topuklu ayakkabılarla basım dertte :(

meraabbaa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
10
0
6
İstanbul
meraba ben ilkkez topuklu ayakkabı gıyıcem elbısem bu altına hangı renk topuklu ve canta gıder hem rahat olsun hem sık dursun

nerde giyeceğinize bağlı

buna benzer bir elbiseyi arkadaşım bir düğünde giymişti altına kırmızı topuklu ve pörtföy çantasıda kırmızıydı çok harika durmustu

bu elbiseyi bir çok sekilde kullanabilirsiniz.

cok yakın bır arkadasımın düğününnde gıyıcem :) rüküş veya abartı olmak ıstemıyorum acıkcası herkez baska bısey söyluyor o yuzden sızle paylasmak ıstedım :)

yaşınız 16 imiş

bence çok abartmayın,mesela siyah renk kalın topuk ayakkabı çantanızıda istediğiniz bir renk alın gayette şık olursunuz

tamam da canta sırıtmaz mı o zaman

ben genelde çantayla ayakkabının sürekli aynı renk olması taraftarı değilim.
kesinlikle ince topuk fazla abiye duran ayakkabılar asla giyme sizi olduğunuzdan büyük ve ayağınızda çok rahatsız eder.
ben görümcemin kızının kınasında topuklu ayakkabı giymiştim inceydi topuğu biraz dayanamadım çıkardım malesef kınanın sonlarına doğru ayak yalındım düşünün artık.allahtan elibisem uzundu

teşekkür ederım dıkkate alıcam :)

arkadan dağınık topuz yaptır.arkadaşın paylaştığıda öyle bişi..çok hoş durur.arkası dekolte çok güzel gösterir elbiseyi..dağınık topuz desen zaten hemen anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…