torununa bakmayan kayınvalide

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum

Son düzenleme:
Keske kendiniz bakabilseniz tabi ama durum bunu gerektiriyorsa yapacak bisey yok.
Ama dogrusu kayinvalidenizin bakma gibi bir mecburiyeti de yok.
Hasta oldugu zaman ilgilenebilir bence ama istemiyorsa zorla olmaz.
Eve bakici tutsaniz belki arada gozkulak olabilir.
Ama icinden gelmeli zorla olmuyor canim

66 yaşında hasta falan değil şöyleki bana çocuk baktırırsanız ben hastalanıyorum diyor ama akşama kadar tv karşısında hiç hastalanmıyo kendi ailemden kimse yok burda

Bakması hoş bir hareket olurdu ama bakmak zorunda değil ki.. Allah bağışlasın oğlunuzu.
Anneniz size yakın oturmuyor mu ?

biz evlenirken tek kuruş evimde yani 1 iğnesi yok diyebilirim.en azında 4 yıldır baksaydı ben kreşe verdiğim parayla ev alırdım şimdiye emin olun kreşe de bu sene verirdim.zaten ideal kreş yaşı 4

canım kımse kımsenın cocuguna bakmak zorunda degıl bence tamam baksa belkı ıyı olurdu ama bu onun tercıhı

Evet ilgilense iyi olur fakat bakmak zorunda değil ki gönül koyuyorsunuz.

1 yaşındaki bebek anneye muhtaçtır nasıl bırakabiliyorsunuz kreşe...

neden öyle diyorsunuz

o da güle oynaya bırakmıyordur herhalde

zaten zor kavuşmuş yavrusuna

belki çalışmak zorunda kirada oturuyorlar eşinin maaşı iyi değil

o da katkıda bulunmak istiyor

herkesin kocası zengin olmayabilir kayınpederleri evde alamamış olabilir

bende çalışmak zorundayım annem hasta kayınavalidem de bakamam derse bende mecbur bırakıcam

Canım senin yine kayınvalidenmiş benim Annem bakmıyor. Hep diğer kardeşlerimi ve diğer torununu bahane ediyor. Bir iş buldum çalışmaya başladım. Anne kreş bulana kadar gel bak dedim. Gripti kızım, yeter kaldığım dedi yanımda ötüreyim. Tabi ben hiç ayrı kalmadığım için dayanamadım getirdim kızımı. Bu maceradan sonra kızım Astım sahibi oldu. Süründük, evde makinalara bağlandık. 8 yaşındayız tam atlatmış değiliz. Her bir araya gelmemizde kavgası olur aramızda. Neden ben senin kızınd eğil miyim derim. Eşim sitem eder. Öyle işte. Eğer bakmak istemiyorsa zorla yaptıramazsın. Üzgünüm

66 yaşında hasta falan değil şöyleki bana çocuk baktırırsanız ben hastalanıyorum diyor ama akşama kadar tv karşısında hiç hastalanmıyo kendi ailemden kimse yok burda

e canım yazık yasıda varmıs baya...bakamz kımılerı bence anlayıslı ol kolay deıl cunku cocuk bakmak
bıde bız cocugumuzu yaparak bırılerıne guvenmeyelım yanı bız alıorz sonucta sorumlulugu
benım annem yakında ama ınan oda bakamaz kendı annem oldugu halde 63 yasında oda dıyalıze gıdıo ve gıtmese bıle bır kolunu kullanamıo

benim henüz çocuğum yok ama daha olmadan kayınvalidem ben bakamam bak baştan söylim çocuk bana güvenipte yapmayın dedi ama bu bana çok garip gelmedi yaşıda sizin kv yaşınızla aynı insanlar yaşlılığını yaşasınlar diye düşünüyorum bide kesinlikle bu gönül işi siizn söylemenizle maalesef olmuyor kendi içinden gelmeli annem ben bakarım diyor ama ben onada kıyamıyorum tam emekliliklerini yaşama zamanı nekadar çok iyi görünselerde 66 yaş çok genç bir yaş değil ama nevar hastalandığında falan göz kulak olmuyorsa o ap ayrı bişey hani okadarda rahat olunmamalı tabii sonuçta torunu.. ama sürekli üzerine almak çok zor annem abimin çocuğuna baktı ne kadar zorlandığını ben gördüm yani..

işin ilginç yanı ben evlendiğimde kaynımın kızlarına bakıyordu kızlar şuan 16 yaşında hala bakıyor yani benim eşime işleri düşünce yada araba ile ilgili bir işleri olunca çağırıyorlar oda hayır demiyor ama benim oğlum hasta olduğunda kreşe gidiyor ben bunu hazmedemiyorum

yaşı varmış
dediğim gibi kendine güvenemiyordur çocuk bakmak çok zor sorumluluk ister
gönül işi birde bu zorla olacak birşey değil

Sizi kullanmalarına izin vermeyin o halde. Onlarla ilgilenip sizin hasta cocuğunuzla ilgilenmemeleri cok talihsiz ama eğer durumu değiştiremiyorsak kabullenmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…