Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 826490 Eki Görüntüle 826491 Eki Görüntüle 826492 bunlar olabilir mesela..gayet şık dururlar=)
meraba ben ilkkez topuklu ayakkabı gıyıcem Eki Görüntüle 826485 elbısem bu altına hangı renk topuklu ve canta gıder hem rahat olsun hem sık dursun![]()
tamam da rahatlık bakımındn hangılerını önerırsınız acaba sonucta ık kez gıyıcegım için zor olucak ya :18:
bu ayakkabılar rahat olur.önden dolgulu olduğu için çok rahat yürürsün.bende giyemem topuklu ama zorluk yaşamıyorum.
nerde giyeceğinize bağlı
buna benzer bir elbiseyi arkadaşım bir düğünde giymişti altına kırmızı topuklu ve pörtföy çantasıda kırmızıydı çok harika durmustu
bu elbiseyi bir çok sekilde kullanabilirsiniz.
meraba ben ilkkez topuklu ayakkabı gıyıcem Eki Görüntüle 826485 elbısem bu altına hangı renk topuklu ve canta gıder hem rahat olsun hem sık dursun![]()
yaşınız 16 imiş
bence çok abartmayın,mesela siyah renk kalın topuk ayakkabı çantanızıda istediğiniz bir renk alın gayette şık olursunuz
tamam da canta sırıtmaz mı o zaman
ben genelde çantayla ayakkabının sürekli aynı renk olması taraftarı değilim.
kesinlikle ince topuk fazla abiye duran ayakkabılar asla giyme sizi olduğunuzdan büyük ve ayağınızda çok rahatsız eder.
ben görümcemin kızının kınasında topuklu ayakkabı giymiştim inceydi topuğu biraz dayanamadım çıkardım malesef kınanın sonlarına doğru ayak yalındım düşünün artık.allahtan elibisem uzundu![]()