Tövbeler Tövbesi Atv

bugun mahalede cekım vardı normalde cekım sırasında dısarı cıkmıyorum ama mecburen cekım mekanından gecmem gerekdı keremcem ve fıdanın arabada ıddıa sahnesı cekılıyordu ıddaya gırıyorlar :) en az 5 dakıka cekımd ursund ıye beklerekn tabı bı ben degılım ordan gecenlerde beklıyor dedım amele duragı gıbı olmus burası tutamadım dılımı bıde bakdımkı bızım yonetmen savurmus beyfendı o kırlasmıs saclarını kasının tekı havada bakıyor gulmekden oldum ne dıcemıde bulamadım

dün gece ilk defa izledim bu diziyi
tüm oyuncular çok tatlıya bayıldım hepsine
tuttum ben bu diziyi artıık her salı tövbeler tövbesindeyim :):82:

Haha Fidana bayılıyorum ben
O araba sahnesi süper ötesi süperdi!
Hatta Fidanı kendime çok benzetiyorum , kesin bende trafiğe çıksam öyle olurum
Oktaya diyor ya Levye varmı diye
Çok hoş ..
Ama mahirle daha çok yakışır fidan , çekilsin aradaki parazitler

Son düzenleme:
süper bir dizi son zamanlarda izlediğim en güzel dizilerden. Espiriler havada uçuşuyor.
Ayrıca rahatlıyor insanı, gına geldi ağlamaklı bol dramitik sahnelerden oluşan dizilerden.
Özellikle fidan ve keremcem harika

Dizi cok güzel severek izliyorum ve izlerken eğleniyorum:) ancak basroldeki fidanı beğenmiyorum yaa. Adını feriha koydum dizisinde, feriha o diziye nasıl yakışmıyorsa, bu kızı da tip olarak bu diziye yakistiramiyorum. Boy yok, özellikle bacak boyu çok kısa, omuzları dar ve düşük, dudaklarida nokta gibi isyerinde giydikleri ise offff berbat.. Klasik giyinmek hiç yakışmıyor. Çünkü Olgun biri olarak gizukmuyor, yası ve tarzı küçük gözüküyor. tek güzel yanı gözleri... Kimsenin dış görünüşünü yargılamak değil amacım, zaten bende mukkemmel değilim, benimde boyum onun gibi.. Ama dizi çekimi olunca konu, yakışmıyor iste. Ferihanin Emire yakısmadığı gibi, Fidan da Oktay'a yakışmıyor...

kız çok çocuksu katılıyorum ama güzel rol yapıyorkeşke daha kadınsı bir havası olsaydı:82:

bende fidani oktaya bi türlü yakistiramadim.. zamanla gözlerim alisir demistim ama yok alisamadi

Bu yaz sezonunda fazla dizi yok ekranlarda,
ATV geçen yaz en büyük hatayı yapıp onlarca diziyi alıp hepsinide yayından kaldırdı.
Bu yaz en akıllı kanal ATV çıktı, hem az dizi aldı hemde seyredebilinir haldeler.
En çokta Tövbeler Tövbesi hoşuma gitti.
Tam yaz ekranına yakışır bir dizi,
Tuba Ünsal'ı fazla sevmememe rağmen bu dizide çok hoşuma gitti.
Mahirle ikisinin halleri çok tatlı
Bakalım yeni sezonda dayanabilcekmi as dizilere. Umarım ekranlarda kalır,
bıkmıştık dramdan hüzünden.

inşallah yeni dönemde kalır sezonluk diğer diziler gibi değil ya bayağı tuttu her bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz izlerken çok keyif alıyoruz böyle dizilere ihtiyaç var bitmesiiin

Tövbeler Tövbesi dizisinden iki oyuncu ayrılıyor
İki oyuncu da başka bir diziye transfer oldu

Dizinin 'Bahtiyar'i Caner Özyurtlu ve 'Songül'ü Gözde Mutluer "Bizim Yenge" dizisinde oynayacak. Bizim Yenge Cumartesi akşamı Kanal D'de başlıyor.

aaaa canım yaaa ne kadar çok şanslısın sen maşallah eeee detaylar ,tüyolar senden gelmeli artık , bu dizinin sıkı takipçisiyim çok seviyorumm :92:

suan cekım var galıba arabalar burda olduguna gore dısarı cıkmadım daha ama sesler gelıyor keremcem burda buyuk ıhtımal arabası burda cunku

suan cekım var galıba arabalar burda olduguna gore dısarı cıkmadım daha ama sesler gelıyor keremcem burda buyuk ıhtımal arabası burda cunku
canım benim yaaaa çok şanslısın ne kadar güzel her şey gözünün önünde naklen oluyor bak nasıl heyecan yaptım şimdi çok sağol canım detaylar için sana ayrıca zahmet veriyorum hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…