- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
şimdi diyorsunuz ki borcunu ödesin ve çocuğuma baksın..ben çok doğru bulmuyorum düşünce yapınızı..aileyle ilişkiler hesap ve çıkar üzerine değildir.en azından olmamalı.benim annem de şimdiden,sakın bana güvenmeyin çocuk falan bakamam diyor .ki 50 yaşında kendisi.çocuk bakmak çok yorucu ve 66 yaşında bir kadın.bakmak zorunda değil gerçekten.ben istese de bakabileceğini sanmıyorum.16 yaşındaki kızla bir yaşındaki bebek aynı olmaz.
Ben cocuklara anneanne ya da babaanne nin bakmasına karşıyım.kısa vade de maddi yönden avantaj sağlasada uzun vade de düşündüğümde cocuga olumlu bir katkı sağlamayacagını düşünüyorum.Zaten yaptıkları da günün coğunda cocuğu tv karsısına oturtuyorlar gönlü olsun diye abur cubur veriyorlar yada komsu arkadas ortamında olduk olmadık konusuyorlar vs vs.Bunun yerine kreş daha iyi.Çocuk hem sosyalleşiyor hem bir nevi hayata karışmış oluyor.
açıkcası ben kreş parasına çalışmaya bile razıyım dedim çünkü iyi bir eğitim alsın diye kreşe erken yaşta verdiğime pişman da değilim çünkü eğitim süper bazen konuşmalarıyla beni şaşırtıyo verdiğim paraya acımıyorum.ama şunu biliyorki bende o hastalandığında yada bir sıkıntısı olduğunda gitmeyeceğimi.
canım ben o parayı gözden çıkarmışım zaten benim sıkıntım hasta olduğu zamanlar çağırmadan gelmiyor hasta yollamayın ben gelirim demiyor
Benim anladığım konu sahibi arkadas genel olarak kreş durumundan memnun ama sanırım birkaç defa kayınvalidesine işi düşmüş kayınvalide de pek oralı olmamış buna içerlemiş.
Benim anladığım konu sahibi arkadas genel olarak kreş durumundan memnun ama sanırım birkaç defa kayınvalidesine işi düşmüş kayınvalide de pek oralı olmamış buna içerlemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?