topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

:)))))
ya kuzum 150 extra small oluyor zaten ben 164 düm ve kisayim diye zaman zaman hayiflanirim

sen cüceler ülkesindemi yasiyosun?Gulliver'in Gezileri:))
sakin,, panik yapma.. ortaboy sinifina giriyosun

ayy ne kısası güzelim 164 sün aynıyız yani topuklu giyiyormusun cücler ülkesinde değilim ama bende anlamış değilim çevremde bayağa uzun duruyom

benim boyum 1.75 ben napıyım ozaman sempatiksalakcinni bence 1.65 gayet normal bi boy topukluylada aabrtılı değil gayet zarif olur takıntı yapılcak bi durum değil

o zaman canım bu işte bir yanlışlık var,sen boyunu birdaha ölçtür,demekki 165 değilsin

o zaman canım bu işte bir yanlışlık var,sen boyunu birdaha ölçtür,demekki 165 değilsin

bilmiorum canım hep kendim ölçtüm hani mtreler oluyor ya çekion uzuyo onlarla ölçom dışarda hiç ölçtürmedim çok tuhaf ya gerçekten bayağa uzun duruyorum ama nezaman ölçsem 165 çıkıo

ilginc
ölcüyor 165 cikiyor
cüceler ülkesinde yasamiyor, ama 165 boy ile cok uzun görünüyor toplumda

kesinlikle bilim adamlarinin arastirmasi lazim bu konuyu

dışarda bi ölçtürsene kuzum boyunu

165 gerçekten normal bi boy yaaa ben de bu boyla çok topuklu giyince baya iri hissediyom ama öyle garipsenecek bi durum da olmuyo hoş oluyo..

dışarda bi ölçtürsene kuzum boyunu

165 gerçekten normal bi boy yaaa ben de bu boyla çok topuklu giyince baya iri hissediyom ama öyle garipsenecek bi durum da olmuyo hoş oluyo..

uff canım ne bilim utanıyorum boy ölçtürmeye nebilim bak sende iri hissediomuşun

uff canım ne bilim utanıyorum boy ölçtürmeye nebilim bak sende iri hissediomuşun

evt ama anormal hissetmiyorum gayet normal hissediyorum dert edilecek şeymi iri oluyorum çünkü iri yapılıyım boyla alakalı değil 165ten uzun gösteririm.ben topukluların üzerinde yürüyemiyorum kaydirigubbakcemile3 arkadaşım 173 boyuyla topuklu giyince yanında cüce gibi kalıyorum bu dahamı iyi şimdi :2:

valla dev gibi durmaktansa daha iyi canım ya ben topuklu giyince yanımda herzaman uzun biri olsun isterim kaydirigubbakcemile3

kızlar boyu 165 olan birisi topuklu ayakkabı giyip kendini boydan çekebilirmi şu takıntıdan beni kurtarın lütfen yaa biara kurtuldum sandım ama olmuyor...resim eklerseniz çok sevinirim ...bakacam benim boyuma başka birinin gçzüyle uzun duruyomuyum diye lütfen yaaa nolurrrrrrrrrrrrr

Bence boyunuz normal bir boy.Kısa olmanızdan emin olun daha iyidir.Bu kadar sorun etmeyin, düşündükçe daha da büyütürsünüz olayı.İlla 10-15 cm.topuklu giymenize gerek yok ki.Daha kısa topuklulardan başlayın zamanla gözünüz de alışır, rahat hissedersiniz kendinizi. Boyunuz için şükredin bence. Üzmeyin kendinizi.

merhaba yorum için teşekkürler...sizce uzun boyun ne gibi bir avantajı var bana yazarmısınız amaç boyumu sevebilmek ...

söyle bir yanlislik var..sorun uzun olman degil ki.. cünkü uzun DEGILSIN.. sorun senin kendini uzun sanman
bu sorunu asmalisin..* amac sadece yardim etmek

1. 65 ve topuklu ayakkabı?
problem mi?
ben problem göremiyorum canım gayet normal
sanırım başka nedenlerden dolayı topuklu ayakkabı giydiğinde dikkat çekiyosundur.. boy olamaz yanii

söyle bir yanlislik var..sorun uzun olman degil ki.. cünkü uzun DEGILSIN.. sorun senin kendini uzun sanman
bu sorunu asmalisin..* amac sadece yardim etmek

ya beni görsen gerçektende uzunmuş ama nasıl olurda 165 dersin çok tuhaf ama bu böle...sırık bile diyorlar ya iyice komplekse soktular artık...işte bende bu sorunu aşabilmek için sırf bu konuyu açtım....

1. 65 ve topuklu ayakkabı?
problem mi?
ben problem göremiyorum canım gayet normal
sanırım başka nedenlerden dolayı topuklu ayakkabı giydiğinde dikkat çekiyosundur.. boy olamaz yanii

canım kilodan bahsediyorsan hayır kilolu değilim hani olsam sölerdim gayet normalim kilodan olduğunu sanmıorumakannehir:gitme:

kızlar benim için bunu yaparmısınız lütfennnnnnnnn yüzünüzü tamamen karalayın pc de bu sorun olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…