hamılelık ılerledıkce alıs verıs yaptıkca babanız daha bır duygusallasacakTorun geliulyooooo dedim allah anali babali buyutsun kizim dedi kan tahlili faln verdim dedim tabiii dikkat et tahlillerini yaptir dedi.konusamadi dugumlendi...utanmaktan degil ama biliyorm aglamakli oldu ..yani tek kiziyom bundan dogal ne var..delirtirler insani.bunu sorgulayan kv o zaman oglu da ona soylerken neden soyledi deseydo ama yooo o erkek :)
ya kusura bakmayin, dar goruslu degilimdir ama bende babama anlatamam hamile oldugumu. bunun dar gorusle alakasi yok, insanlara saygiyla var benim gozumde. ben babama saygimdan hormetimden bu konuyu anlatmazdim, annemin anlatmasi daha uygun, hem babama gore hem bana gore. her konuyu gayet rahat ve acik konusur danisirim babama, ama bu konu yinede annemin soylemesiyle daha uygun kaciyor bence.
o yuzden bunu dar gorus olarak gormek yanlis bence. sizin babanizla oyle acik muhabbetinizin olmasi cok guzel bisey, o konu baska. babam ogrendikten sonra beni ilk gordugunde sarildi ve tebrik etti. hafif utandim tebrik ettiginde ama doya doya sarildim optumde.
Yapinizla alakali olabilir ancak dedigim gibi kimse akli basinda olan hic kimse sevisiyoruz vs demez :))) yanii torun geliyo demenin arkasindaki eylemi dusunmek bana cok cok cirkin geliyo..zaten bunlarin bir tık ustü gobegini sakla hamileysen sokaga cikma..hamileysen foto cekme vs vs diye gidiyor.biz kadinlara oluyor ne oluyorsa...erkeklere neden yaptin diyen yok misal esin ailesine demistir ?ya kusura bakmayin, dar goruslu degilimdir ama bende babama anlatamam hamile oldugumu. bunun dar gorusle alakasi yok, insanlara saygiyla var benim gozumde. ben babama saygimdan hormetimden bu konuyu anlatmazdim, annemin anlatmasi daha uygun, hem babama gore hem bana gore. her konuyu gayet rahat ve acik konusur danisirim babama, ama bu konu yinede annemin soylemesiyle daha uygun kaciyor bence.
o yuzden bunu dar gorus olarak gormek yanlis bence. sizin babanizla oyle acik muhabbetinizin olmasi cok guzel bisey, o konu baska. babam ogrendikten sonra beni ilk gordugunde sarildi ve tebrik etti. hafif utandim tebrik ettiginde ama doya doya sarildim optumde.
Sonuna kadar katiliyorumm biz babamiza bizi dunyaa getirene cekinirken erkekler gerin gerim soyluyor kadinlara neden ayip ! Ayy kendi anneme daha cok dellendim :)Erkekler analarına karım hamile derken çekiniyorlar mı ? Hiç sanmam!
Sonuçta onlar da sevişmiş oluyorlar. Ama onlara aslan oğlum attığını vurmuş falan gibi tepkiler geliyor????
Kahrolsun cinsiyetçilik :)
Saygıyı bunla ölçmek bana biraz garip geldi.
Benim annem öldüğü için tek babam ve erkek kardeşim var. açtım kamerayı babamla görüntülü konuşmak için, eşimle geçtik karşısına ve dede oluyosun babacım dedim. 75 yaşında babam, duygulandı ağladı tebrik etti. Ben şimdi bunu halama falan söyleyip ordan babama mı söyletmeliydim? İlk kendi öğrenmediği için saygıda kusur etmiş olurdum bence.
Yapinizla alakali olabilir ancak dedigim gibi kimse akli basinda olan hic kimse sevisiyoruz vs demez :))) yanii torun geliyo demenin arkasindaki eylemi dusunmek bana cok cok cirkin geliyo..zaten bunlarin bir tık ustü gobegini sakla hamileysen sokaga cikma..hamileysen foto cekme vs vs diye gidiyor.biz kadinlara oluyor ne oluyorsa...erkeklere neden yaptin diyen yok misal esin ailesine demistir ?
Bende hem suan annemin hem esimin ailesi tarafindan haa bir seferinde temizlik yaptiriyorum ogluna deyincede gozleri beeelermisti ayri konuHamile olduğumu babama utanmadan söylediğim için saygısız olduğumu da öğrendim bugün çok şükür.
Konuyu toplum olarak ele aldim ailenizi tabiki bilemem..sizde oyle sizden farkli dusunenler ve cocuklarimda bir tık üstte onlarin yetistirdiklerinde öyleeee devam ediyor..kendi fikriniz tabiki yapi meselesidir kimisinde ama ayip gozuyle bakana tahamulum yokkonuyu buyutmeyin bukadar hanimefendi :)) emin olun oyle sacma baski yok asla ve asla ailemde. ben babamin daha hosnut olacagi sekilde davrandim, okadar.
Dugun albumudemi ayipmis:) esinizle ayni evde yasamanizi problem etmediler iyi yani:)))Yok onu ben diyorum hanii kimse biz sevistik demez :))) tatlu tatli torun geliyor der bunda da ayip zerre bir sey bulamiyorim aklimi yitircem :) ayip ayip diye buyuttukleri cocuklarinin halini ben goruyorum saygisizlik yapiyor muyum ona baksalar keske..ayiplar baska ama idrak edemiyorlar.kayinpederim dugun albumune bile bakmadi bende vermedim onlarinkini ahahahah :)
Dünyada en zor şey cehaletle savaşmak, o yüzden he deyip geçmek en iyisi. Karnınız biraz büyüyünce dışardaki yobaz zihniyetleri çok daha net anlıyorsunuz, nasıl dikiyorlar gözlerini. Onlar gözlerini dikdikçe şişiriyorum karnımı. Valla yıldım bu tiplerden.Bende hem suan annemin hem esimin ailesi tarafindan haa bir seferinde temizlik yaptiriyorum ogluna deyincede gozleri beeelermisti ayri konuumurumda miydi ?
Adam bakmadi ahahhaha :) opmeli sarilmali pozlar vaaaarrr ... kafkas adetleri hahahahaha :) eski zamanlarda mesela gelin sofraya fln oturmazdi biliyomusunuz bilmiyorum hahahaha :)Dugun albumudemi ayipmis:) esinizle ayni evde yasamanizi problem etmediler iyi yani:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?