- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Bence çok ayıp kp bide babanın yanında sinir oldum şuan. Haklısın ama boş ver takma kafana gül geç hadda duymamazlıktan gel. Sonuçta kocanın babası çocuğunun da dedesi olacak boş ver :)Benim cok yakin bir akrabam vefat etti. Esimin annesi ve babasi babama bassagligina geldiler. Kayinpeder bagira bagira biz torun istiyoruz da yapan yok ki dedi. Hicbirsey demedim. Bu terbiyesizligi buldugu her ortamda aklina gelen heryerde yapiyor. Babam da hayirlisi saglik olsun da hersey olur zamanla dedi. Cok sukur cocuklar hayatlarini kurdular. Islerini guclerini yoluna koydular dedi. Resmen beni babamin yaninda sikistirmaya calisiyor. Cok cok ayip birsey degil mi bu. Ben mi abartiyorum Allah askina. Kocaman adam beni tek bulup sikistirmak da neyin nesi. Hani ahlak hani orf adet hani edep nerde. Evlenince biranda butun yatak odasi ortaliga dokulebilir mi. Hersey mubah mi oldu yani. Evlenmeden once sevgililige karsi olan adam bana hakaret eden adam simdi ortamlarda torun da torun diye tutturuyor. Yapasim gelse de kaciyor yemin ederim. Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.
İyi de bunu söyledi sonuç ne şimdi. Hala bu tavrına devam ediyor mu ona bakın. siz burada kpye neler saydırıyorsunuz biri de kpye yetiştirse nasıl olur. Asıl size bu lafları yetiştirende suç.Aynen oyle. Biz esimle sevgiliyken universitede kp bizi birlikte gorup esimin annesine oglun bi o.ospuyla dolasiyordu demis. Esim yillarca konusmadi babasiyla. Dusunun boyle bir adam. Simdi ah canim diye sariliyor bana. Cicek kopartip veriyor mesela bana. Ellerimden opuyor. Ne alaka degil mi. Midemi bulandiriyor.
Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.
Bu karı koca arasındaki özel bir konu sizi alakadar etmez de geç gitsin yüz verdikçe yatak odana bile müdahale edeceklerini zannederler valla.Benim cok yakin bir akrabam vefat etti. Esimin annesi ve babasi babama bassagligina geldiler. Kayinpeder bagira bagira biz torun istiyoruz da yapan yok ki dedi. Hicbirsey demedim. Bu terbiyesizligi buldugu her ortamda aklina gelen heryerde yapiyor. Babam da hayirlisi saglik olsun da hersey olur zamanla dedi. Cok sukur cocuklar hayatlarini kurdular. Islerini guclerini yoluna koydular dedi. Resmen beni babamin yaninda sikistirmaya calisiyor. Cok cok ayip birsey degil mi bu. Ben mi abartiyorum Allah askina. Kocaman adam beni tek bulup sikistirmak da neyin nesi. Hani ahlak hani orf adet hani edep nerde. Evlenince biranda butun yatak odasi ortaliga dokulebilir mi. Hersey mubah mi oldu yani. Evlenmeden once sevgililige karsi olan adam bana hakaret eden adam simdi ortamlarda torun da torun diye tutturuyor. Yapasim gelse de kaciyor yemin ederim. Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.
Ben de tam yazacaktım benzer şeyler. Benim kv de sakın yapmayın diyor gözlerini aça aça böyle kocaman. Tabii yaptığımız yok biz de onun kadar farkındayız maddi sıkıntılarımızın. Ama insan sinir oluyor. Beterin beteri varmış oğlum seni bırakıcak falan ne demekmiş. Sabırlıymışsınız.Adam kötü niyetli değil ki şunu okuduktan sonra iyice emin oldum. Adam dolandırıcı namussuz haysiyetsiz bi adammış gibi ona dede demesini istemiyorum ne demek ola?
Benim kaynana da doğurma sakın doğurma benim oğlum çabuk bıkar akıllı ol koru kendini nasılsa bırakıcak seni derdi :)) böyle demesinden bin kat yeğdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?