Topuklu ayakkabı :(

püf noktası küçük adımlar bence.acele etmeden küçük küçük atılan adımlar yardımcı olacaktır

Bizim kep töreninde sahnede herkes babet giymişti zorunlu olarak törenden sonra kokteyl vardı o zaman asıl elbiselerimizi gitmiştik ben de 10 cm topuklu giymistim ilk defa ev dısında bir yerde... Sonra baloda giydiğim de 13 cmdi. Bu cumartesi aksamı da arkadaşımın mezuniyetine gidecegim onda da 15 cm giyeceğim gittikçe artıyor :) ama evin icinde yürüye yürüye alışıyorsun ve alışmalıyız sonuçta ileride is kadını olacağız topuklu bizim icin terlik gibi olmalı. İyi ki platform almissin en rahat topuklu ayakkabıdir platform topuk. Yoksa cok zorlanırdin. Diploma töreninde inmeden hemen bir onune yoluna bak ki beklenmedik seyler çıkmasın takılma :)

Son düzenleme:

Topuklu ayakkabiyla adim atarken ilk once topugunuz yere bassin sonra ayak uclariniz...ve evde pratik yaparsaniz daha cok kolay olur sizin icin

aynı dert bendede var hayatımda ilk defa 12 cm topuk giyicem ki düğünümde bile o kadar yuksek giymedim :)
bide cocukla nasıl becericem bilmiyorum :):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…