- Konu Sahibi yellowbomb
-
şaka maka değil gerçek
150 den bahsetmiyorum 165 ten bahsediyorum
:)))))
ya kuzum 150 extra small oluyor zaten ben 164 düm ve kisayim diye zaman zaman hayiflanirim
sen cüceler ülkesindemi yasiyosun?Gulliver'in Gezileri:))
sakin,, panik yapma.. ortaboy sinifina giriyosun
canım ciddi ciddi takıntı içerisindeyim çevremdekiler çok doldurdu beni ya...bugün çarşıya çıktık da ay bakıyorum herkez topuklu giymiş çok şaştım demek bu sene topuklu moda..ama topuklu giydikleri halde benden kısalardı bende babet vardı herzamanki gibi...anlamıyorum ya sizin de dediğiniz gibi boyum 165 evet fazla uzun değilim normalim ama görüğüm kişiler neden hep topuklu giydikleri halde benim babetli halimle bile benden kısa duruyorlar..işte burda takılıyorum boyumda bir yanlışlık yok 170 olamaz ölçüyorum 165 çıkıor ama neden böle uzun gösteriorum anlamış değilim gerçekten anlam veremiorum...bak size çok tuhaf gelio 165 uzun mu? diyosunuz ama benim tipim neden uzun duruyor ince biride değilim 61 kiloyum ...:gitme:
o zaman canım bu işte bir yanlışlık var,sen boyunu birdaha ölçtür,demekki 165 değilsin
ilginc
ölcüyor 165 cikiyor
cüceler ülkesinde yasamiyor, ama 165 boy ile cok uzun görünüyor toplumda
kesinlikle bilim adamlarinin arastirmasi lazim bu konuyu
dışarda bi ölçtürsene kuzum boyunu
165 gerçekten normal bi boy yaaa ben de bu boyla çok topuklu giyince baya iri hissediyom ama öyle garipsenecek bi durum da olmuyo hoş oluyo..
uff canım ne bilim utanıyorum boy ölçtürmeye nebilim bak sende iri hissediomuşun
evt ama anormal hissetmiyorum gayet normal hissediyorum dert edilecek şeymi iri oluyorum çünkü iri yapılıyım boyla alakalı değil 165ten uzun gösteririm.ben topukluların üzerinde yürüyemiyorum kaydirigubbakcemile3 arkadaşım 173 boyuyla topuklu giyince yanında cüce gibi kalıyorum bu dahamı iyi şimdi :2:
Bence boyunuz normal bir boy.Kısa olmanızdan emin olun daha iyidir.Bu kadar sorun etmeyin, düşündükçe daha da büyütürsünüz olayı.İlla 10-15 cm.topuklu giymenize gerek yok ki.Daha kısa topuklulardan başlayın zamanla gözünüz de alışır, rahat hissedersiniz kendinizi. Boyunuz için şükredin bence. Üzmeyin kendinizi.
söyle bir yanlislik var..sorun uzun olman degil ki.. cünkü uzun DEGILSIN.. sorun senin kendini uzun sanman
bu sorunu asmalisin..* amac sadece yardim etmek
1. 65 ve topuklu ayakkabı?
problem mi?
ben problem göremiyorum canım gayet normal
sanırım başka nedenlerden dolayı topuklu ayakkabı giydiğinde dikkat çekiyosundur.. boy olamaz yanii
kızlar boyu 165 olan birisi topuklu ayakkabı giyip kendini boydan çekebilirmi şu takıntıdan beni kurtarın lütfen yaa biara kurtuldum sandım ama olmuyor...resim eklerseniz çok sevinirim ...bakacam benim boyuma başka birinin gçzüyle uzun duruyomuyum diye lütfen yaaa nolurrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?