Topuklu ayakkablar

çok zarif çok güzel duruyolar ama bende hep spor ayakkabı giyiyorum malesef.................

30 çift ayakkabım var :dance: topuklu öylece duruyorlar kutularında ayda yılda özel bir gün olacakta giyeceğim hep spor ayakkabı giyiyorum ama vitrinde hoşuma giden bişey görsem dayanamıyorum çok zarifler ne yapayım sositososito eşim topuklu ayakkabı giyince çok farklı oluyorsun diyor bende onun beğendiğini bildiğim için vitrinde gördüğümü aldırıyorum artık kendimi frenliyorum hastalık olmaya başladı bende bu çünkü :bbo:

canım paylaşımın için sağol hepsi çok harika tabi eşinin dediği sözde doğru çünkü vücudu dikleştiriyor ve seksi gözüküyor aynen katılıyorum

bende çok severim ama boyun uzun olduğu için hepten sırık gibi oluyorum komplenkse giriyo arkidişlerim:)))bende çok abartılı olmamak şartıyla seviyorum topuklu papuçları bayana daha bi zariflik katıyo!bide yürüyemeyenler var çok komik oluyo aşk_ı memnuda ki bihter çok komik heran düşcekmiş gibi hatun:)))

:))))))) diziyi izlemiyorum ama arada takılırsam bi bakayım bari merak ettim :))) bakim benim gibimi yürüyor :))

bayılırım topuklu ayakkabılara şakkıdı , hele birde sivri burun oldu mu yeme de yanında yat :jeyyar:

Tam bir yüksek ökçe tutkunuyum düz ayakkabı ile asla yürüyemem ve kendimi kadın gibi hissediyorum yüksek ökçelerde düz giydiğimde liseli kızlardan farkım yok

hihoyyyt

sondaki kırmızı ve siyah ayakkabıyı giymek işkence gibi aynen.parmaklar içinde ne hale geliyor.kaydirigubbakcemile3 ama çoğu kadının vazgeçemeyeceği modellerden sanırım CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…