• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Touch me please... Göğüs büyütücü...

aman maşallah kızzz :nazar:
darısı başıma ne diyim inşallah bende bigün zenginleyip alırımm şu masaj kemerinden falan :(:(

Kızlar bu kremi kalça bölgesine sürsek sonrasında da masaj aletini taksak, kalçalar da dikleşir mi acaba?

kaydirigubbakcemile3 dikleştireyim derken büyütmeyesin kız kaydirigubbakcemile3

kızlar ya, bu bahsettiğiniz masaj aletinin olayı da elle yapılan masajla aynı değil mi? bir de ben buzla masaj yapıyorum ama üşeniyorum genelde, yağla masaj diyorlar ama herkes farklı bir yağdan bahsediyor aklım karıştı offf

Kızlar bu kremi kalça bölgesine sürsek sonrasında da masaj aletini taksak, kalçalar da dikleşir mi acaba?
Öyle bir şeyi denemeye kalkma, kalçalarını dikleştirmek istiyorsan spor bölümünde Antrenör nickli modun verdiği konuları takip et, kesin sonuç alırsın canım.

aman maşallah kızzz :nazar:
darısı başıma ne diyim inşallah bende bigün zenginleyip alırımm şu masaj kemerinden falan :(:(
Nazar etme ne olur çalış seninde olur, çalışmaya başlayınca zenginleşirsin canım :)

kaydirigubbakcemile3 dikleştireyim derken büyütmeyesin kız kaydirigubbakcemile3

kızlar ya, bu bahsettiğiniz masaj aletinin olayı da elle yapılan masajla aynı değil mi? bir de ben buzla masaj yapıyorum ama üşeniyorum genelde, yağla masaj diyorlar ama herkes farklı bir yağdan bahsediyor aklım karıştı offf

Yağ olayı bana yaramadı, yarayan arkadaşlar var, ben masaj kemeri kullanıyorum çok rahat ve elle mesaj yapmaktan daha güvenli çünkü yanlış hareket yapıp göğüsleri yumuşatma ihtimali yok canım...

senin iki aya yaklaştı dimi swordcukkk 2 ay kullanıp bırakman gerekiodu sanırım dimi kemeri?

Yağ olayı bana yaramadı, yarayan arkadaşlar var, ben masaj kemeri kullanıyorum çok rahat ve elle mesaj yapmaktan daha güvenli çünkü yanlış hareket yapıp göğüsleri yumuşatma ihtimali yok canım...

yaaa ben de almak istiyorum o kemerden ama hiç yalnız kalamıyorum ki ben odada hayatta kullanamam düzenli :çok üzgünüm:

senin iki aya yaklaştı dimi swordcukkk 2 ay kullanıp bırakman gerekiodu sanırım dimi kemeri?

Hayır canım, etkilerini 2 aydan itibaren görmeye başlıyorsun, istersen ömür boyu kullan :)

yaaa ben de almak istiyorum o kemerden ama hiç yalnız kalamıyorum ki ben odada hayatta kullanamam düzenli :çok üzgünüm:

Canım, biraz gürültülü bir şey, eğer sesden çekiniyorsan almamakta haklısın :(

aaaa gürültü lü müüü anaaamm off yaaaa :(

Evet canım, ses çıkartıyor :) Yani banyoyada gitse, banyo kapısı önünden geçen herkes o sesi duyar, yok mazallah birde yanlış anlarlar, ben o yüzden takıyorum salonda oturuyorum hahahaha

ayyyyy iğrennçççç kıızzzzzzz düşündüğüm anlam diill dimi oooo off offf ooff ooffff adımız çıkar wallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuduruk die hahahaha :roflol: :roflol:

teşekkürler kızlar.peki bişey daha sorucam.ben30 kilo verdim.çok yumuşadı ve sarktı göğüslerim.acaba bende de işe yarar mı bu touch me?

evet kızlar.. bende dayanamadım şimdi spariş verdim kremi:) bakalım hayırlısı artıkınn inşallah işe yarar.. bu arada nezcim nerelerdesin durumlar nasıl:)

Back
X