Topuklu Ayakkabılar

miss harlow-299 aud

mrb kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.1 saate kadar ayakkabı almam lazım.bu modelin aynısını gördüm.boyum 1.58 ve siyah diz üstü abiye elbise giycem.altına bu ayakkabılar nasıl durur sizce.çok acil fikir verin verin ltf.akşama giycem hemen almam lazım.tşk.

miss harlow-299 aud

mrb kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.1 saate kadar ayakkabı almam lazım.bu modelin aynısını gördüm.boyum 1.58 ve siyah diz üstü abiye elbise giycem.altına bu ayakkabılar nasıl durur sizce.çok acil fikir verin verin ltf.akşama giycem hemen almam lazım.tşk.

kızlarr ben bugün trendyoldan şahane bir ayakkabı aldıım sertaç delibaş'ın tüm ayakkabılarına bayılıyoruum yaa hepsini almak istiyorumm evet benimki şu en sağdaki siyah olan:87:

Uff Uff Ufff diyorum , çok şık ve seksi bi ayakkabı

miss rihanna-349 aud

Buda günlük kıyafetlerde özellikle kotlarla çok şık kombine olucağını düşündüğüm bi ayakkabı çok tatli çook

Buda çok çok frapan , bu tarz ayakkabıları gördüğümde içim gidiyo giyebiliceğimi bilsem 1 dk düşünmem offf bayıldım bayıldım

Buda çok sportif ve klasik gündelik giyilebilicek bi ayakkabı çok sevdim çook

bayılıyorum platform topuklu ayakkabılaraa

ama fazla kullanamıyorum ayaklarımı acıtıyo

bu konuda bi püf noktası varda benmi bilmiyorum?

rahat bi şekilde yüksek topuklu giymenin püf noktaları üzerine bi konu açiim dur:86:

Kızlar bende topuklu ayakkabi dan vazgeçemeyenlerdenim facebook da ''pudra ayakkabi'' yi arkadaş olarak öneriyorum en azından fikriniz olurrr (=

of ne kadar güzeller ne kadar havalılar insanın duruşunu havasını bile değiştiriyolar ama giyemiyorumm:84latform topuğu geçtim dolgu topuklar bile ayaklarımı çok kötü yapıyo dolgu topuğun dışında hiç almaya cesaret bile etmedim zaten ama çok özeniyorum millete baktıkça dümdüz ayakkabı giymek istemiyorum.esra erol hamile haliyle hala vazgeçmedi o topuklardan hiçmi rahatsız etmiyo yada çaktırmıyomu.yokmu bunun bi püf noktası

bu yazıyı ekşi sözlükte okudum : :44:

bir hanımın kendine yapabileceği en büyük haksızlıktır, kendisine yaptığı bir ihanettir.

üzerine başına bu kadar dikkat eden hanımlar nasıl olur da babet denen bu çağımızın vebasını ayaklarına geçirirler inanamıyorum. evet rahat olduğunu tahmin ediyorum ama bu kadar çirkin bir kıyafetin sadece rahat diye giyilmesine inanamıyorum. kaldı ki hanımlar sırf şıklık ve zerafet için bir çok zahmete katlanırken babet belasına neden aynı tepkiyi göstermezler bu da ayrı bir soru.

hanımlarımızın genelde neden babeti tercih ettiğinden daha önce şu yazımda bahsetmiştim. (bkz: topuklu ayakkabı ile yürüyememek/#23107073) kendimi tekrar etmeyeceğim ama özetle babet tercihi son 10 yıldır liselerde rahatça spor ayakkabı giyilebilmesine bağlıyorum.

özellikle iş yerinde bu babet denen cisimlerin topuklu ayakkabı yerine geçtiğini düşünülüyorsa, çok yanlış yapılıyor demektir. hele hele uzun boylu hanımlarımız topuklu ayakkabının sadece boy uzatmak için bir araç olduğunu düşünüp bahane olarak "benim boyum zaten uzun gerek yok topuklu ayakkabıya" dediklerinde gerçekten dayanamıyorum. sadece birkaç gram vermek için dayanılmaz çileler çeken hanımlar (kusmak, aç kalmak vs.) babet giyerek bacaklarını olduğundan çok daha şekilsiz gösterdiklerinin farkında değiller mi acaba? çevresindeki erkekler nasıl olur da bu laneti hanımlara söylemezler, söyleyemezler?

benim gözümde babet, dolgu topuktan bile daha kötüdür. evet rahat olabilir ama sırf rahat diye işe pijama ile nasıl gelmiyorsak bununla da gelinmemeli. tamam her hanım 10 cm topuklu ayakkabı giysin de demiyorum ama en azından hafif bir yükseklik bile duruştaki, yürüyüşteki zerafeti 4-5 kat arttırıyor.

tüm hanımları evlerindeki babetleri atmaya davet ediyorum. biran önce kurtulun onlardan. bir erkek için göbek neyse, kadın için de babet odur. zarifliğinizi, sadece rahatlık adına bozmayın.

kardeşimin 1 aydır 36 numarasını beklediği ayakkabı,aşık oldu bunlara:

Son düzenleme:

zevklerimiz kesinlikle çok benziyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…