Topuk Dikeni

fidaneren

elma şekerimm
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
340
6
296
Tunceli
Yaklaşık 1 yıldır topuk dikeniyle uğraşıyorum. 19 gün önce eswt ile kirdirdim. Ama hala agriyor, eswt uygulayan kişi 3 ayı bulur dedi ama bilemiyorum.buz şişesi yuvarliyorum soda şişesi yuvarliyorum. Egzersizleri yapıyorum ama pek bir fayda yok. Eswt den ne zamn fayda gorecem sizce

Yaklaşık 1 yıldır topuk dikeniyle uğraşıyorum. 19 gün önce eswt ile kirdirdim. Ama hala agriyor, eswt uygulayan kişi 3 ayı bulur dedi ama bilemiyorum.buz şişesi yuvarliyorum soda şişesi yuvarliyorum. Egzersizleri yapıyorum ama pek bir fayda yok. Eswt den ne zamn fayda gorecem sizce
Eswt yaptirip memnun kalan var mı.
Ne kadar sürede iyileştiniz

Kardeşim mutlaka özel tabanlık yaptır kendine benim öyle geçti o eswt falan hikaye bir işe yaradığı yok bir de ayağa yapılan iğne var onu da yaptır

Silikon tabanlık kullanıyorum.
Yok o olmaz onun bir seye yaradığı yok ben 5 ay o kadar çok doktora gittim ki en son özel hastanede bir doktor bana özel tabanlık yaptırmamı söyledi ayaklarıma iğne de vurdu tabanlıgı yaptırdım kurtuldum eswt de yaptırdım hikaye ben size birazdan tabalığımın resmini atıcam medikalciler yapıyor ayak analizinizi alıyorlar
1000066698.webp

Yok o olmaz onun bir seye yaradığı yok ben 5 ay o kadar çok doktora gittim ki en son özel hastanede bir doktor bana özel tabanlık yaptırmamı söyledi ayaklarıma iğne de vurdu tabanlıgı yaptırdım kurtuldum eswt de yaptırdım hikaye ben size birazdan tabalığımın resmini atıcam medikalciler yapıyor ayak analizinizi alıyorlar Eki Görüntüle 3609170
Çok teşekkür ederim.bunu da fiyat yüksek diye bakmamıştım ama. Artık mecbur bakicam. Siz ne kadar a yaptırdınız tabanligi

Çok teşekkür ederim.bunu da fiyat yüksek diye bakmamıştım ama. Artık mecbur bakicam. Siz ne kadar a yaptırdınız tabanligi
Benim 3 yıl falan oldu 1250 mi neydi ama geçen yıl kardeşim yaptırdı 1.500 mi ne verdi bir şekilde yaptırın inanın çok doktor gezdim Fizik tedaviye ayrı ortopediye ayrı sizde topukta diken oluşma yok dimi sadece planter fasit benim öyleydi sabah kalktığımda yürürken sanki dikenli yolda yürür gibi batıyordu sonra şiddetli ağrılarım oldu doktor ödem de olduğu için çok ağrı var deyip kortizonlu iğne vurdu hemen tabanlıgı da yaptırdım 15 günde falan teslim edildi o gün bugündür tabanlıklari çoğu zaman kullanıyorum hem çok rahat

Benim 3 yıl falan oldu 1250 mi neydi ama geçen yıl kardeşim yaptırdı 1.500 mi ne verdi bir şekilde yaptırın inanın çok doktor gezdim Fizik tedaviye ayrı ortopediye ayrı sizde topukta diken oluşma yok dimi sadece planter fasit benim öyleydi sabah kalktığımda yürürken sanki dikenli yolda yürür gibi batıyordu sonra şiddetli ağrılarım oldu doktor ödem de olduğu için çok ağrı var deyip kortizonlu iğne vurdu hemen tabanlıgı da yaptırdım 15 günde falan teslim edildi o gün bugündür tabanlıklari çoğu zaman kullanıyorum hem çok rahat

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-26-23-17-20-13_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2025-06-26-23-17-20-13_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 16
Topuk dikeni oluşmuş. Filmde böyle görünüyor

Topuk dikeni oluşmuş. Filmde böyle görünüyor
Çok sivri değil benim oluşma yoktu sadece sabah uyandığımda dikenlerin üzerinde yürüyor gibiydim sonrası her gün ayak ağrısı gün gün artmıştı ağrım 5 aya yakın evden bir yere gidemedim yemek yapamıyordum dışarıdan yiyorduk doktor doktor gezdim eswt yaptırdım biri hafif olanı diğeri ayağı acıtanı zor dayanmıştım ama iyi gelir umuduyla yaptırmıştım ama hiçbir faydası olmadı ve hiçbir ortopedi doktoru da tabanlık yaptırmamı söylemedi bir sürü ilaçlar ve hiçbiri fayda etmedi sadece Arveles ağrımı biraz kesiyordu siz eswt kaç seans aldınız

Diken oluşmuş benim. Filmi attım

Çok sivri değil benim oluşma yoktu sadece sabah uyandığımda dikenlerin üzerinde yürüyor gibiydim sonrası her gün ayak ağrısı gün gün artmıştı ağrım 5 aya yakın evden bir yere gidemedim yemek yapamıyordum dışarıdan yiyorduk doktor doktor gezdim eswt yaptırdım biri hafif olanı diğeri ayağı acıtanı zor dayanmıştım ama iyi gelir umuduyla yaptırmıştım ama hiçbir faydası olmadı ve hiçbir ortopedi doktoru da tabanlık yaptırmamı söylemedi bir sürü ilaçlar ve hiçbiri fayda etmedi sadece Arveles ağrımı biraz kesiyordu siz eswt kaç seans aldınız
Çok çok geçmiş olsun. Vallahi zor. Peki sizce tabanlikla tamamen geçer mi yoksa geçici bir rahatlama mi.
Bir daha eskisi gibi olmayacakmiş gibi geliyor bana

Çok çok geçmiş olsun. Vallahi zor. Peki sizce tabanlikla tamamen geçer mi yoksa geçici bir rahatlama mi.
Bir daha eskisi gibi olmayacakmiş gibi geliyor bana
Tamamen geçiyor sadece ben şunu farkettim evde yürürken bile olsa ayağınıza ortopedik terlik mutlaka giyerek gezin aradaki farkı çok net gördüm

Back
X