Torun isteyen kp!

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Benim cok yakin bir akrabam vefat etti. Esimin annesi ve babasi babama bassagligina geldiler. Kayinpeder bagira bagira biz torun istiyoruz da yapan yok ki dedi. Hicbirsey demedim. Bu terbiyesizligi buldugu her ortamda aklina gelen heryerde yapiyor. Babam da hayirlisi saglik olsun da hersey olur zamanla dedi. Cok sukur cocuklar hayatlarini kurdular. Islerini guclerini yoluna koydular dedi. Resmen beni babamin yaninda sikistirmaya calisiyor. Cok cok ayip birsey degil mi bu. Ben mi abartiyorum Allah askina. Kocaman adam beni tek bulup sikistirmak da neyin nesi. Hani ahlak hani orf adet hani edep nerde. Evlenince biranda butun yatak odasi ortaliga dokulebilir mi. Hersey mubah mi oldu yani. Evlenmeden once sevgililige karsi olan adam bana hakaret eden adam simdi ortamlarda torun da torun diye tutturuyor. Yapasim gelse de kaciyor yemin ederim. Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.

Hem de babama soyluyor yani. Biz boyle seyler konusmayiz. Ayip denilen birsey var. Bir tane var torunu otursun sevsin. Babam dedi zaten gitmeyecek misiniz yanlarina ozluyorsunuzdur torunu dedi. Yok cok gitmek iyi degil gitmeyecegiz. Gelirlerse onlar gelir dedi ayarsiz adam.

Ben hak verdim sana. Hem de bassagliginda..böyle tipler eşinle yan yana otursan, birsevgi sozcugu soylesen vs ayıplayan tipler olur bide genelde
Aynen oyle. Biz esimle sevgiliyken universitede kp bizi birlikte gorup esimin annesine oglun bi o.ospuyla dolasiyordu demis. Esim yillarca konusmadi babasiyla. Dusunun boyle bir adam. Simdi ah canim diye sariliyor bana. Cicek kopartip veriyor mesela bana. Ellerimden opuyor. Ne alaka degil mi. Midemi bulandiriyor.

Arada ne kadar samimiyet olursa olsun bende bu tarz şeylerin ulu orta konuşulmasına kesinlikle karşıyım, edepsizlik bana göre.Babaların bu tarz şeyler konuşması hiç uygun değil, edep olmalı insan da. Ailem de böyle şeyler konuşmaz, ayıp karşılarlar ama aynı densizliği benim kp de yapmıştı, eşime söyledim bir daha baban asla bana böyle konuşmasın ne kadar ayıp dedim, bir dahada duymadım.

Madem o kadar seviyo olanlarin yanina gitsin.bazi insanlar cok gereksiz

Kusura bakma da babası o lafı demişse eşiniz neden gelip hemen size yetiştirmiş de şu an adam ne yapsa yaranamıyor, yarın bir gün de kocanız sizi bırakıp onları tutarsa ne yapacaksınız? Çünkü bu çok olası. Bu kadar kinlenmek iyi değil. Evet az görüşürsün ama bu derece kinlenmek hiç hoş değil.

geri kafalı bir insan değilim, bilen biliyordur da :)
bana da çok ayıp gelir büyüklerin böyle muhabbetler yapması,
hadi torun yapın sevelim ne ya,
kadın o anda kocasının kolundan tutup kalkıp boş oda var mı hadi yapalım mi diyecek
bizim ailede böyle konular hiç konuşulmazdı ondan garipsiyorum herhalde

Kimseyi ilgilendirmez hele kp hiç ilgilendirmez. Benim kv sürekli söylüyordu da sinirden deliriyordum haklısınız yani.
Hep şunu düşünmüşümdür,
bir kadına 1)neden evlenmiyorsun 2) neden çocuk yapmıyorsun soruları sorulmaz.
İncitici ve sinir bozucu sorulardır çünkü bunlar.

Kayınvalide bile bir parça kabul edilebilir de, kayinpederin bu muhabbeti yapması hiç hoş değil. Yani çevremizde hoş karşılanmaz. Ancak boş ve çok konuşan bir erkek çocuk muhabbeti yapar. Ama sevgiliyken sizin için söylediği laftan sonra demek ki kişiliği bu diyorum. Ama çirkin bir davranış kesinlikle.
Eşinin babasinin soyledigi lafı sana söylemesi de ayri bir çirkinlik..

Kendi fikrinizi onaylamayanları pek takmamışsınız. Yinede yazacağım. İnanılmaz abartmışsınız. Dede diyip demeyeceğini kimse size sormayacağı için boşu boşuna kendinizi doldurmayın.

Bende çok hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Kayınpederimde söyler. Geçen aile yemeğinde annemler babannemler varken söyledi. Bi arkadaş lazım torunuma diye. 2.yi istiyor. Bende “buldum ben ona arkadaş. Çok güzel anlaştığı kızlar var” dedim. Takılmadım meseleye, çünkü seviyorum. Kayınpederimde beni sevdiği için bu kadar rahat.

Siz seviliyorsunuz muhtemelen yada samimi görülüyorsunuz. Ama aynı yakınlığı göstermiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…