Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereden ve ne kadar acep aktardan falan mı kaydirigubbakcemile2
konuyu takip edecem nezopuyorumnanaktan
amaan uğraş gerektiriyoor ya üşeniyorum yok olmuyor yapacam yapacam diyorum he diyorum ama demeklede olmuyormafoldumben
sonuç alırsan cm bazında bende burada ararım kremi not ettim zaten kremin adını
Güzel haberlerini bekliyoruz nezcimm..
umarım canım sagol yaa sımdıden etkısı basladı cok erken ama bılmıyorumkı kalıcı olur ıns da sıze de tavsıye ederım yanı hihoyyyt
nezcim yakında kitap çıkarcan korkuyorum.:))) kıs piyasada ne kadar ilaç varsa elinden geçti:)))) dkkat et kendineeee:)
nezcimm kuzucum bende araştırmıştım bu kremi sanırım uzakdoğulu kadınların gögüs büyütme kremiymiş öle diodu gözlerinize inanamayacaksınız falan diodu ürünün tanıtımında hem fiatıda çok uygun inşallah olumlu sonuçlar alırsın canımmm en güzeeellll haberlerini bekliyoruzzz forumcana arkandayız nezcimmm :jeyyar: opuyorumnanaktan
canım acıklaması var nette onu yazdım ıcındekıler hep yabancı kelıme kutusunda turkce kelıme yok ınan tayland yapımı cunku alırkende bulmak zor oldu zaten aktar bı ayda getırttı ıcerıgınden anlamadım ben bısey ama yınede yazayım aslında tanıdık gelen kelımeler cogu bakdım da normal kremlerde kullanılan maddeler falan da varcanım kremin içeriğinde hangi bitkiler varmış?bakıp yazabilir misin?CADIARZU
ben de başka bir krem kullanıyorum da olmazsa o bitince senin kullandığından alayım ben de.çünkü hep aynı kremi kullanmak yerine değişik kremler kullanmak daha faydalı bence.çünkü aynı krem olunca belli bir süreçten sonra vücut artık alıştığı için pek bir gelişme göstermiyo gibime geliyo.kaydirigubbakcemile2
Umarım güzel sonuçlar elde edersinnn,ben de almayı düşünüyorumm.