2.yi doğurcam nasip olursaBen de tam yazacaktım benzer şeyler. Benim kv de sakın yapmayın diyor gözlerini aça aça böyle kocaman. Tabii yaptığımız yok biz de onun kadar farkındayız maddi sıkıntılarımızın. Ama insan sinir oluyor. Beterin beteri varmış oğlum seni bırakıcak falan ne demekmiş. Sabırlıymışsınız.
Benim kendi annem babam hiç karışmaz, kısmet kızım iş güç olur biz de destek oluruz istemiyorum ya da istiyorum deme büyük konuşma dediler. Canlarım.
Konu sahibi, inan torun diye direten kv kp'yi sakın yapmayın diyene tercih edersin. Gül geç sonuçta onun demesiyle bir şey olmaz.
Valla benim kayınvalidem de aynısını yapıyor. Damadının yanında kayınpederimin yanında görümceme gelen görücülerin yanında kurban bayramında kurban kesilirken herkesin içinde. Tabi bunlar o söyleyince ayıp olmuyor. Ama ben sinirlenip laf çaptırınca babamın yanında ayıp diye uyarı alıyorumBenim cok yakin bir akrabam vefat etti. Esimin annesi ve babasi babama bassagligina geldiler. Kayinpeder bagira bagira biz torun istiyoruz da yapan yok ki dedi. Hicbirsey demedim. Bu terbiyesizligi buldugu her ortamda aklina gelen heryerde yapiyor. Babam da hayirlisi saglik olsun da hersey olur zamanla dedi. Cok sukur cocuklar hayatlarini kurdular. Islerini guclerini yoluna koydular dedi. Resmen beni babamin yaninda sikistirmaya calisiyor. Cok cok ayip birsey degil mi bu. Ben mi abartiyorum Allah askina. Kocaman adam beni tek bulup sikistirmak da neyin nesi. Hani ahlak hani orf adet hani edep nerde. Evlenince biranda butun yatak odasi ortaliga dokulebilir mi. Hersey mubah mi oldu yani. Evlenmeden once sevgililige karsi olan adam bana hakaret eden adam simdi ortamlarda torun da torun diye tutturuyor. Yapasim gelse de kaciyor yemin ederim. Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.
bnde senin gibiyim ve çok canım yanıyor bi yerlerde yanlış bir cümle kurup evrene yanlış bir mesaj mı yolladık diye düşünmeden edemiyorum zamanında bn de kızdım kv kp lere onlara torun vermek istemiyorum dedim şimdi de olmuyor off yaa cümlelere dikkat ediyorum artıkBu cumle dua niyetine geçerse çok caniniz yanar.. Eşinizle konusmayi deneyin, veyahutta siz onlardayken yine oyle bi konu acarsa hemen esinize donup "hadi kalk eve gidelim torun yapalim babama" deyin ve kalkin eve gidin belki utanir bi daha soyleyemez. Orta yerde utanmayandan beklenilcek bir davranis degil belki ama en azindan dedigim cumleye dikkat edin. Aylardir ugrasipta bebek sahibi olamayan biri olarak soyluyorum..
çiçek kopartıp elinden öpecek kadar samimiyse, bunu demeside çok normal. bu hareketleri mideni bulandırıyosa, mesafe koy. bende hiç hoşlanmazdım her yerde torun istiyorum demesinde. eşine söyle uyarsınAynen oyle. Biz esimle sevgiliyken universitede kp bizi birlikte gorup esimin annesine oglun bi o.ospuyla dolasiyordu demis. Esim yillarca konusmadi babasiyla. Dusunun boyle bir adam. Simdi ah canim diye sariliyor bana. Cicek kopartip veriyor mesela bana. Ellerimden opuyor. Ne alaka degil mi. Midemi bulandiriyor.
bnde senin gibiyim ve çok canım yanıyor bi yerlerde yanlış bir cümle kurup evrene yanlış bir mesaj mı yolladık diye düşünmeden edemiyorum zamanında bn de kızdım kv kp lere onlara torun vermek istemiyorum dedim şimdi de olmuyor off yaa cümlelere dikkat ediyorum artık
+1Ben de tam yazacaktım benzer şeyler. Benim kv de sakın yapmayın diyor gözlerini aça aça böyle kocaman. Tabii yaptığımız yok biz de onun kadar farkındayız maddi sıkıntılarımızın. Ama insan sinir oluyor. Beterin beteri varmış oğlum seni bırakıcak falan ne demekmiş. Sabırlıymışsınız.
Benim kendi annem babam hiç karışmaz, kısmet kızım iş güç olur biz de destek oluruz istemiyorum ya da istiyorum deme büyük konuşma dediler. Canlarım.
Konu sahibi, inan torun diye direten kv kp'yi sakın yapmayın diyene tercih edersin. Gül geç sonuçta onun demesiyle bir şey olmaz.
geri kafalı bir insan değilim, bilen biliyordur da :)
bana da çok ayıp gelir büyüklerin böyle muhabbetler yapması,
hadi torun yapın sevelim ne ya,
kadın o anda kocasının kolundan tutup kalkıp boş oda var mı hadi yapalım mi diyecek
bizim ailede böyle konular hiç konuşulmazdı ondan garipsiyorum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?