Topuk Dikeni

Benim oluşmamıştı siz kaç seans eswt aldınız
5 seans aldım.
3 ay bulur dedi iyileşme. Birazcık azaldı ama çok az yani.
Geçen gün 1 saat yürüyüş yaptım 2 gün yere basanadim. Skechers ayakkabı aldım. İyi geliyormuş. Keşke onun yerine tabanlık yaoptirsaymisim. Tabanlık sordum bugün 3500 TL dedi.

5 seans aldım.
3 ay bulur dedi iyileşme. Birazcık azaldı ama çok az yani.
Geçen gün 1 saat yürüyüş yaptım 2 gün yere basanadim. Skechers ayakkabı aldım. İyi geliyormuş. Keşke onun yerine tabanlık yaoptirsaymisim. Tabanlık sordum bugün 3500 TL dedi.
Ben de Skechers ayakkabı aldım yürüyüş açısından çok rahat ama tabanlık bizim ayağımızın basış şeklimize göre tasarlanıyor biraz daha araştırın isterseniz daha uyguna bulursunuz ben Bursa'da kaç tane firma aradım öyle buldum uygun yapar yer

Benim oluşmamıştı siz kaç seans eswt aldınız
5 seans aldım.
Ben de Skechers ayakkabı aldım yürüyüş açısından çok rahat ama tabanlık bizim ayağımızın basış şeklimize göre tasarlanıyor biraz daha araştırın isterseniz daha uyguna bulursunuz ben Bursa'da kaç tane firma aradım öyle buldum uygun yapar yer
Bir kaç yeri daha arayacm. Ankaradayim bnde. Bulurum insallh..çok teşekkür ederim cevaplarin için. 💕

Bu tabanlık uzun süre kullanıliyor mu acaba.

5 seans aldım.

Bir kaç yeri daha arayacm. Ankaradayim bnde. Bulurum insallh..çok teşekkür ederim cevaplarin için. 💕
Rica ederim inşallah sen de tez zamanda şifanı bulursun🌸
Bu tabanlık uzun süre kullanıliyor mu acaba.
Evet kullanılıyor benim bu üçüncü yılım sanırım hiçbir çökme falan olmadı ilk günkü gibi kullanma klavuzunda her yıl yenileyin yazıyordu ama benimkinde hiçbir bozulma olmadı

Rica ederim inşallah sen de tez zamanda şifanı bulursun🌸

Evet kullanılıyor benim bu üçüncü yılım sanırım hiçbir çökme falan olmadı ilk günkü gibi kullanma klavuzunda her yıl yenileyin yazıyordu ama benimkinde hiçbir bozulma olmadı
Bugün ölçü verdim. 1 haftaya hazır oluyormuş. İnsallh işe yarar. Fiyatlar çok uçuk.

Eklentiler

• IMG20250709141222.webp
    IMG20250709141222.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG20250709141209.webp
    IMG20250709141209.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 8
Yok iğne vurulması.

Tabanligim bugün geldi. Evin içinde de mi kullansam acaba.
Ben başlarda evin içinde de kullandım şimdi tabanı böyle terlik giyiyorum terliksiz hiç gezmiyorum terliksiz gezdiğim anda ayağım yine ağrıyor hayırlı olsun inşallah size de fayda eder.

Eklentiler

• 1000069318.webp
    1000069318.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 9
Aynından bende de vardı aynı. Silikon tabanlık aldım şeffaf olanlardan mavi noktalı. Fazla düz ayakkabı giymedim. Bir süre sonra kendiliğinden geçti

Nasılsınız hiç değişiklik var mı ayaklarınızda?
Niloya benim annem de yaptırdı ayağı çok kötü durumda

Hem dışarı için hem de evde kullanım için
2,5 vermiş tabanlık için
İkisi 5 tutmuş
Nerdeyse hiç yürüyemez oldu
İnşallah işe yarar
Kullanan arkadaşlar kaç gün sonra rahat ettiler acaba

Niloya benim annem de yaptırdı ayağı çok kötü durumda

Hem dışarı için hem de evde kullanım için
2,5 vermiş tabanlık için
İkisi 5 tutmuş
Nerdeyse hiç yürüyemez oldu
İnşallah işe yarar
Kullanan arkadaşlar kaç gün sonra rahat ettiler acaba
Ben kaç günde etki ettiğini anlayamadım çünkü ayaklarıma kortizon iğne vurundu bir haftada ağrım azalmıştı ödem de olduğu için çok şiddetli ağrım vardı tabanlığın çok faydasını gördüm hâlâ tabanlıksiz gezeyim ya da evde terliksiz gezeyim yine ayak ağrım oluyor kardeşim de yaptırdı tabanlık iş yerinde aşırı ayakta kalmaktan çok ağrıyordu ayakları ona da fayda etti tabanlık inşallah annene de fayda eder ne kadar oldu yaptıralı sizin

Back
X