bu ınsanlar ergen ya da çocuk da değiller
ne demek sana noluya yaa!!! kızın nesini kıskansın ki konu sahibi oraya misafirliğe gittiğinde yaşanmış olay ne yani hem misafirliğe gidelim hemde onların karşımızda öpüşmelerini yiyişmelerini beraber uzanmalarını izleyelim oldu canım var mı böyle saçma birşey ben gittikten sonra ne hali varsa görsün o kadar da mı bekleyemiyor?
hafta sonu lcw asansörüne binmiştim oğlumla (1,5 yaşında)2 kat sonra bir çift bindi yanlarında 4-5 yaşında kız çocuğu ve adamla kadın sesli bir şekilde dudaktan öptüler birbirlerini onlar utanmadı ben yerin dibini gördüm...sadece terbiyesizlikti bunu söyleyebilirim...bir bayana da erkeğede yakışmaz ev diye bişey var ki bunlar evliydi..bekarlara hadi bir nebze genç diyip geçiyoruzda artık bunların ki neee yaniii .....sevgi mi buuu rezillik sadece tterbiyesizlik
çok iyi yaa.. canım benim belli ki birkaç erkeğin kaldığı öğrenci evine gitmiş kız. ne misafirliği ya, ahah. ilahi siz =)) ayrıca o sevgilisiyle öpüşen çocuğun evi dediğine göre. gençler buluşmuş.. adam evinde sevgilisiyle öpüşmüş yani 21 yaşında gençler bunlar... kafaya bak yaa =))
basbaya kıskanmış işte.. sevgilisine de çatmış üstelik. oluyor böyle şeyler gençler arasında. hiç öyle tepki verilecek bişi değil yani neden heyecan yapıyosunuz, size ne öpüşen öpüşsün kendi evinde.. =))
evdeymiş ya bende restoranda, sinemada, sokakta filan sandım. kendi ilişkileri. adam kendi evinde sevgilisiyle uzanmış. sonuçta sevişmemişler. iki sevgili sarılıp öpüşmüş. sana noluyo, rahatsız oluyorsan gelme derler adama. bence biraz kıskanmışsın kızı.. rahat ol, sevgiline de arkadaşının sevgilisini kıskandığın için terslenirsen sen kötü olursun.. bence çok saçma bi tepki veriyosun.
evdeymiş ya bende restoranda, sinemada, sokakta filan sandım. kendi ilişkileri. adam kendi evinde sevgilisiyle uzanmış. sonuçta sevişmemişler. iki sevgili sarılıp öpüşmüş. sana noluyo, rahatsız oluyorsan gelme derler adama. bence biraz kıskanmışsın kızı.. rahat ol, sevgiline de arkadaşının sevgilisini kıskandığın için terslenirsen sen kötü olursun.. bence çok saçma bi tepki veriyosun.
Sormayın yahu o kocasınnı 3 adım gerisinden yürüyenlere bende gıcıgım:)Yahu hanımın poposuna biri elleyip yürüse,yada hanım arkasından yok olsa kocanın haberi olmayacak hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?