- Konu Sahibi papatya6005
-
yanlız değilsin merak etmeKaynananiz kaynataniz çocuğunuz a birseyler alıyor mu yada harçlık veriyor mu altı yaşında kizim var birsey almıyorlar beceremiyolarmis almayi . Ama sadece nedense benim kıza almayi beceremiyorlar yeni torun dogunca çeyrek takmaya dusunebiliyorlar yada yanlarına kalan toruna ayakkabı terlik almayi becerebiliyorlar. .. kızıma çorap almis küçücük topugu yarı yerde bitane daha almış yine aynı yerde... ne bilim tuaf geliyo ..kızımı da çarşıya götürüp çorap alıp gelmesi de ayrı bi tuaf
ne güzelAyda 1, elinde koca posetle gelir. Ic zibin dis body esofman. Bu ara oyuncaga gectik. Kadinin icinden geliyo
Ne guzelAyda 1, elinde koca posetle gelir. Ic zibin dis body esofman. Bu ara oyuncaga gectik. Kadinin icinden geliyo
Ayda 1, elinde koca posetle gelir. Ic zibin dis body esofman. Bu ara oyuncaga gectik. Kadinin icinden geliyo
Ben burda kocami filan anlatmiyorum canim. Kv mi severim oda beni sever. Yinede sagol. Hep derim kim benim hakkimda ne dusunuyosa allah ona 1000katini versin. Iyi yada kotuNe kadan super bir evliligin var kaynanan kaynatan da super kocan da super dikkat et nazar degmesin canim.
Ben burda kocami filan anlatmiyorum canim. Kv mi severim oda beni sever. Yinede sagol. Hep derim kim benim hakkimda ne dusunuyosa allah ona 1000katini versin. Iyi yada kotu
Boşver ya almasınlar daha iyi kimseye minnetin olmasınKaynananiz kaynataniz çocuğunuz a birseyler alıyor mu yada harçlık veriyor mu altı yaşında kizim var birsey almıyorlar beceremiyolarmis almayi . Ama sadece nedense benim kıza almayi beceremiyorlar yeni torun dogunca çeyrek takmaya dusunebiliyorlar yada yanlarına kalan toruna ayakkabı terlik almayi becerebiliyorlar. .. kızıma çorap almis küçücük topugu yarı yerde bitane daha almış yine aynı yerde... ne bilim tuaf geliyo ..kızımı da çarşıya götürüp çorap alıp gelmesi de ayrı bi tuaf
Kaynananiz kaynataniz çocuğunuz a birseyler alıyor mu yada harçlık veriyor mu altı yaşında kizim var birsey almıyorlar beceremiyolarmis almayi . Ama sadece nedense benim kıza almayi beceremiyorlar yeni torun dogunca çeyrek takmaya dusunebiliyorlar yada yanlarına kalan toruna ayakkabı terlik almayi becerebiliyorlar. .. kızıma çorap almis küçücük topugu yarı yerde bitane daha almış yine aynı yerde... ne bilim tuaf geliyo ..kızımı da çarşıya götürüp çorap alıp gelmesi de ayrı bi tuaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?