topuklu ayakkabı derdi. nolur yardım :( -resimli-

Ben begendim hepsini.. Hicte babaanne gibi durmuo bence gayet hoslar..
Bordoyu cok sevdim.. :16:

o bordonun kısa topuklusu olacak bende işte ama öyle uzun daha güzel tabi :) topuklu ayakkabıdan anlamadığım için yanlış şeyler giyip rezil olmak istemiyorum o yüzden topuk boyuna taktım kafayı :(

ya peki mesela böyle kombinlere bu 5 cmlik topuklulardan giyilir mi?? siyah bordo hardal vs vs

$Beyaz-salaş-bluz-ve-dar-kot-pantolon-kombini.webp$kisa-boylu-giyim-4.webp$mavi-jeans-elbise-modelleri-2012-2013-12.webp

o bordonun kısa topuklusu olacak bende işte ama öyle uzun daha güzel tabi :) topuklu ayakkabıdan anlamadığım için yanlış şeyler giyip rezil olmak istemiyorum o yüzden topuk boyuna taktım kafayı :(

O boylardaki topuklar cok rahat...Bende bitane var duz ayakkabi gibi gelio giydigimde agritmio ayagi hic babaanne gibide durmuo bana gore topuk kalinligina gore degisio olabilir tabi cok kalin topuklar e biraz babaanne olabilirse seninkiler beni rahatsiz etmedi :)

O boylardaki topuklar cok rahat...Bende bitane var duz ayakkabi gibi gelio giydigimde agritmio ayagi hic babaanne gibide durmuo bana gore topuk kalinligina gore degisio olabilir tabi cok kalin topuklar e biraz babaanne olabilirse seninkiler beni rahatsiz etmedi :)

sendeki ne renk desenli mi düz mü? bir de neyin altına giyiyorsun? ay ne zor işmiş babet alcam en sonunda ya da converse e döncem :)

ben bu topukları hiç beğenmiyorum ne yazık ki. en güzel bacağı bile çok çirkin gösteriyorlar ve çok kalın. bu kombinlerle de olmaz. o topuktan ziyade dolgu topukla başlarsanız daha iyi olur hem görüntü hem rahatlık açısından.

yoo rahatlar giymek açısından ama topuğu babaanne topuğu gibi mi? siyah olan hafif klasik sert duruyor ama bordo olan daha hoş tabi. hardal rengi vs de istiyorum ama tek derdim topuk boyu çok mu kötü, ya da tipi :14:
önceden dolgu topuk giydim hep, ilk defa böyle giyeceğim evet

kesinlikle yaşına uygun değil topuğun boyu :20: rahatlık istiyosan dolgu giymeye devam et.

topuklu gıyeceksemmm mutlaka yanıma babetde alıyorumm :D nnolur nolmaz bazen cok acı verıyor topuklu gıymek yaaa :( cogu zaman evden topuklularla çıkıp babetlerle dönmuslugum var :D ayakkabı alırken topuğu kadar ön tarafınında yüksek olması gerekiyor mus kı daha az acı versın daha rahat gıyebıl dıye ben bunu sonradan ögrendım maalesef...

topuklu gıyeceksemmm mutlaka yanıma babetde alıyorumm :D nnolur nolmaz bazen cok acı verıyor topuklu gıymek yaaa :( cogu zaman evden topuklularla çıkıp babetlerle dönmuslugum var :D ayakkabı alırken topuğu kadar ön tarafınında yüksek olması gerekiyor mus kı daha az acı versın daha rahat gıyebıl dıye ben bunu sonradan ögrendım maalesef...

arkadaşa kesinlikl katılıyorum. iş için aldığun sölemişsin ama ben dahil şubede herkes şubeye babatleriyle gelir iş balında topuklu ayakkabılarımızı giydikten sonra 5 ten sonra müşterilr gidince tekrardan babetlerimize dönüyoruz ki ben bazen hp babatle kalıyorum. o kadar dert edinmene gerek yok ama topuklu ayakkabi biraz tecrube işi giydikç giydikçe alışıyorsun normal geliyor sana:)

evet ben de öyle düşünmüştüm alırken, kumaş takımla giyersem memur gibi olurum, ama başka kombin yaparsam hoş olabilir diye düşünmüştüm ama buradaki platformcu hanımlar biraz yaşlı işi dedi :) onlar da haklı tabi platformun cazibesi tartışılmaz ama ilk aşamada platform falan korkutuyor biraz :(

iyi kombine ile platformdan bile güzel durur. giyiyorla o yüksek ayakkabıları yürüyüşleri bile çok komik oluyor, çok nadirdir düzgün yürüyen :) öyle olacagına, yürüyüşünüzün iyi olmasına öncelik verirseniz kıyafetlerinizi daha güzel taşırsınız.

dolgu topuk giyebilirsin. en rahatı. 10 cm bile olsa rahat yürüyorsun.
ben ince topuk ve platform sevmem.
hele bacak boyun kısa ise platform daha kötü gösteriyor bence.

ben bu ayakkabıları da giyerim ya, evet daha olgun yaşlarda giyilecek gibi ama bence doğru kıyafetle giyersin rahat rahat.
mesela geniş paçalı yere kadar pantolonla falan iyi durur.

