Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
sadece kızım....
Kayıtlı Üye
Cildinizin, bir bebek cildi gibi pürüzsüz ve yumuşacık olmasını ister misiniz? Tozşeker ve su ile hazırlayacağınız bakım kürü ile bebek gibi cilde sahip olmak çok kolay. Toz şeker kürü ile aynı zamanda siyah noktalarınızdan da kurtulmuş olacaksınız. Üstelik bakım kürünün hazırlaması ve uygulaması da çok kolay. Bakımlı olmak güzeldir...
1 yemek kaşığı toz şeker ile 1 çay kaşığı suyu bir cam bir kasede karıştırın. Bu karışımı yıkanıp, kurulanmış yüzünüze sürün. Yuvarlak hareketlerle masaj yaparak cildinize yedirin. 5 dakika kadar bekleyip yüzünüzü ılık suyla yıkayıp kurulayın. Bakım kürünü dudaklarınıza ve göz çevrenize sürmemeye özen gösterin.
Tozşeker kürünü 2 hafta 1 kez uygulayabilirsiniz.
benaşıkoldum sendeolsana
Kayıtlı Üye
sen denedin mi cnm çok ilginç geldi bana ateşe koysak ağda olcak..şaka bi yana bir sürü şey denedim belki bunu da denerim not alayım bi kenara saol paylamının için cnm
sadece kızım....
Kayıtlı Üye
yok canım denemedim ama bgn eve gider gitmez denicem..daha azönce bi sitede gördüm ve hemen paylaşım istedim..okuyucu yorumları bu kürden çok memnun kaldıklarını bellirtiodu..denemekte fayda var die düşündüm.amman sakın ateşe falan koyma normal musluk suyuyla yapıcaksınyerimseniben
içim buz tutmuş..
Kayıtlı Üye
canım ben şeker peelıngı yaptırıyodum bu tavsıyende guzel ve faydası var:)
Bu Alemde Kendini BiliceN
Kayıtlı Üye
enteresan bende deneyeyim bakayım
içindeki öküze ohaa de
Kayıtlı Üye
güzel bir paylaşımm hemde pratik
sadece kızım....
Kayıtlı Üye
kıslaaar deneyen oldumu ben hala deneyemedimde??
ben suan denıcem:) bu sıteeye yenı uye oldm ama 3 tane mske tarıfı aldım nemlendırıcı gozaltı morlugu ucun cılt rengını acmak ıcın bıde bu yapıom hepsını:) ınsallah patlamaz
Evli Ve Mutlu :)
Kayıtlı Üye
ben denicemmm hadi bakalım :teytey:
sadece kızım....
Kayıtlı Üye
ben denedim dün valla..yumuşacık oldu cildim....güsel sevdim ben bu bişi hem pratik hemde fazla vaktimi almıo...
what if i'm the bad guy?
Kayıtlı Üye
buna su yerine yumurta akı ekleyin arkadaşlar, farkı görürsünüz.
buna su yerine yumurta akı ekleyin arkadaşlar, farkı görürsünüz.
yumurta daha mantıklı geldi oda besleyici olur .
okur okumaz denedim su ve şeker cildim pürüzsüz benim ben bi fark göremedim .ama bir fark vardı aynada kendime baktım şeker gibi insan olmuşum kaydirigubbakcemile3
paylaşımın için saol a.s.
bende deniyim bu uygulamayı cok kolay ,uygun,ve pratik.tşk
what if i'm the bad guy?
Kayıtlı Üye
yumurta daha mantıklı geldi oda besleyici olur .
okur okumaz denedim su ve şeker cildim pürüzsüz benim ben bi fark göremedim .ama bir fark vardı aynada kendime baktım şeker gibi insan olmuşum kaydirigubbakcemile3
paylaşımın için saol a.s.
demek ben de ondan şeker gibi bir insanım, denemeye devam :lepi:
demek ben de ondan şeker gibi bir insanım, denemeye devam :lepi:
evet denemeye devam bu efer yumurta akı ile deniyecem sositososito
KÖPÜKCAN'ın aşçısı :))
Kayıtlı Üye
canlar bende denedim cildim yumuşacık ve pasparlak olduhihoyyyt
smdi denedm.normal bi deişklk olmadı
Kelepceliyim ben sana
Kayıtlı Üye
su yerine seker ile bal deneyin, bal nem verir cilde biraz masaj yaptiktan sonra maske olarak kalsin 10 dk. ozaman görün farki haftada 1 veya 2 defa öneririm
Başlangıç:63,4 Hedef:55 Güncel:56,5
Kayıtlı Üye
Benim cildim hassastir filan ama, hic bi yan etkisi olmadi. Yumusacik bi yuzum oldu =). Sevgilimle bulusacagim gunler uygularim artik