Toplum içinde sevgilisiyle sarılıp ,öpüşen çiftler sizi de rahatsız ediyor mu?

Rahatsız oluyorum diyenlerin dışardaki aşk dolu masum minik buseleri vay efendim terbiyesizlik bu diye nitelendirdiğini sanmıyorum bi'çoğumuzun rahatsız olduğu şu uluorta yapılan "bademcik ameliyatları"

Bi'kere bi'arkadaşımla buluşmuştum sonra onun sevgilisiyle arkadaşı geldi çift bi'başladı öpüşmeye, biz çocukla yerin dibine girdik nereye bakıcağımızı bilemedik. Oyüzden ben en çok arkadaş ortamındakini "gereksiz" buluyorum. Tamam çok aşka geldinse sarıl, dudağından da öp ama sadece "öp" yani öyle şehvetli öpüşecek kadar yeni mi gördün adamı.

Geçen de babamla arabada gidiyoruz tam şu iki yolu ayıran ara kaldırım var ya çift karşıdan geçecekti tam o kaldırımda çocuk kendini çekiyo dur falan diyo kız uzanıp uzanıp boynunu öpüyo, "yalıyo", gülüşüyo hiç de romantik değildi

Sarılan çiftler rahatsız etmez gözünün içine bakanlarda elele tutuşup oturanda. Ama öpüşme rahatsız eder. Bazı şeyler gizli kapaklı olmalıdır namağrem denen birşey var. Bana özel olması gereken şeyi herkes gördükten sonra ne gizemi ne önemi kaldı onun. Dekolte konusunda da aynı şeyi düşünürüm mesala. Herşeyin ölçülüsü güzel

toplum içinde elele tutuşan ve ya erkek sevgilisinin boynuna elini sarar sarılır mesela,ya da alnından öper,elinden öper,saçından öper koklar bunlar abes değil hatta ay ne şirinler ne kadar romantik bile dedirtir bana ama dudaklaraını yiyecek gibi öpüşenler ve ya laubali sevişecek modu hareketler rahatsız eder beni de açıkcası
mesela yengemin kuzeni nişanlısı ve iki anneleri oturmaya gelmişlerdi yengemlere bende ordaydım ay onlar ne laubali hareketti ya afedersiniz ama çocuk kızı orada ..... yapacaktı yani bi oynaşmalar bi kıkırdamalar bi mıncık mıncık şap şup öpmeler ben yerin dibine girdim resmen o ne ya orda iki anne var,yengem vaar ben varım ananem var yaşlı başlı kadın bunların yaptıklarına bak
ben ailemin yanında nişanlımla el ele bile tutuşmam utanırım bir defa kaldı ki sırnaşmalar da neyin nesi

pardon siz normal misiniz??? az önce açtığınız konu ve şimdiki yorumunuz çok garip....ya ilkokulda okuyorsunuz ya da bayan değilsiniz neyse....bu arada kızı belle ne demek??

Belli düzeyde rahatsız olmam sarılır öper masumane olabilir sevgi eylemi derim ama bazıları var ki abartıyor Kadıköy sahildeki gibi erkek arkadaşının kucağına oturuyorsa ve erkek arkadaşı göğsünü okşarken öpüşüyorlar ise bana çok ters gelir. Yaz geldi parklar bahçeler dolar taşar artık zaten. Görmemezden gelmek en güzeli ama yanınızda aileniz çocuğunuz var ise rahatsız oluyorsunuz ister istemez.

ben de sokakta ya da arkadaş ortamında çiftlerin hareketlerine dikkat etmesi taraftarıyım ama şu yukarda ki yorumu anlayan ya da türkçe mealini yapacak olan bir arkadaş var mı acaba :26:

demek sen üniversite ikiydin şimdi üçe gidiyorsun ve mehmet emreyi çok seviyorsun. ayrıca sınıf arkadaşın şeyma da sana izmirde camide bikiniyle öpüşen bir kız olduğunu söyledi. insanlarla alay etmeyi sevmem ama canım bu ne ya. sen ilkokul iki olup üçe geçmiş olmayasın.

Opmek var, opmek var... Sokakta herkes birbirini opebilir, sarilabilir, eyvallah, hostur.
Ama sokakta resmen sevisenler ya da afedersiniz yiyisenlere ben de iyi gozle bakamiyorum. Mahremiyet denen birsey var.

Tabı rahatsız edıyor ... her seyın yerı zamanı var yahu ...Hayır sokakta afedersınız cıftlesmenın (kı gercekten bı o kalıyor yapmadıkları )
ne alemı var ya ...onların cocukları olsun bakalım ozaman anlarlar ...aıle var muhabbetı var ya hanı ondan bahsedıyorum ...

