topuklu ayakkabı derdi. nolur yardım :( -resimli-

çok abartı gibi, özel sektörde çalışcam inş, o diğerleri çok mu kötü o boy topuk :(

düz taban şık ayakkabılar babetler tercih edebilirsin tatlım ben o kısa topukları genç insanlara yakıştıramıyorum açıkcası.

hiç topuklu ayağına geçirmemiş biri olarak 2 yıl önce işe başlamam sebebiyle bi girdim platform işine şimdi vazgeçemiyorum yüksek topuktan şık kadınsı gösteriyor insanı tavsiye ederim.

sanırım sen de yeni bir başlangıç yapıcaksın bana kalırsa iddialı bi giriş yap :ssz:

peki bu nubuk bordo hardal rengi falan genç işi olur mu, tokalı falan olunca mı genç işi olur? onlar bana daha yaşlımsı geliyor bilmiyorum :(

Kısa topuk tokalı falan daha yaşlı işi durur doğru :) Dolgu topuk giymek istemiyorsan 6-7 cm bu tarz ayakkabı giy, sonra platforma yükselirsin, :) ilk platform zor gelebilir.

normal topuk derken 10 cm mi?

7cm ve üzeri uygundur canım
moralin bozulmasın. bak illa topuklu giyeceksen kalın topuklular da cok rahat oluyor.
inceleriyle gezmek zor
ben çok giydim ama hala ayaklarım ağrır hemen alışılacak şey değil zaten.

7cm ve üzeri uygundur canım
moralin bozulmasın. bak illa topuklu giyeceksen kalın topuklular da cok rahat oluyor.
inceleriyle gezmek zor
ben çok giydim ama hala ayaklarım ağrır hemen alışılacak şey değil zaten.

canım bi bulabilsem düzgün. o diğer ikisini yaptırıyordum numarası yok diye. o zaman adama 7 8 cm olsun topukları diyeyim olur mu? ya da 10 cm olsun ama platformu olsun? of giyemem düşerim diye tırsıyorum. boyum da 1.72 falan deve gibi mi olurum

peki bu nubuk bordo hardal rengi falan genç işi olur mu, tokalı falan olunca mı genç işi olur? onlar bana daha yaşlımsı geliyor bilmiyorum :(

tokalı ve ufak papyonlu olanlara genelde yaşlı işi gibi duruyor.platform da gıyebılırsın bak onlar dıger topuklular gıbı degıl daha rahat.

düz taban şık ayakkabılar babetler tercih edebilirsin tatlım ben o kısa topukları genç insanlara yakıştıramıyorum açıkcası.

hiç topuklu ayağına geçirmemiş biri olarak 2 yıl önce işe başlamam sebebiyle bi girdim platform işine şimdi vazgeçemiyorum yüksek topuktan şık kadınsı gösteriyor insanı tavsiye ederim.

sanırım sen de yeni bir başlangıç yapıcaksın bana kalırsa iddialı bi giriş yap :ssz:

aynen ilk defa giyeceğim, hep dolgu topuk giydim çok uzun olmayan. babet hiç sevmiyorum ayaklarım 39 numara. platformu çok beğeniyorum aslında, bi de ilk kez denedim bugün rahat aslında. ama yine de hızlı yürüyemiyorum tabi. düşerim paytak olurum, komik olurum diye korkuyorum. offff

canım bi bulabilsem düzgün. o diğer ikisini yaptırıyordum numarası yok diye. o zaman adama 7 8 cm olsun topukları diyeyim olur mu? ya da 10 cm olsun ama platformu olsun? of giyemem düşerim diye tırsıyorum. boyum da 1.72 falan deve gibi mi olurum

7cm yaptır sen platform da olsun
platform zaten daha rahat yürümeni sağlar
ama öyle aşırı bir platformda yapmasın. 7cm.e uygun olsun
aynı kısa topuklu gibi rahat giyebilirsin hem

bir de sen sadece işteyken mi giyiyorsun, mesela arkadaşlarınla buluşurken, alışverişte vs hep platform mu giyiyorsun

seninle aynı yaştayız, ben de iş yerinde bu tarz kısa topuklu kullanıyorum, 5- 10 cm arasındakileri.. ilk görüşte daha yaşlı işi gibi kalsa da, kumaş pantolon, şık bir bluz veya gömlekle gayet iyi gözüktüklerini düşünüyorum. ama elbise veya etek giyeceğim zaman daha yüksek topukluları giymeye çalışıyorum.

