- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
işin ilginç yanı ben evlendiğimde kaynımın kızlarına bakıyordu kızlar şuan 16 yaşında hala bakıyor yani benim eşime işleri düşünce yada araba ile ilgili bir işleri olunca çağırıyorlar oda hayır demiyor ama benim oğlum hasta olduğunda kreşe gidiyor ben bunu hazmedemiyorum
işin ilginç yanı ben evlendiğimde kaynımın kızlarına bakıyordu kızlar şuan 16 yaşında hala bakıyor yani benim eşime işleri düşünce yada araba ile ilgili bir işleri olunca çağırıyorlar oda hayır demiyor ama benim oğlum hasta olduğunda kreşe gidiyor ben bunu hazmedemiyorum
beni çok iyi anlamışsın ben mecbur demiyorum ama en azından insan derki kızım ben size birşey yapamadım bari böyle yardımcı olıyım oda yokneden öyle diyorsunuz
o da güle oynaya bırakmıyordur herhalde
zaten zor kavuşmuş yavrusuna
belki çalışmak zorunda kirada oturuyorlar eşinin maaşı iyi değil
o da katkıda bulunmak istiyor
herkesin kocası zengin olmayabilir kayınpederleri evde alamamış olabilir
bende çalışmak zorundayım annem hasta kayınavalidem de bakamam derse bende mecbur bırakıcam
Bakması hoş bir hareket olurdu ama bakmak zorunda değil ki.. Allah bağışlasın oğlunuzu.
Anneniz size yakın oturmuyor mu ?
Evet ilgilense iyi olur fakat bakmak zorunda değil ki gönül koyuyorsunuz.
Ben bu bakamaz diyen arkadaşlara anlam veremiyorum. tamam sürekli bakamaz ama grip olduğunda ya da hasta olduğunda 1-2 günlüğüne hadi 1 hafta olsun bakamaz mı? Sıcacık kanatlarının altına alıp, torun sevgisi gösteremez mi? O küçücük yavru hastayken sadece sevgiyle bile iyileşir.
ya gerçekten öyle degil insanın zoruna gidiyorum Mecbursun çalışmaya kim ister çoçugu böyele ortada kalmasını ya zaten beş kuruş para için çalıyosun onuda al kreşe ver ne anladık çalışmdan hani çok kazansan sorun yok ama ne alıyosun ki...
Ben bu bakamaz diyen arkadaşlara anlam veremiyorum. tamam sürekli bakamaz ama grip olduğunda ya da hasta olduğunda 1-2 günlüğüne hadi 1 hafta olsun bakamaz mı? Sıcacık kanatlarının altına alıp, torun sevgisi gösteremez mi? O küçücük yavru hastayken sadece sevgiyle bile iyileşir.
ya gerçekten öyle degil insanın zoruna gidiyorum Mecbursun çalışmaya kim ister çoçugu böyele ortada kalmasını ya zaten beş kuruş para için çalıyosun onuda al kreşe ver ne anladık çalışmdan hani çok kazansan sorun yok ama ne alıyosun ki...
canım madem kazandığın parayı kreşe vermek zoruna gidiyo, bi süre daha erteleyecektin çocuk olayını veya sen kendin evde bakacaksın gelen paranın sana bi getirisi yoksa.... kimseye güvenerek doğurmadın ki sen çocuğunu... kadının yaşı 66 ...genç değil.. ve çocuğa bakmak hiç kolay değil..... biraz da bu yönünü düşün lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?