Torun isteyen kp!

Amaan ya bir rahat bıraksalar şu çocuklarını . kendi çocukları diye eşya gibi gören aileler ne çirkin ne terbiyesizce.
çok cadı bir arkadaşım var 4 yıllık evliler hala çocuk konusu açıldığında bizi ilgilendirir der yapıştırır.

Sevgililiğe karşıysa zaten elalem ne der derdindedir. Onlara göre kadının görevi çocuk yapmak evi çekip çevirmek .
Şimdi kesin yine başkaları torun yok mu diye soruyor ondan rahatsız oluyordur. Ama eşinizin bir girme artık yatak odamıza demesi lazım ya.

2.yi doğurcam nasip olursa eşim zaten gereken cevabı verdi annesine bi zaman sonra. Ömür hep bi şeylere sabrederek geçmiyo mu zaten..

Kadın ilk çocuğuma hamile kaldığımı öğrendiğinde ne nasıl oldu bu iş dedi şoklara girdi. Üstünden bikaç saat geçmesine rağmen hala şoktayım inanamıyorum korunmuyo muydu bu diyodu kızına :)) eşim de insan bi hayırlı olsun der 2 saattir nasıl oldu deyip duruyonuz onu mu anlatalım size demişti. Hakkaten yenilcek yutulcak cinsten değiller de napıcan..

Bizim de maddi durumumuz çok iyi değildi. Asgari ücretin altında alıyodu eşim. Ama işleri açıldı gelirimiz arttı çok şükür.. bana da hep der ben kazanıyorum diye benim değil bu para seninle oğlumun rızkını da Allah benle gönderiyo derdi. Sizde düze çıkarsınız Allah ın izniyle..

Tamam adam patavatsizlik yapmis da boyle bir adama dede demesini istesen de istemesen de çocuğun o adama dede diyecek bunu simdiden hazmet canim

Valla benim kayınvalidem de aynısını yapıyor. Damadının yanında kayınpederimin yanında görümceme gelen görücülerin yanında kurban bayramında kurban kesilirken herkesin içinde. Tabi bunlar o söyleyince ayıp olmuyor. Ama ben sinirlenip laf çaptırınca babamın yanında ayıp diye uyarı alıyorumÖrf adetler bi tek gençlere geçerli sanırım.

Torun istiyoruz diyorlar. Demeyen yoktur. Maddi manevi problem varsa ancak o aileler duze cikana kadar bekleyin diyebilir, onun haricinin dilinden dusmuyor. Ayrica etraf da kv kpye soruyor, onlar da geline soruyor.

Bir kere kv.nin komsusu bana dedi ki kv.ni gordukce soruyorum yok mu bir sey diye. Ben de dedim ki ne sacma, siz ona soruyorsunuz o bize soruyor bence birakin bu baskasinin hayatini takip etmeyi, bu kadar merakli olmayin dedim. Kendi cocuklarjni da gorseniz bir sey yazip bahane vermek de istemiyorum, tovbe ya Rabbim...

seninkiler normal olanı
torun istiyorlarmış
benim kv ve kp eşimle çocugumuz olacak diye ödleri kopuyor
pusuya yatıp ayrılmanızı bekleseler daha mi iyi.

bnde senin gibiyim ve çok canım yanıyor bi yerlerde yanlış bir cümle kurup evrene yanlış bir mesaj mı yolladık diye düşünmeden edemiyorum zamanında bn de kızdım kv kp lere onlara torun vermek istemiyorum dedim şimdi de olmuyor off yaa cümlelere dikkat ediyorum artık

Kp sevmediginiz icin o sekilde dusunuyorsunuz kotu bir niyet yok gibi sanki torun istemek ayip yada yanlsi degilki

Hahhaaa :)) bence kötü bişey yok bunda abartmayın bize de yapılıyor gülüp geçin

çok abartmışsın canım, her söylenene kafamızı taksaydık, ohooo.
ayrıca torunla yatak odası özelini bir tutmuyor bizim toplum.. doğru mu değil mi onu bilemiycem :)

Mahremiyet istiyorsunuz, çokta haklısınız. Bazen her ne kadar aile büyüğü olsalar da her zaman doğru davranışlarda bulunamamaktalar ne yazık ki. Eğer kayınpederinizle başka derdiniz yoksa, tatlı tatlı konuşup 'Babacığım, beni utandırıyorsunuz ama böyle' diyebilirsiniz. İnanın bana, kötü hiçbir niyeti yok. Hatta size bir örnek vereyim, annemden bahsedeyim. Babamın babası, nam-ı diğer dedem, annemlere hiç öyle bir söylemde bulunmadı da ne oldu ki? Doğum anıma bile gelmemiş, burada olduğu halde. Bugün de halen aynı, torun ayrımı yapan bir insan. Ancak kendisine sinirlensekte, üzülsekte yine de yaşlıdır, ne yaptığını bilmiyor bazen, der geçeriz. Diyeceğim o ki, sizi kızı olarak benimsemese size atıflarda bulunmazdı. Belki aranızda geçen başka problemler de vardır, ancak yaş ilerledikçe insanlar çocuklaşırmış. Hoş görün, uygun bir zamanda uygun bir dille anlatın. Umut ediyorum ki o da bu davranışından vazgeçer. :)

ayyy ne kadan banellll
bana göre büyükler düğün lafını da etmemeliler.düğün sonrası malum,çok ayıp

çiçek kopartıp elinden öpecek kadar samimiyse, bunu demeside çok normal. bu hareketleri mideni bulandırıyosa, mesafe koy. bende hiç hoşlanmazdım her yerde torun istiyorum demesinde. eşine söyle uyarsın

Torun istiyoruz yapan yok derken "kızınız oğlumla sevişmiyor"mu dedi de bunu edepe ahlaka örfe bağladınız?

Bunun icin onerebilecegim bir dua: "Allahim duamizin kabulunu engelleyen tum gunahlarimizi bagisla." Bir de boyle dua edin bebege sebep olur mu bilemem fakat gunahinizin affolmasina sebep olur belki kimbilir.. En azindan bu duayi ettikce dilinizden tovbe eksilmemis olur. İnsan bazen hiddetle agzindan cikana dikkat edemeyebiliyor, sonrada boyle carsaf gibi dolaniyor ayagina. Bende ayni seyi yaptigim icin simdi bu sekilde dua ediyorum. Belki baska kardeslerime de kapi açar, paylasmak istedim.

+1

Benim kayinvalidemgilde cocuktan once sakin yapmayın evliliginiz otursun siz daha yeni evlisiniz sen bi ise basla diyip duruyordu. herhalde cocuk yapip ev hanimi olcam omur boyu oglusunun paralarini yicem diye korktu.

Bunun geri kafalılıkla alakası yokki. Nihayetinde çocuğun nasıl yapıldığı bilen insanlar bunlar. Ulu orta çocuk isterken insanların yatak odalarına karışıyorlar bir yerde. İki kişinin arasındaki ilişkiye, 3. kişilerin her türlü müdahalesi çok yersiz. Bence utanılması gereken bir şey söyleyenler açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…