yalnız bence başka modellerde bakmalısın. topuk boyu kısa olduğu halde, daha genç ve çekici duran ayakkabılarda bulabilirsin.

ben hotiç'e bak derim, 7cm lik 2 modelini çok sık kullanıyorum, biri sütlü kahve gibi, biri de siyah. ama daha genç gözüküyor, modelleri biraz daha farklı ve aşırı rahatlar.

bir de sen sadece işteyken mi giyiyorsun, mesela arkadaşlarınla buluşurken, alışverişte vs hep platform mu giyiyorsun

alıştırmışım kendimi dışarı çıkarken de mesai dışında da tercih ediyorum tatlım yazları dolgu topuk açık ayakkabılar da çok rahat oluyor yaz bitmeden bu fikri de değerlendirebilirsin

Ben 24 yaşındayım. Senin ilk resimdeki ayakkabının aynısından bende de var. Severek beğenerek giyiyorum. Normal ve platform topuklularım da var. Onları da giyiniyorum. Bana ilk giydiğim zamanlarda bile zor gelmemişti. Hatta kışın topuklu botların çekiciliği paha biçilemez..

kızlar topuklu giymek istiyorum ve başlangıç olarak 5 cmlik ayakkabılardan aldım bugün. zar zor buldum diye 3 tane aldım. birini siyah aldım illa ki lazım olur iş görüşmesi falan diye. siyah nubuk. biri bordumsu, o da nubuk. diğeri taba rengi, o deri. 3ü de aynı tarz sadece renkleri değişik işte. ama acaba babaanne ayakkabısı gibi bi şey mi aldım diye içim içimi yiyor. giyilir mi bunlar bilemedim. 23 yaşındayım. topukludan anlamadığım için saçma bir şey alıp rezil olmak istemiyorum :( öyle tokalı ağır modeller almadım düz ama bi fikir verin lütfen.

siyah olan yanımda. diğerlerini yarın gidip alcam. ayakkabı bu ama telefondan çok saçma çıkmış rengi, mat süetimsi siyah. süet değil, nubuk deniyormuş. modelini görün diye ekliyorum:
Eki Görüntüle 790322 Eki Görüntüle 790323
asıl duruşu rengi böyle, nubuk:
Eki Görüntüle 790341

--------------------------------------------------------------------------

bordonun rengi böyle:
Eki Görüntüle 790303

bunlar giyilir mi uygun mu? komik durur muyum... daha yükseğine henüz alışkın değilim

alttakiler de topuk boy, tarzı benzer diye ekledim

resmi olman gereken yerde olur tabi. iş görüşmesi ya da işteyken. ben de geçen sene 23 yaşında iken yani okulda giyiyordum böyle topuk ve ayakkabı. öğretmenim bu arada yani resmi olmam gerek ve gayet de iyi oluyor. diğer arkadaşlar da giyiyor. bir tek taba olan biraz daha olgun kaçmış bence. günlük olarak da yine topuklu ama daha şıkır şıkır şeyler al derim:34:

bir de bu platformu aldım rengi aynı böyle, 2 cm daha kısadır sadece. aynısı bunun. bunu çok sevdim aslında rahat da ama yüksek tabii. diğerleri kötüyse bunu giyene kadar didinirim, diğerlerini giymem napim...:5: Eki Görüntüle 790359

Sana tavsiyem hiç topuklu giymedim diyip ara topukla başlama bu işe ... Ben ilk topuklu deneyimi 15 cm'le yaşadım :52: Platformlar o kadar rahat ki ... Benim zamanımda yoktu :27: Bu pembe çok güzel mesela ...

