Bilemiyorum torpil dünyanın heryerinde mi bu kadar yaygın ?
Yoksa bizim memlekete has bi durum mudur ?
Her hükümet döneminde oluyor malesef
Bende hiç diğer ülkelerde var mı bilemedim
Evet maalesef göz göre göre olumsuz şeyler yaşanıyor fakat o çıkarların uzun vadeli olduğunu hiç göremedim.. bir kuldan değil de torpili Allah'tan istemek daha etkili inanın..
nasibinde yoktur umarım daha güzel bir iş teklifi sana gelir.
Burası Türkiye...
Ne dersek diyelim işlerin çoğu topille yürüyor..
Maalesef olmadığı yer yok.
En basit örneği de devlet hastaneler. Hemşire / doktor yakınları en önce muayene olur. Sonra havalı havalı bakarlar size.Bunun olduğunu duyunca çok şaşırmıştım ama bizzat yaşadım.
Çok vahim durumumuz...
Maalesef olmadığı yer yok.
En basit örneği de devlet hastaneler. Hemşire / doktor yakınları en önce muayene olur. Sonra havalı havalı bakarlar size.Bunun olduğunu duyunca çok şaşırmıştım ama bizzat yaşadım.
Çok vahim durumumuz...
Bunda sorun yok ki. Daha doğrusu torpil değil. Hastane personelinin ve yakınlarının acil dışında önceliği vardır. Tıpkı 65 yaş üzeri hastaların ya da yatan hastaların önceliği olduğu gibi.
Sebebi de refakatçisinin ya da hastanın kendisinin hastane personeli olmasıdır. Yani basit bir muayene için bile gelse o hemşire ya da o doktorun sekreteri vs o hastanın yanında olur.
Bu arada kendi bölümündeki işin aksamaması içi öncelik vardır.
-
Geçen de buna benzer bir konu vardı.
Orada da belirtmiştim, eğer bahsedilen işi alınan kişi de eğitimi, dili, fazladan bilgisayar bilgisi vs olmadan yapabilecek kapasitedeyse torpil karşıtı değilim.
Bunu hak yemek vs olarak görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?