kızlar topuklu giymek istiyorum ve başlangıç olarak 5 cmlik ayakkabılardan aldım bugün. zar zor buldum diye 3 tane aldım. birini siyah aldım illa ki lazım olur iş görüşmesi falan diye. siyah nubuk. biri bordumsu, o da nubuk. diğeri taba rengi, o deri. 3ü de aynı tarz sadece renkleri değişik işte. ama acaba babaanne ayakkabısı gibi bi şey mi aldım diye içim içimi yiyor. giyilir mi bunlar bilemedim. 23 yaşındayım. topukludan anlamadığım için saçma bir şey alıp rezil olmak istemiyorum :( öyle tokalı ağır modeller almadım düz ama bi fikir verin lütfen.

siyah olan yanımda. diğerlerini yarın gidip alcam. ayakkabı bu ama telefondan çok saçma çıkmış rengi, mat süetimsi siyah. süet değil, nubuk deniyormuş. modelini görün diye ekliyorum:
Eki Görüntüle 790322 Eki Görüntüle 790323
asıl duruşu rengi böyle, nubuk:
Eki Görüntüle 790341

--------------------------------------------------------------------------

bordonun rengi böyle:
Eki Görüntüle 790303

bunlar giyilir mi uygun mu? komik durur muyum... daha yükseğine henüz alışkın değilim

alttakiler de topuk boy, tarzı benzer diye ekledim

arkadaşım bu ayakkabıların hiç biri yaşına uygun değil. Ben 28 yaşındayım bu ayakkabıları asla giymem 23 yaşında bir kızsın neden böyle babaanne topuğu aldın ki değiştirme şansın varsa hemen değiştir ayakkabıları (şahsi fikrim)

ben topuk boyunu beğendim alışmak için çok uygun. çoğu arkadaş dolgu topuk demiş evet dolgu topuk çok rahattır istediğin kadar yüksek giy yinede sorun yaşamazsın. ama ben kendi adıma dolgu topuktan nefret ediyorum. ne o öyle tuğla giymiş gibi :19::19: hiç estetik değil :51: sonuç olarak ben ayakkabılarını sevdim uygun kombinlerle şahane durur. güle güle kullan

Ben ya çok topuk ya hiç meselesini anlamıyorum.
Orta boy topukla gayet güzel bir duruş ve rahat yürüyüş elde ediliyor.
Demode olmadıktan sonra babaanne havası vermez.
Bershka ve Stradivarius tamamen genç giyim mağazaları ama onlarda orta boy topuk her zaman görüyorum.

Son düzenleme:
Canım kısa topuk daha çok yaşlıların tercih ettiği bir model.... Bence gençlere en çok yakışan kesinlikle dolgu topuk...

sağolun kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için. bugün çıktım bir sürü ayakkabı baktım aldım, avmde hep kızların ayağına baktım ne giyiyorlar diye. hoş şeyler aldım :) şık babetler aldım, elle'de çok güzel rahat bir ayakkabı aldım. c&a'dan 2 tane dolgu topuk aldım, 2 al 1 öde kampanyası ile. ben burnu açık giymiyordum sanki parmaklarımda sorun varmış gibi, baktım herkes giyiyor valla ben de aldım çok hoş oldu

orta boy ve renkli olan topuklular genç işi aslında, genç kız mağazalarında çok vardı. Bershka'da vardı mesela. ben taba rengi olan topuklumu değiştirip krem sivri burun babet aldım. ama bordo topuklumu değiştirmedim, 5 cm bile olsa bence rengi dolayısıyla iyi bir kombinle hoş olur o. siyah biraz ağır evet, onu mülakatlarda giyerim anca. sağolun sayenizde öğrendim bir çok şey :16:

Son düzenleme:
arkadaşa kesinlikl katılıyorum. iş için aldığun sölemişsin ama ben dahil şubede herkes şubeye babatleriyle gelir iş balında topuklu ayakkabılarımızı giydikten sonra 5 ten sonra müşterilr gidince tekrardan babetlerimize dönüyoruz ki ben bazen hp babatle kalıyorum. o kadar dert edinmene gerek yok ama topuklu ayakkabi biraz tecrube işi giydikç giydikçe alışıyorsun normal geliyor sana:)

ayyy sorma zaten böyle rahat rahat hergunn topuklu gıyen hatunların havasına hastayım :D
benım gıbı spor ayakkabıseverlere zor oluyor ama kadın oluncada topuklu olmadan olmuyor yahu :D

Bu nedir yahu ingilizce ogrenir gibi topuklununda beginner elemantary intermediate diye gidiyo heralde topuk cmine gore :D cok guldum ya ben lise 1 de 10 cmlik dolgu topukla basladim Allaha sukur hicde dusmed dugunde halay bile cektim cokta rahat .. Sonra platformlu dolgu topuga gectim onude kalin olanlardan asil onlar daha rahatmis ve simdi universitedeyik ince topuk 13 cmlik giyebiliyorum platformlu bunlar cok yasli isi genceciksin niye boyle tercih yaptin ki alirdin evde bir iki giyerdin alisirdin zaten. Biraz cesaret

Back
X