- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
kaç yaşında kayınvalideniz ?
bi rahatsızlığı var mı
içinden gelerek yapılacak birşey bu gönül ister ki baksın ama bakmak istemiyorsa da yapacak birşey yok
belki çocuk bakımı konusunda kendine güvenemiyordur
kendi anneniz uzakta mı peki
Bakması hoş bir hareket olurdu ama bakmak zorunda değil ki.. Allah bağışlasın oğlunuzu.
Anneniz size yakın oturmuyor mu ?
1 yaşındaki bebek anneye muhtaçtır nasıl bırakabiliyorsunuz kreşe...
günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum
günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum
66 yaşında hasta falan değil şöyleki bana çocuk baktırırsanız ben hastalanıyorum diyor ama akşama kadar tv karşısında hiç hastalanmıyo kendi ailemden kimse yok burda
66 yaşında hasta falan değil şöyleki bana çocuk baktırırsanız ben hastalanıyorum diyor ama akşama kadar tv karşısında hiç hastalanmıyo kendi ailemden kimse yok burda
Mecburiyetten olabilir mi?
işin ilginç yanı ben evlendiğimde kaynımın kızlarına bakıyordu kızlar şuan 16 yaşında hala bakıyor yani benim eşime işleri düşünce yada araba ile ilgili bir işleri olunca çağırıyorlar oda hayır demiyor ama benim oğlum hasta olduğunda kreşe gidiyor ben bunu hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?