- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
calismak zorundayim demissin, bizimde maddi durumumuz hic iyi degil, herseyi minumumda yasiyoruz esimin kazanciyla, ama benim calismami istemiyo,unv. derecem cok iyi bir egitimim olmasina ragmen, o istese dahi ben istemiyorum, konu maddi problem degil bicok calisan anne icin bunda yuzde yuz eminim,psikolojik rahatlik, sosyal hayat, para kazanabiliyo olma durumu, ekonomik ozgurluk, vs, vs, isyerinin iyi olmasini ve gelecek garantisi vs, sebepleri cocugunun hasta olup sikinti cekmesine tercih ettiysen kimseye bakmak zorundaymis muamelesi yapmayin lutfen
son yazdığınız cümleden şunu çıkardım çalışan anneler durumu, sizi ayakta alkışlamak gerek yok yok önünüzde eğilmek daha doğru olur çünkü çok bencilce bir düşüncedesiniz.Ne için çalışıyoruz eşimize yardımcı olmak çocuklarımızın ihtiyacını karşılamak gelecekte kimseye muhtaç kalmamak vs vs siz çalışmıyorsunuz eşiniz sıkıntı içinde ve çektiğinizide dile getirmişsiniz siz demekki içiniz rahat nasılsa sıkıntıyı çeken eşim diye düşünüp yer içer keyfime bakarım diyenlerdenseniz ben okadar vurdumduymaz olamam kusura bakmayın ayrıca şunuda belirtiyim eşiniz sizi çalıştırmıyormuş çalışsanız demekki sizde yukarıdaki düşünceleriniz için çalışıyorsunuz derim eşinize yardımcı olmak için değil sizin deyiminizle kısaca kendi egolarınızı tatmin etmek için kusura bakmayın size bir örnek daha veriyim beni k validemde eşi çalışmasını istemeyen biriydi.kendi eltileri diyor yer içer keyfine bakardı diye bunca yıl çocukları için birşey yapmamış yani çocuklarını sıkıntı içinde büyüttü ucu bize böle dokundu ve oğluna şuan gelini yardım ediyor.banada ileride gelinim oğluna hiçbirşey verememiş demesin.[/QUOTE]
(maddi durumum iyi değil ben ünivesite mezunuyum çalışmakta istemiyorum ) bu nasıl bir çelişkidri ben anlayamadım
Son düzenleme: