Topuklu ayakkabı :(

foreveralonee

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
48
0
16
İstanbul
arkadaşlar meraba
yarın Lise Mezuniyetim var ..
kendime platform rugan 10 cm topuklu hoş bir ayakkabı aldım
ayakkabıyla yürüyebiliyorum
ama adımlarımı doğru mu basıyorum bilmiyorum . yarın okulun merdivenlerinden falan inicez ( sembolik diploma verileceği için )
ama ben korkuyorum ya o anda basamam falan küt diye yere yuvarlanırım rezillik yani :)))
bana nasıl adım atıcağım duruşumu veya dengemi sağlayabilmem hakkında bi kaç tüyo verirseniz sevinirim..

daha az topuklu bi ayakkabı seçseydin keşke :)
bende beceremediğim için bi şey diyemeyeceğim :)
o ayakkabılarla yürümeyi becerenlere de gerçekten hayret ediyorum maşallah yani

o ayakkabilarla yürürken düsmemek icin,
en önemli sey önce cok dikkatli yürümektir..
yavas hareket edersen, daha dikkatli olursun..
yürürken bastigin yere bak öyle adim at mesela merdivenlerden inerken..
emin adimlarla basarsan, daha dikkatli olmus olursun

aslında topuklu ayakkabı alıştırma işidir ben 2 senedir nerdeyse her gün giyiyorum ve şu an 13-15 cmlik topuklarla bile çok güzel hiç takılmadan veya yere bakmadan yürüyebiliyorum. madem tören yarınmış sana verebileceğim en güzel tavsiye giy topukluları çık dışarı gezmeye ama tabi çok uzak yerlere gitme yoksa ayağın acıdığında eve dönemezsin mazallah. merdiven inip çıkmayı da ihmal etme :) ve tabiki ayakkabının ayağını vurmamasına dikkat et yoksa yarın çok daha zor bir durumda kalırsın, bugün ayakların ağrısa bile gece uyuduğunda geçer ve yarına hiçbir şeyin kalmaz. bugün bol bol gezin onlarla

Hayırlı olsun mezuniyetiniz.

Yarına kadar birkaç pratik yapın arkadaşların dediği gibi..Yürürken ayakkabılarınıza odaklanmayın, illaki hata oluyor.

Elbiseniz uzunsa takılmamasına dikkat edin..Bunun dışında platform ayakkabılarda çok düşme problemi olmuyor.

Bol bol deneme yap şimdiden ayağın alışsın, bir de ağırlığını topuk kısmına değilde parmaklarının altındaki kısma vererek yürümeyi dene, daha rahat oluyor öyle, umarım güzel geçer mezuniyetin :) Bir de nerede yapıyorsunuz mezuniyeti çok merak ettim, bana rugan biraz abartı geldi tören için.

ben de mezuniyet törenimde topuklu giydim
tabi benim üni.
herkes giymişti zaten
topukluyla rahat yürümeme, halay filan çekmeme rağmen ya düşersem die korkuodum
ve hakkaten de merdivenlerden inerken 2 kere tökezledim :))
düşmedim de sonuçta düşeyazdım
kötüyü mü çektim nedir :))

mezuniyetin hayırlı olsun canım=) yapman gereken en önemli şey yarına kadar ayakkabıları ayağından çıkarma, evin içinde de ayakkabıyla gez ki iyice alış (altı temizdir sanırım)

yarın da booll bool eğlen

platformların modasu gectı be canım ayrıca 18 yasında bir genc kız için bana göre abartı

merdivenlerden inerken yan inmeyi dene düz inersen eğimden dolayı tökezlersin :) birde evde gezmeyle olmaz vaktin varsa dışarda çık dolaş biraz
iyi eğlencelerrr...

platform topuklu ayakkabıların ıcın de en rahatıdır .

sıkıntı etmeyın kasmayın kendınızı .

platform ayagı denge de tuttugu ıcın ,yuruyememe gıbı

bı sorununuz olmaz .dua edın de ; bu senenın modası olan

patformsuz ucgen burunlu topuklu ayakkabı gıymedınız

onlar cok zarıf oldugu kadar ,cok da rahatsız edıcı malesef .

cunku ayak dengelı degılıdır .parmak ucları yerde topugunuz hava da

kaldıgı ıcın bı haylı ıskence oluyor malesef.hele uzun sure ayak da olanlar ıcın

Hayırlı olsun canım..

Bunu uygulamalı göstermek lazım buradan pek fazla bir şey yapılamaz ama.. Dik yürümeye ve dikkatli yürümeye çalış.. Arkadaşın da dediği gibi alıştırma yap, merdivenlerden in çık bir de heyecan yapma

Bende kuzenimin düğünü için 12 cm topuklu platform aldım canım bende düğüne kadar alıştırma yapıyorum. Her gün evde giyip onlarla yürüyorum ve ben alıştım artık.

kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali

ahhh ahhh bende hiç beceremem şu topuklu işini kendi nikahımda bile nerdeyse babet giydim tabii bazı durumlarda giymek gerekiyo..bencee topuklularını yanına al ve tam diploma alacağın zaman giy ve yavaş haraket et sonrasında çıkartır daha rahat bi ayakkabı giyersin. ben olsam öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…