Kızlar konu sahibinin avukatı değilim ama "kıskanıyorsun" demek garip değil mi ya?
Nesini kıskanacak "bak Ahmet sen beni hiç böyle öpmüyorsun yazıklar olsun mu" diyecek.
Yoksa kız güzel öpüşüyor-muş, sevgilimin aklı kayarsa mı? Nerden baktıysam elimde kaldı valla

Ona bence kıskanma değil rahatsız olma denir. Bu bir görgü kuralıdır yaşın 21 de olsa evine arkadaşın geldiyse ona uygun davranırsın. Şehvetli öpücüklerle ortamı Amerikan Pastası filmine çevirmeye gerek yok ünili gençler diye
Ben 23 yaşındayım üni daha yeni bitti. Öğrenci evine gitsem ki gidiyorum sevgilimle otururken karşımdaki arkadaşlarım "öpüşseler" rahatsız olurum. Ama masumca buse kondursa dudağına ne tatlılar, maşallah da derim.

Son düzenleme:
Elbette ki rahatsız olurum.

Geçen avmye gittik.
22-23 yaşlarında bir çift,
erkek kıza arkadan sarılmış iyice de yapışmış, kız önde öylece yürüyorlardı.
Tarif edemedim sanırım ama manzara berbattı, herkes onlara bakıyordu.

Bu tarz şeyler bence teşhirciliktir.

Masum bir öpücük ya da sarılmayı kastetmiyorum
ama kastedilen davranış biçimini anlamışsınızdır sanırım...

Çünkü biz de zamanında sevgili olduk hiç de uluorta bu tarz şeylere girmedik...

Son düzenleme:
@konusahibi: tatlım sevgilin ailesiyle yaşıyor ya da sevgilinin arkadaşı ailesiyle yaşıyor olabilir. ben onu demiyorum ki. aile varken mi öpüşüyor arkadaşlarınız sanki.. sen aile evine gitmiş olabilirsin ama aile misafirliğine gitmemişsin ki. kızlı erkekli arkadaş grubu takılmışsınız evde. ne yani kızlı erkekli evde oturmuşsunuz, sonra da ben rahatsız oldum.. ne bekliyodun ki..

basbaya kızı kıskanmışsın. ben olsam bende kıskanırdım. sevgilimin yanında birinin iç çamaşırı görünse ya da sevgilime öpücüklü filan msj atsa. yani kıskanmakta haklısın, çok doğal.. ama sonuçta bunun adi kıskanmak oluyor. sallayabilirsin de.. bence sevgilin arkadaşının sevgilisine bakacak karakterde değildir. kız da sevgilisinin arkadaşına göz dikecek değildir.. sadece kız biraz rahatmış, sende gelememişsin işte.. herkes sizin gibi olmak zorunda değil, senin de o kız gibi olmak zorunda olmadığın gibi..

@melek: sen hangi kafayla okuyosan bende o kafayla yazıyorum canım. sen raad ol.

Ben de bu tür hareketler ASLA yapmam. Ancak yapanları da yargilamayi katiyen dogru bulmam. Belki konu sahibi hanım efendi diğer kız sevgilisine sirnasmasaydi bu denli rahatsız olmazdı kanaatimce. Tavsiyem o ortamdan mümkün olduğunca uzak durması. Karşı cinsi suçlamadan sevgili veya eşlerimizi dikkate almak daha akıllıca olur .

bence siz o insanların samimiyetinden rahatsız olmuyorsuuz kızın iç çamaşırı görünüyo eşinize el kol hareketi yapıo diye eşinizi kıskanıyosunuz.
ben insanlar arasında böyle samimiyeti kurarmıyım eşimle hayır ama benim eşimde bana dokunmadan durmaz kend iailesinin evine gittiğimizde bile koltuga uzansam gelir arkama uzanır sarılır yanımdan geçerken dokunmadan geçmez yada mutfakta iş yaparken gelir arkamdan sarılır öper ne yapıyım ben şimdi bu adamı ayıplıyımmı kötü bişeymi yapıyo dövse sövse milletin içinde dahamı iyi
bırakın kimin ne yaptıgı sizi hiç ilgilendirmez rahatsız oldugunuz ortamlara girmemektede özgürsünüz

bunnnnneeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaa

Geçen arkadaşımla mıydım annemle miydim tam hatırlamıyorum dışarı çıktık kızın yanında sevgilisi var bende öyle kara kara düşünüyorum bu saf sandı ki ona bakıyorum adama öyle bir sarıldı öptü ki anlatamam yani ben gelip sokak ortasında elinden mi alıcam nedir bu gösteriş merakı anlamadım. sahile gidilmiyor arkadaş. Bir keresinde de otobüsteydim oğlan kızların göğüslerine elliyordu öpüyordu. Ayıp denen bir şey var. Masum sev sarıl öp tamam bizde özenelim ama bunlar cidden iğrenççç:120:

oruç mu çarptı yaw ne diyosunuz siz kim girmiş bikiniyle camiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…