Hamile kadinlar sokaga cikmasin zihniyeti:))) yok soylemek ayip :)) baba torun geldi demek baba biz sevistik demek sanirim akillarinca..adamda biliyordur fiili eylemleri illaki ahahahahEvlenmek kat be kat daha ayıp o zaman. Tovbeler olsun ya hamilelik mi ayıp?
Kusura bakmasınlar da hepsi büyük bi ayıptan doğmalar o zaman.
Bir de ters olan benmism gibi davranmalari beni benden aliyo :)Ne alaka yahu adam hamileliginiz boyunca sizi gormeyecek mi? Cocuk dogdu cocugu gormeyecek mi?
Evlendiniz ve ev arkadasi olmadiginizi herkes bilmiyor mu?
Niye ayip olsun soylemek, bi garipler.
Direk hamilelik=sevismek :))) adam yutkunamadi telefonda sanmiyorum kziim bana niye bunu dedi simdi desin...İlk defa duydum bunu da...
Sevişmek eylemininin sonucunu kastediyorlar galiba...
Hamile oldugumu kayinvalideme soyledik..konusurken
*Babamlarada soyledim cok sevindim adam aglicakti dedim..
-sen mi soyledin babana dedi.
*evet dedim aaaa dedi..
-biz de boyle seyler ayip degildir
dedim.nasil gülüyo anlatamam.tabi baya bozuldum.bugunde annemle deertlesiyorum annemde demesin mi ben babana bir kac gun sonra soylicektim(annem babamdan daha dar gorusludur) iyice sinirlerim tepeme cıktı.hakli onlarda ayip adetlerinde falan dedi.iyi de ben evlencegimi bile babami karsima aldim zor olsada konusarak anlattim.bunu duyarken adamin ayiplicagni hic dusunemiyorum.ki biz babamla sarmas dolas buyuduk.hala sarilir öperim annem daha ciddi durur vs....
Esimde annesini aramisti ablasi diyor ki annem utanmistir sen mi soyledin o da onlara sinirlendi..
Bunlarin ayip olmadigini ne zaman toplum olarak idrak edebilecegiz..
Baba hamileyim demezsinde baba torun geliyo sana dersin..bunun nesi ayip aklim almiyo.dusuncelerinizi merak ediyorum simdi gercekten dusunuyorum ayıp mi ettim :)))
Torun geliulyooooo dedim allah anali babali buyutsun kizim dedi kan tahlili faln verdim dedim tabiii dikkat et tahlillerini yaptir dedi.konusamadi dugumlendi...utanmaktan degil ama biliyorm aglamakli oldu ..yani tek kiziyom bundan dogal ne var..delirtirler insani.bunu sorgulayan kv o zaman oglu da ona soylerken neden soyledi deseydo ama yooo o erkek :)ne sacma sey ya
evlenınce kardes kardes oturmayacagız esımızle heralde
babamız evlenınce evlılık hayatımızın olacagını bılıyor sonucta kımden neyı saklıyoruz anlamadım
karnımız da buyuyecek 2.3. de dogacak baba evladına aha bu kocasıyla tuttufurıttı yapıyor gozuyle bakmaz kı ! evladı gozunde her zaman masumdur ve masum melegı bır melek getırıyor dıye duygulanır bence yanı bızde oyle oldu
ben 4 ayımı doldurana kadar bekledım kımseye soylemedım 4 . ayımı doldurdugumda ılk annemlere soyledım oturuyorduk onlarda
anneme dedım kı babamda yanındaydı hep bırlıkte otururken
anne ne olursa olsun cocugunu sever mısın dedım
babam dondu o onasıl laf tabıkı sevılır dedı
ıkısıne de dedım kı
mesela şişsem şişsem karnım burnumda olsa da sevecek mısınızdedım goz kırptım
babam cok duygulandı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dedı
yanı ben sımdı terbıyesız mı oldum nedır yanı
anamız babamız yahu ...
bosverın konu sahıbı ya takmayın mılletı ınsanlar gercekten cok acayıp
Bende evlenecegimi zor soylemistim ama yuzyuzeydim ..telefondan daha rahat...utanilcak bir durum goremedim ..insan sevincini paylasmak istiyorDar görüşlü bir insan asla değilim ama bende babama söyleyemezdin sanırım
Yok onu ben diyorum hanii kimse biz sevistik demez :))) tatlu tatli torun geliyor der bunda da ayip zerre bir sey bulamiyorim aklimi yitircem :) ayip ayip diye buyuttukleri cocuklarinin halini ben goruyorum saygisizlik yapiyor muyum ona baksalar keske..ayiplar baska ama idrak edemiyorlar.kayinpederim dugun albumune bile bakmadi bende vermedim onlarinkini ahahahah :)Biri hamileyim deyince vay sizi nasil yaptiniz o cocugu diyesim gelmedi hic :)) cok dogal bir olay evlenirsin cocugun olur annene babana herkese soylersin ne var bunda utanilcak bide hamileyim demezsin torun geliyor dersin diye sozum ona akil veriliyor ee bu torun nereden geliyor:) offf insanlar bir garip ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?