Hem de babama soyluyor yani. Biz boyle seyler konusmayiz. Ayip denilen birsey var. Bir tane var torunu otursun sevsin. Babam dedi zaten gitmeyecek misiniz yanlarina ozluyorsunuzdur torunu dedi. Yok cok gitmek iyi degil gitmeyecegiz. Gelirlerse onlar gelir dedi ayarsiz adam.Benim kaynanam boyle yapardi her ortamda her durumda konuyu baglardi bi suru torunu da var.illaki yapin derdi hatta bi keresinde seni doktor goturelim mi bile demisligi var.bana gore boyle seyler ayip her ortamda soylenecek bisey degil heleki sizinki kp
Aynen oyle. Biz esimle sevgiliyken universitede kp bizi birlikte gorup esimin annesine oglun bi o.ospuyla dolasiyordu demis. Esim yillarca konusmadi babasiyla. Dusunun boyle bir adam. Simdi ah canim diye sariliyor bana. Cicek kopartip veriyor mesela bana. Ellerimden opuyor. Ne alaka degil mi. Midemi bulandiriyor.Ben hak verdim sana. Hem de bassagliginda..böyle tipler eşinle yan yana otursan, birsevgi sozcugu soylesen vs ayıplayan tipler olur bide genelde
Madem o kadar seviyo olanlarin yanina gitsin.bazi insanlar cok gereksizHem de babama soyluyor yani. Biz boyle seyler konusmayiz. Ayip denilen birsey var. Bir tane var torunu otursun sevsin. Babam dedi zaten gitmeyecek misiniz yanlarina ozluyorsunuzdur torunu dedi. Yok cok gitmek iyi degil gitmeyecegiz. Gelirlerse onlar gelir dedi ayarsiz adam.
Kusura bakma da babası o lafı demişse eşiniz neden gelip hemen size yetiştirmiş de şu an adam ne yapsa yaranamıyor, yarın bir gün de kocanız sizi bırakıp onları tutarsa ne yapacaksınız? Çünkü bu çok olası. Bu kadar kinlenmek iyi değil. Evet az görüşürsün ama bu derece kinlenmek hiç hoş değil.Aynen oyle. Biz esimle sevgiliyken universitede kp bizi birlikte gorup esimin annesine oglun bi o.ospuyla dolasiyordu demis. Esim yillarca konusmadi babasiyla. Dusunun boyle bir adam. Simdi ah canim diye sariliyor bana. Cicek kopartip veriyor mesela bana. Ellerimden opuyor. Ne alaka degil mi. Midemi bulandiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?