( bu arada söylemeden geçmeyeyim topuklu giy ama benim gibi abartma .. Yıllardır yüksek topuklu ayakkabılarla uzun saatler ayakta kalmanın sonucunda baş parmağımın kenarında kemik çıkıntısı oldu ... Ameliyatla alınıyor ama tekrar çıkıyor ... Kararında giy arkadaşım iyi gezmeler :32: )

Yaparsın şak diye de giyersin de ben kısa topuk hiç giymedim ne bileyim biraz babaanne işi geliyor bana ya da ben yakıştıramıyorum :)

Ben 24 yaşındayım. Senin ilk resimdeki ayakkabının aynısından bende de var. Severek beğenerek giyiyorum. Normal ve platform topuklularım da var. Onları da giyiniyorum. Bana ilk giydiğim zamanlarda bile zor gelmemişti. Hatta kışın topuklu botların çekiciliği paha biçilemez..

canım botlar rahat oluyor topuklu ben de giyiyorum öyle, bilekten tuttuğu için falan. bu ilk resimdekinin nubukların bordosu mesela özel sektörde giysem abes mi olur sence, yani renkli daha genç olur en azından diye dedim

Sana tavsiyem hiç topuklu giymedim diyip ara topukla başlama bu işe ... Ben ilk topuklu deneyimi 15 cm'le yaşadım :52: Platformlar o kadar rahat ki ... Benim zamanımda yoktu :27: Bu pembe çok güzel mesela ...

( bu arada söylemeden geçmeyeyim topuklu giy ama benim gibi abartma .. Yıllardır yüksek topuklu ayakkabılarla uzun saatler ayakta kalmanın sonucunda baş parmağımın kenarında kemik çıkıntısı oldu ... Ameliyatla alınıyor ama tekrar çıkıyor ... Kararında giy arkadaşım iyi gezmeler :32: )

evet bunu giyiyorum şu an evde cidden platform olunca daha az baskı oluyor baş kısımda, daha rahat. ama ne bileyim bununla sokağa çıksam abes mi olur, düşer miyim :) ilk giydiğin zamanla şimdiki zaman arasında fark var dimi, ilk 15 cm giydiğinde nasıl yürümüştün zorlanmış mıydın? geçmiş olsun bu arada, ben de sürekli değil de hani en azından hiç giymemezlik etmek istemiyorum çok şık duruyor

evet bunu giyiyorum şu an evde cidden platform olunca daha az baskı oluyor baş kısımda, daha rahat. ama ne bileyim bununla sokağa çıksam abes mi olur, düşer miyim :) ilk giydiğin zamanla şimdiki zaman arasında fark var dimi, ilk 15 cm giydiğinde nasıl yürümüştün zorlanmış mıydın? geçmiş olsun bu arada, ben de sürekli değil de hani en azından hiç giymemezlik etmek istemiyorum çok şık duruyor

Canım inan yaklaşık yarım saat bacaklarım titredi :27: Eve dönerken de ayakkabılar elimdeydi :1: Şimdi topuklularla koşuyorum :10:

Ama bendeki de saçmalık insan evde bir alıştırma yapar ben direk giydim çıktım :) Ama merak etme birkaç kez giydikten sonra o kadar rahat oluyor ki başka bir şey giymek istemiyorsun :16: Bacakların daha düzgün görünüyor , kalçan daha kalkık :32:

Benim artık tek derdim eşim bu konuda .. Paşam tak tak sesinden rahatsız oluyormuş :53:

Eger dogru kıyafet seçimi yaparsanız şık olur.

bir örnek vereyim, siyah olan ayakkabıyı etekle giyerseniz yaşınıza uygun olmaz ve sizi kötü gösterir. pantolon ile giyerseniz çok güzel tamamlar :)

Ben begendim hepsini.. Hicte babaanne gibi durmuo bence gayet hoslar..
Bordoyu cok sevdim.. :16:

Eger dogru kıyafet seçimi yaparsanız şık olur.

bir örnek vereyim, siyah olan ayakkabıyı etekle giyerseniz yaşınıza uygun olmaz ve sizi kötü gösterir. pantolon ile giyerseniz çok güzel tamamlar :)

evet ben de öyle düşünmüştüm alırken, kumaş takımla giyersem memur gibi olurum, ama başka kombin yaparsam hoş olabilir diye düşünmüştüm ama buradaki platformcu hanımlar biraz yaşlı işi dedi :) onlar da haklı tabi platformun cazibesi tartışılmaz ama ilk aşamada platform falan korkutuyor biraz :(

Back
X