Toplumun ayıpları

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
108
Hamile oldugumu kayinvalideme soyledik..konusurken
*Babamlarada soyledim cok sevindim adam aglicakti dedim..
-sen mi soyledin babana dedi.
*evet dedim aaaa dedi..
-biz de boyle seyler ayip degildir
dedim.nasil gülüyo anlatamam.tabi baya bozuldum.bugunde annemle deertlesiyorum annemde demesin mi ben babana bir kac gun sonra soylicektim(annem babamdan daha dar gorusludur) iyice sinirlerim tepeme cıktı.hakli onlarda ayip adetlerinde falan dedi.iyi de ben evlencegimi bile babami karsima aldim zor olsada konusarak anlattim.bunu duyarken adamin ayiplicagni hic dusunemiyorum.ki biz babamla sarmas dolas buyuduk.hala sarilir öperim annem daha ciddi durur vs....

Esimde annesini aramisti ablasi diyor ki annem utanmistir sen mi soyledin o da onlara sinirlendi..
Bunlarin ayip olmadigini ne zaman toplum olarak idrak edebilecegiz..

Baba hamileyim demezsinde baba torun geliyo sana dersin..bunun nesi ayip aklim almiyo.dusuncelerinizi merak ediyorum simdi gercekten dusunuyorum ayıp mi ettim :)))

Evlenmek kat be kat daha ayıp o zaman. Tovbeler olsun ya hamilelik mi ayıp?
Kusura bakmasınlar da hepsi büyük bi ayıptan doğmalar o zaman.
Hamile kadinlar sokaga cikmasin zihniyeti:))) yok soylemek ayip :)) baba torun geldi demek baba biz sevistik demek sanirim akillarinca..adamda biliyordur fiili eylemleri illaki ahahahah

Ne alaka yahu adam hamileliginiz boyunca sizi gormeyecek mi? Cocuk dogdu cocugu gormeyecek mi?
Evlendiniz ve ev arkadasi olmadiginizi herkes bilmiyor mu?
Niye ayip olsun soylemek, bi garipler.
Bir de ters olan benmism gibi davranmalari beni benden aliyo :)

ne sacma sey ya
evlenınce kardes kardes oturmayacagız esımızle heralde
babamız evlenınce evlılık hayatımızın olacagını bılıyor sonucta kımden neyı saklıyoruz anlamadım
karnımız da buyuyecek 2.3. de dogacak baba evladına aha bu kocasıyla tuttufurıttı yapıyor gozuyle bakmaz kı ! evladı gozunde her zaman masumdur ve masum melegı bır melek getırıyor dıye duygulanır bence yanı bızde oyle oldu
ben 4 ayımı doldurana kadar bekledım kımseye soylemedım 4 . ayımı doldurdugumda ılk annemlere soyledım oturuyorduk onlarda

anneme dedım kı babamda yanındaydı hep bırlıkte otururken
anne ne olursa olsun cocugunu sever mısın dedım
babam dondu o onasıl laf tabıkı sevılır dedı
ıkısıne de dedım kı
mesela şişsem şişsem karnım burnumda olsa da sevecek mısınız dedım goz kırptım
babam cok duygulandı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dedı

yanı ben sımdı terbıyesız mı oldum nedır yanı

anamız babamız yahu ...

bosverın konu sahıbı ya takmayın mılletı ınsanlar gercekten cok acayıp

Kafalar belden aşağı çalıştığı için sen banyoya giriyorum desen de ayıp, kocanla beraber marketten ped alsan da ayıp.

ya kusura bakmayin, dar goruslu degilimdir ama bende babama anlatamam hamile oldugumu. bunun dar gorusle alakasi yok, insanlara saygiyla var benim gozumde. ben babama saygimdan hormetimden bu konuyu anlatmazdim, annemin anlatmasi daha uygun, hem babama gore hem bana gore. her konuyu gayet rahat ve acik konusur danisirim babama, ama bu konu yinede annemin soylemesiyle daha uygun kaciyor bence.

o yuzden bunu dar gorus olarak gormek yanlis bence. sizin babanizla oyle acik muhabbetinizin olmasi cok guzel bisey, o konu baska. babam ogrendikten sonra beni ilk gordugunde sarildi ve tebrik etti. hafif utandim tebrik ettiginde ama doya doya sarildim optumde.

Torun geliulyooooo dedim allah anali babali buyutsun kizim dedi kan tahlili faln verdim dedim tabiii dikkat et tahlillerini yaptir dedi.konusamadi dugumlendi...utanmaktan degil ama biliyorm aglamakli oldu ..yani tek kiziyom bundan dogal ne var..delirtirler insani.bunu sorgulayan kv o zaman oglu da ona soylerken neden soyledi deseydo ama yooo o erkek :)

Biri hamileyim deyince vay sizi nasil yaptiniz o cocugu diyesim gelmedi hic :)) cok dogal bir olay evlenirsin cocugun olur annene babana herkese soylersin ne var bunda utanilcak bide hamileyim demezsin torun geliyor dersin diye sozum ona akil veriliyor ee bu torun nereden geliyor:) offf insanlar bir garip ya:)

Yok onu ben diyorum hanii kimse biz sevistik demez :))) tatlu tatli torun geliyor der bunda da ayip zerre bir sey bulamiyorim aklimi yitircem :) ayip ayip diye buyuttukleri cocuklarinin halini ben goruyorum saygisizlik yapiyor muyum ona baksalar keske..ayiplar baska ama idrak edemiyorlar.kayinpederim dugun albumune bile bakmadi bende vermedim onlarinkini ahahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…