Topuk Dikeni

Ben kaç günde etki ettiğini anlayamadım çünkü ayaklarıma kortizon iğne vurundu bir haftada ağrım azalmıştı ödem de olduğu için çok şiddetli ağrım vardı tabanlığın çok faydasını gördüm hâlâ tabanlıksiz gezeyim ya da evde terliksiz gezeyim yine ayak ağrım oluyor kardeşim de yaptırdı tabanlık iş yerinde aşırı ayakta kalmaktan çok ağrıyordu ayakları ona da fayda etti tabanlık inşallah annene de fayda eder ne kadar oldu yaptıralı sizin
İğne onda işe yaramadı
Tabanlık 1 ay oldu
Ama hala çok zor yürüyor
Sağ ayağının her yeri topuk dikeni olmuş vaziyette

Sürekli gitti geldi başka tabanlıklarda kullandı ama işe yaramadı
İnşallah bu yarar
Lazerle kırdırma varmış ona da bakacağım en son çare
Hepinize çok geçmiş olsun😔

İğne onda işe yaramadı
Tabanlık 1 ay oldu
Ama hala çok zor yürüyor
Sağ ayağının her yeri topuk dikeni olmuş vaziyette

Sürekli gitti geldi başka tabanlıklarda kullandı ama işe yaramadı
İnşallah bu yarar
Lazerle kırdırma varmış ona da bakacağım en son çare
Hepinize çok geçmiş olsun😔
Çok geçmiş olsun bende diken oluşmamıştı

Yok o olmaz onun bir seye yaradığı yok ben 5 ay o kadar çok doktora gittim ki en son özel hastanede bir doktor bana özel tabanlık yaptırmamı söyledi ayaklarıma iğne de vurdu tabanlıgı yaptırdım kurtuldum eswt de yaptırdım hikaye ben size birazdan tabalığımın resmini atıcam medikalciler yapıyor ayak analizinizi alıyorlar Eki Görüntüle 3609170
merhaba
bende de var topuk dikeni yarın ayağıma iğne vurulacak.. korkuyorum :(
iğne çok acıtıyor mu birde arkasından hemen basıp günlük hayatınıza devam edebildiniz mi?
özel bir hastanede olacak işlem
bilgilendirirseniz çok sevinirim

merhaba
bende de var topuk dikeni yarın ayağıma iğne vurulacak.. korkuyorum :(
iğne çok acıtıyor mu birde arkasından hemen basıp günlük hayatınıza devam edebildiniz mi?
özel bir hastanede olacak işlem
bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba yok korkmayın iğne hiç acıtmıyor üzerine basabiliyorsunuz sadece iğne yapılan yer biraz hassas oluyor birkaç güne geçiyor ben de özel hastanede oldum iğneyi iğne yapılırken aşırı panik yapmıştım hatta panik atak var bende hiç korkulacak bir şey değilmiş

Merhaba yok korkmayın iğne hiç acıtmıyor üzerine basabiliyorsunuz sadece iğne yapılan yer biraz hassas oluyor birkaç güne geçiyor ben de özel hastanede oldum iğneyi iğne yapılırken aşırı panik yapmıştım hatta panik atak var bende hiç korkulacak bir şey değilmiş
çok teşekkür ederim cevap için.. içimi rahatlattınız.. inşallah benim de kolay geçer ve işe yarar

Back
X